Jump to content

Snylter

Medlemmer
 • Content Count

  11160
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Snylter last won the day on November 25 2018

Snylter had the most liked content!

Community Reputation

4370 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her synes jeg TS skal påpeke ovenfor skolens ledelse at denne setningen gir null mening: g) vise nettvett og følge skolens regler i forhold til bruk av iPad og annet digitalt utstyr. Det er rett og slett gal bruk av " i forhold til" all den tid dette er et sammenligningsbegrep.
 2. Det er vel mer eller mindre bekreftet at de ikke kommer til å utvikle flere V8ere men jeg har ikke sett det bekreftet at V8en blir borte fra E-klasse.. Det er jo uansett rart å komme med slike opplysninger allerede ved lansering av faceliften. Det er jo ca 3 år til neste E-klasse. Jepp.
 3. Jeg blir overrasket hvis ikke E-klasse også mister V8en ved neste generasjonsskifte.
 4. Telenor (og Telia?) leverer vel sånn fast mobilt bredbånd.. sim er da låst til ruteren Telenor leverer.. De leveres vel med antenne for utendørs montering også mener jeg og du betaler for hastighet fremfor datamengde. Til nabohuset setter du opp en enkel link som https://mikrotik.com/product/wireless_wire_dish Så setter du opp det du vil i nabohuset, du har jo nå en linje mellom husene..
 5. Jeg gikk også for blå, kombinert med klar folie utenpå.
 6. Jeg vil tro de fleste oppgir pris inkl. avgiften siden det er det de fleste faktisk betaler.
 7. Artig at vi har så utrolig ulik erfaring.. Jeg har kjørt ganske mye forskjellig selv, både heftige biler og ikke så heftige biler. Jeg har blitt stoppet både av politifolk som vil se på bilen og av politifolk som har klikka i vinkel pga lyden bilen lager.. Det har vært stor forskjell på perioder jeg har kjørt en relativt ordinær familiebil og perioder jeg har kjørt biler med et noe mer karakteristisk utseende. Bilen jeg kjører i dag opplever jeg også å bli stoppet med oftere enn hva adferden skulle tilsi selv om den er ganske så anonym for annet enn kjennere. (dog lager den mer lyd enn de fleste biler)
 8. Altså ca 90,- i mnd i forsikring og resten i trafikkforsikringsavgift ? Det var veldig billig.
 9. Jeg har vært gjennom denne prosessen noen ganger, jeg har rett og slett gitt selskapet et motbud som er innafor hva jeg mener er fornuftig.. Det har jeg gjort skriftlig, det har gått gjennom nesten hver gang.. Gangen det ikke gikk gjennom klarte jeg å ta takstmannen på en feilaktig beskrivelse av min bil (han påstod at eksosanlegget var rustet i filler og motoren lakk olje mens jeg hadde byttet eksosanlegg samme dag som ulykken fant sted og motorblokka var knust i kollisjonen..)
 10. Her må du vel ha importtillatelse i tillegg til at lov til å kjøpe våpenet?
 11. Jeg har testet det. Svalbard føles ganske så norsk, vi bruker norske kroner til å betale, undervisningen på skolen foregår på norsk og samfunnet er rett og slett et norsk samfunn med multikulturelt preg. Pakkene mine kommer med Posten/Bring og alle regninger fra diverse firmaer her betales i norske kroner til konto i norsk bank. Bilen min er også norskregistrert. Det "unorske" er først og fremst at vi har egne regler for skatter, avgifter og sosiale goder samt at utlendinger kan komme hit uten visum.
 12. Det er enkelt og greit fordi man har en avtale med en rekke andre land som til en viss grad regulerer hvilke regler man kan innføre på Svalbard. Øygruppen blir ikke mindre norsk av den grunn.
 13. Justisdepartementet er nok ikke enige med deg. Det vet jeg med sikkerhet.
 14. Joda, det er 100% Norge. Du har rett i at mange over og regler ikke gjelder men det er allikevel Norge fullt og helt.
 15. https://lovdata.no/lov/1925-07-17-11/§1 § 1. Svalbard er en del av kongeriket Norge. Til Svalbard hører Bjørnøya, Vest-Spitsbergen, Nordostlandet, Barents øy, Edge øy, Kong Karls land, Hopen, Prins Karls Forland og alle andre øer, holmer og skjær mellem 10° og 35° lengde øst for Greenwich og mellem 74° og 81° nordlig bredde.
×
×
 • Create New...