Jump to content

fo2re

Medlemmer
 • Content Count

  8441
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

fo2re last won the day on September 5

fo2re had the most liked content!

Community Reputation

4568 :)

1 Follower

About fo2re

 • Birthday 03/17/1969

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21723 profile views
 1. Dere risikerer ingenting Møt opp begge to hvis mulig å la Politiet gjøre jobben sin. Aner ikke hva du mener med forklaring? Dere vet like lite om hva som har skjedd her som meg, så svar på de spørsmålene som kommer. Dukker det opp noe som kan så tvil om hva som faktisk har skjedd, så er det viktig å sette fokus på. Får håpe dette løses raskt og enkelt, og at det blir første og siste gang dere setter beina deres der.
 2. Det har skjedd, og det holder med et eksempel fra å avvike fra det idiotiske kravet til våpen som du nå har diskutert i 2 tråder i ukesvis. Det kalles å være MANISK, som staves M A N I S K.
 3. Det er da bare vas, du ser jo ut til å tro at du bor midt i sentrum av en Columbiansk gjengkrig. Typiske statborgere bruker skytevåpen til alt fra å skyte naboer de ikke liker, til selvmord og selvforsvar.
 4. Kutt all støtte til religion og trossamfunn, voksne mennesker som har usynlige venner er bare creepy, de kan finansiere vaset med å selge dasspapir ala Russen. Samt ta en full gjennomgang av kulturstøtten i det her landet, når det er kunstner som har fått titallsmillioner gjennom mange år og er mest kjent for å drite på scenegulvet, da er det noe galt et sted. Ser ut som hele ordningen går til venner av ledelsen.
 5. Ting man kanskje ikke skal røpe, er at erfarent flypersonell blir nektet å være med på nye flytyper... Dette forbeholdes newbies i hovedsak.
 6. Er det video eller lydopptak? Audacity er et gratis lydredigeringsprogram. Lå mobilen i lomma eller på bordet? Spør for en venn.
 7. Noen som har tips på et gratis og enkelt program som kan snekre sammen en helt enkelt og kort video? Lengde på video ca 20-30 sekunder og hvis mulig blande inn bilder og video med raske klipp ala musikkvideo. Skal brukes til å promotere ett elektronisk musikkprosjekt, så enkle effekter er også ønskelig.
 8. Ante ikke at det var så mange våpenfikserte locoer i det her landet. Enda et argument for å behold dagens lovverk eller strengere.
 9. Strange, fant artikkel som påpekte at den ikke var det, godt det fungerer da. Koster pæng å bytte ut alt stashet.
 10. Vanlige folk i Norge trenger skytevåpen når de går ut på lik linje som et kjøleskap trenger en dildo.
 11. En ting som er greit å være klar over, er at Bluetooth 5.0 er IKKE bakoverkompatibelt, så her må både adapter og headset støtte 5.0.
 12. Du må gjerne tro at alle ler av meg, men antall religiøse er faktisk på vei tilbake, kanskje noen har oppdaget at å gå rundt med fantasivenner i voksen alder ikke er så sexy? Er jo en grunn til at det kalles overtro.
×
×
 • Create New...