kittycat Skrevet 8. august Skrevet 8. august dere som ikke spiser brød hva spiser dere da til frokost, lunsj, kveldsmat? di gangene jeg ikke spiser brød så spiser jeg da yoghurt, grøt, omelett eller middags rester
Karltorbj Skrevet 8. august Skrevet 8. august Jeg spiser broed, men er jeg gaatt broedlei, saa blir lefse, en god avveksling.
Mag ne Skrevet 8. august Skrevet 8. august Havregrøt laget med melk, eller noen ganger bare havregryn med melk kaldt. For meg er det lunsj, ett av dagens tre måltider, ned fra fire, og fornøyd med det. 1 1
Powertrainer Skrevet 16. august Skrevet 16. august kittycat skrev (På 8.8.2025 den 13.40): dere som ikke spiser brød hva spiser dere da til frokost, lunsj, kveldsmat? di gangene jeg ikke spiser brød så spiser jeg da yoghurt, grøt, omelett eller middags rester Havregryn med melk og banan, eller et par never casewnøtter og banan til frokost. Til lunsj blir det ofte proteinbrød laget av egg,havregryn og kesam med skinke og ost og gjerne noen agurkskiver på. Skipper som regel kveldsmaten til fordel for en større middag.
Snylter Skrevet 16. august Skrevet 16. august Brød er jo bare et transportmiddel. Altså et middel for å transportere pålegg inn i munnen. Jeg har i lengre perioder heller spist salat, omelett osv til de måltidene der mange spiser brød.
Shoxx Skrevet 16. august Skrevet 16. august Spiser lite,men drikker ALT for mye Cola Zero! Jeg vet jeg ikke burde det og.
Kakkelfant Skrevet 17. august Skrevet 17. august 50 minutes ago, Shoxx said: Spiser lite,men drikker ALT for mye Cola Zero! Jeg vet jeg ikke burde det og. Spis mat og drikk vann, du vet ikke hvor ille kroppen din har det før du går tilbake til normalen 1
KANE2009 Skrevet lørdag kl 15:52 Skrevet lørdag kl 15:52 kittycat skrev (På 8.8.2025 den 13.40): dere som ikke spiser brød hva spiser dere da til frokost, lunsj, kveldsmat? di gangene jeg ikke spiser brød så spiser jeg da yoghurt, grøt, omelett eller middags rester Frokost spiser jeg ikke da jeg aldri er i nærheten av sulten. Blir en kaffe med fløte til "frokost". Så blir det omelett, salat eller lignende til lunsj. Middag har du forsåvidt ikke spurt om, men det er da mitt neste og siste måltid for dagen, blir aldri noe kveldsmat.
bzzlink Skrevet lørdag kl 16:22 Skrevet lørdag kl 16:22 Egg, bacon, spekeskinke, grilla kylling osv. Men går en del i disse som påleggstransport når jeg har dårlig tid. https://meny.no/varer/bakeri/knekkebrod/knekkebrod-7090022850304/
Maskinfører Skrevet lørdag kl 17:34 Skrevet lørdag kl 17:34 (endret) Kjenner en som bytta fra brød til havregryn og melk og ble ensidig i kosten han daua så vær forsiktig Endret lørdag kl 17:34 av Maskinfører
Iterion Skrevet lørdag kl 17:36 Skrevet lørdag kl 17:36 Salat, nudler m/hardkokte egg, knekkebrød med et eller annet pålegg på. Frokostblanding. Mye å velge i.
leticia Skrevet lørdag kl 18:19 Skrevet lørdag kl 18:19 Jeg spiser nesten aldri brød. Det går i havregrøt laget på vann, grove knekkebrød. Noen ganger spiser jeg bare salat, en frukt, snackspaprika eller snacksgulrot, samt yoghurt. (Dette er frokosten min) spiser ofte bare 2 ganger til dagen, max 3.
backtoback Skrevet søndag kl 12:49 Skrevet søndag kl 12:49 (endret) Surdeigsvafler Fytinsyre (fytat) i helkorn (spesielt kli, de ytre delene av kornet) danner sterke bindinger til essensielle mineraler som jern, kalsium, magnesium, sink, mangan, kobber (i mindre grad), dette reduserer deres biotilgjengelighet – noe som betyr at kroppen din absorberer mindre av dem. Surdeig inneholder enzymet fytase som redusere fytinsyrenivået og dermed også forbedrer mineralopptaket i tarmen. Edit: Positive egenskaper: fytinsyre har spesielt gunstige effekter for mennesker, blant annet ved å fjerne frie radikaler, forebygge type 2-diabetes, ha betennelsesdempende egenskaper og krefthemmende egenskaper, reduksjon av patologiske forkalkninger i blodkar og organer. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0924224423003163 https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC10140425/ Endret søndag kl 15:59 av backtoback
Zeph Skrevet 21 timer siden Skrevet 21 timer siden Kjøleskapsgraut er enkelt og du kan putte oppi kva du vil for å smakssetje.
Jobs Skrevet 20 timer siden Skrevet 20 timer siden Kok opp havregrøt med fryste bær,og da er favoritten blåbær.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå