Jump to content

Snylter

Medlemmer
 • Content Count

  11002
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Snylter last won the day on November 25 2018

Snylter had the most liked content!

Community Reputation

4267 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sammenligningen er vel like riktig som fanboysa sin sammenligning mellom Tesla og tyske premiumbiler som E-klasse mm.
 2. Er du sikker på at hastigheten i Tesla faktisk måles og ikke bare beregnes i et slikt tilfelle?
 3. Det er et eget forum for elektriske vindusvaskerroboter, støvsugere, elsykler og elbiler. Sånt passer bedre der.
 4. Da er det vel så enkelt som at du kontakter banken og ber om å få tilbake depositum, så er det opp til utleier å gå til søksmål..
 5. Ja, det finnes. Sist jeg hadde spacere var det med godkjenningspapirer for felger og spacere som bekreftet at de kunne brukes sammen og på den bilen jeg hadde. Det var felger fra Mandrus. Det er ikke helt klart hvorvidt det er hjemmel for å kreve det heller, du må ikke lese så rett frem som du gjør..
 6. Statens vegvesen vil nok kreve at dokumentasjonen du drar frem viser at de aktuelle felgene kan brukes sammen de aktuelle spacerne. Jeg har vært innom i kontrollhallen for å få godkjent slikt noen ganger, min erfaring tyder på at du kan få en interessant opplevelse.
 7. Du får nok en trivelig tur til trafikkstasjonen.
 8. Du må ha papirer som sier at spacerne og felgene i kombinasjon kan brukes på bilen din, ellers får du det neppe godkjent hos SVV..
 9. Kjøp godkjente felger og spacere så slipper du slike problemer.
 10. Vås. Spacere er helt ok så lenge det er riktig type. Bruk av spacere skal godkjennes på trafikkstasjonen og skrives inn i vognkortet.
 11. Det vil rett og slett ikke være tillatt å kjøre forbi disse kjøretøyene på høyre side. Kjørende i kjørefelt som er forbeholdt enkelte trafikanter kan kjøre forbi til høyre.. Det er dog ikke lov å kjøre forbi til høyre for et felt som er forbeholdt enkelte trafikanter med mindre unntak C gjelder i det konkrete tilfellet. https://lovdata.no/forskrift/1986-03-21-747/§12 § 12.Forbikjøring 1. Forbikjøring skal skje til venstre. Likevel skal følgende gjelde: a) Når forankjørende svinger til venstre eller tydelig forbereder slik sving, skal forbikjøring skje til høyre. b) Forbikjøring av forankjørende eller stillestående sporvogn kan foregå til høyre. c) Er trafikken så tett at kjøretøyene opptar alle kjørefelt i kjøreretningen og kjøres med en fart som er bestemt av kjøretøyet foran, kan kjøretøy i ett felt kjøre forbi til høyre for kjøretøy i annet felt. d) Kjørende i kjørefelt som er forbeholdt bestemte trafikanter, kan kjøre forbi til høyre for kjøretøy i annet felt.
 12. VIN er vel opprinnelig navnet på det våset de bruker i USA, der er det vel fortsatt ganske klare regler for hva det skal inneholde mener jeg.. Eksempel på en 1995-modell SL som trolig er europeisk: WDB1290581F116691 Eksempel på en US-importert 1995-modell SL: WDBFA76E8SF120940
 13. Ja, jeg mener 211 er relativt bra. Særlig fra den første endringen som skjedde en gang i 2004. Det blir gjerne en liten blemme nederst i hjørnene ved bakruta på stasjonsvogner (sedanen har bagasjelokk av aluminium mener jeg å huske), bortsett fra det er det lite rust å spore på 211.. Nå har ikke jeg 211 lenger men min forrige bil var en 2005 E500 4Matic som jeg solgte i 2018. Nå kjører jeg S213 AMG.
 14. Man kan vel finne ut fra VIN men ikke ut fra chassinummeret vi opererer med i Europa?
 15. SBC er virkelig fantastiske bremser, rett og slett herlige å kjøre med. Antall aktiveringer har ikke sammenheng med antall trykk på pedalen og antall aktiveringer skal vel være en god del mer enn 300k.. Bremsene aktiveres hver gang du setter deg i bilen, med ujevne mellomrom under regnvær med aktivert regnsensor osv. 211 er ikke så verst når det kommer til rust men dette avhenger også en del av årsmodell. 2004/2005 fikk en del oppgraderinger i så måte. Rust etter 2-3 år på 211? Sikker på at du ikke blander med en annen modell nå?
×
×
 • Create New...