Jump to content

Snylter

Medlemmer
 • Content Count

  11277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Snylter last won the day on November 25 2018

Snylter had the most liked content!

Community Reputation

4371 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, og der blir alle som ikke er fastboende avvist
 2. Snylter

  Trafikalsk klagemur

  Du har også ansvar for å unngå ulykke.
 3. Hva er det med borettslag, sameier og utleiere som tror at gjeldende lovverk ikke gjelder de? For mitt eget vedkommende har jeg uansett gode grunner til å ha hund selv om jeg ikke har det akkurat nå. Det blir hund igjen, det kan også hende jeg flytter inn i borettslag med felles trappeoppgang igjen.
 4. Jeg har ikke testet jussen men testet praksis i et borettslag jeg bodde i. Jeg kjøpte en leilighet der vel vitende om at det ikke var lov med hund i borettslaget, jeg hadde på det tidspunktet en hund som jeg selvsagt skulle ha med meg dit. Samtidig som jeg overtok leiligheten sendte jeg informasjon til styret om at jeg hadde hund og at hunden flyttet inn sammen meg, jeg gjorde det videre klart at jeg ikke kom til å søke om å ha dyr og at jeg anså lovens krav om gode grunner for å være innfridd. Jeg lot det da være styrets avgjørelse om de ville forsøke å kaste meg ut, resultatet for min del var at styret bøyde unna og unngikk hele tematikken. Året etter ble det fullstendig latterlige regelverket om dyrehold endret slik at dyreeiere bare måtte innfinne seg med noen helt enkle regler som etter mitt syn er en selvfølge å forholde seg til som dyreeier.
 5. Du tuller vel nå? Min forrige bruksbil brukte såvidt over 0,8 liter pr. mil. Det var en 2018 Mercedes-AMG E63S med en søt liten 4-liters V8, et par turboer og 612hk. Utover det er det naturlig at diesel er dyrere enn bensin, råvaren har vært det i lang tid men har vært kunstig lavt priset i Norge grunnet lavere avgifter enn det er på bensin.
 6. Sprettert er å regne som våpen med mindre det helt klart er et leketøy. Innehav av våpen krever at man har tillatelse fra politiet. Neida, den 30-metersgrensen gjelder for droner på 500g eller mer. I dag er det vel gjerne A1-droner på 249g som er det vanligste å kjøpe, da er det lov å fly over andre personer.
 7. I tillegg skal ekstraordinær generalforsamling holdes når styret finner det nødvendig. Gitt at resten av styret finner det nødvendig her vil det si at styret kan innkalle til ekstraordinær generalforsamling slik jeg forstår det. https://lovdata.no/lov/2003-06-06-39/§7-5
 8. Det var helt vanlig tidligere å forhandle seg frem til en lavere hastighet, jeg har selv gjort det flere ganger for mange år siden. Jeg vet ikke helt når det ble slutt på dette siden jeg ikke har blitt tatt i hastigheter med fare for beslag de siste 20 årene eller så.
 9. Dette er vås. Normal beslagstid er 13-19mnd. Har man til og med 4 prikker forlenges beslagsperioden med 3 mnd og inntil 7 prikker med 5 mnd. https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2003-12-19-1660 Drøyt 60km/t for fort vil absolutt kunne medføre fengselsstraff selv om dette selvsagt er helt urimelig og en forkastelig behandling av folk som begår bagatellmessige overtredelser av et regelverk.
 10. Nei, kalkulatorene duger ikke til det heller når de rett og slett ikke gir en pris.
 11. De der kalkulatorene har jeg aldri opplevd at har gitt meg pris på mine biler.. Erfaringsmessig er løsningen å ringe eller sende en henvendelse via sånn kontaktskjema.. Er det en skikkelig brød og melk-bil kan det være de fungerer da men litt spesielle biler funker ikke på kalkulatorene.
 12. Engasjer en advokat umiddelbart. Her kan du nok dessverre regne med en straff som ikke står i forhold til overtredelsen din i det hele tatt.
 13. Jeg har bare solgt den så langt, så har jeg hatt en annen (morsommere) bil innom en snartur for flipping. Det er noe nytt i bestilling, faktisk opptil flere morsomme biler.. Får bare vurdere hva jeg skal beholde selv og hva som flippes
 14. Altså, hvis den skulle vært en matpakkebil som du kjører fossilfritt til og fra jobb hadde de sikkert bygd den noe annerledes. Jeg mener det er for mye å forvente ja. Jeg er ikke uenig i at de burde lagd den lettere, problemet her er nok diverse utslippskrav som både gjelder og kommer fremover. Det kunne vært artig om de lagde en C-klasse AMG med samme motor men uten hybridiseringen også, det kunne jo blitt artig..
 15. Du har nå din egen sære definisjon av hybrid. AMG lager den ikke for å kjøre fossilfritt til jobb, hybrid er en fin måte å øke ytelsen på nesten slik turbo gjør. Det virkelig kjipe med den er at den veier like mye som en E63S med V8.
×
×
 • Create New...