Jump to content

fo2re

Medlemmer
 • Content Count

  8452
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

fo2re last won the day on September 5 2019

fo2re had the most liked content!

Community Reputation

4592 :)

About fo2re

 • Birthday 03/17/1969

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22208 profile views
 1. Nei, du er ikke årsaken til problemet, flytter du ut er det bare en annen som betaler. Hva han bruker penger på trenger ikke du ligge søvnløs over.
 2. Fikk du ikke selvinnsikt til jul i fjor heller? Jævla nisse må ta seg sammen.
 3. Du poster det samme vaset uke etter uke, vi bor ikke i USA, du kan vel flytte dit da hvis du er så jævla glad i et land hvor folk skyter i øst og vest.
 4. Like tett argument som at vi bør legalisere alt av narkotika, siden de som bruker det ulovlig har et fortrinn.
 5. Hvor ha du to uker fra? Tesla har da styra med denne et par år allerede.
 6. Blir denne lovlig i Norge? Tenker da på lys bla
 7. Ingenting, men allikevel så ender 11 av 8 personer opp med det dølleste huset i gata og en hvit Golf.
 8. Finnes vel ikke et bevis på at de driver med luskebusker, litt det samme som vaset som førte til mobilforbud på fly i mange år.
 9. Bør en slik kontrakt inneholde forbehold hvis markedet blir snudd på hodet? Hvis feks mva kommer, en ny type avgifter, økt årsavgift osv osv
 10. Hvis du er på Facebook, sjekk ut Sløseriombudsmannen som samler gullkorn fra stat og kommune. Utrolig hvilke ville veier skattepenger havner på hvert eneste år.
 11. Dere risikerer ingenting Møt opp begge to hvis mulig å la Politiet gjøre jobben sin. Aner ikke hva du mener med forklaring? Dere vet like lite om hva som har skjedd her som meg, så svar på de spørsmålene som kommer. Dukker det opp noe som kan så tvil om hva som faktisk har skjedd, så er det viktig å sette fokus på. Får håpe dette løses raskt og enkelt, og at det blir første og siste gang dere setter beina deres der.
 12. Det har skjedd, og det holder med et eksempel fra å avvike fra det idiotiske kravet til våpen som du nå har diskutert i 2 tråder i ukesvis. Det kalles å være MANISK, som staves M A N I S K.
 13. Det er da bare vas, du ser jo ut til å tro at du bor midt i sentrum av en Columbiansk gjengkrig. Typiske statborgere bruker skytevåpen til alt fra å skyte naboer de ikke liker, til selvmord og selvforsvar.
 14. Kutt all støtte til religion og trossamfunn, voksne mennesker som har usynlige venner er bare creepy, de kan finansiere vaset med å selge dasspapir ala Russen. Samt ta en full gjennomgang av kulturstøtten i det her landet, når det er kunstner som har fått titallsmillioner gjennom mange år og er mest kjent for å drite på scenegulvet, da er det noe galt et sted. Ser ut som hele ordningen går til venner av ledelsen.
×
×
 • Create New...