Gå til innhold

Jobs

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jobs

  1. Jobs

    FN ( Dyret )

    Noe som er helt sikkert er at FN ikke er dyret. Leser du Johannes Åp 13.4 så legg merke til at det står ,hvem er som dyret ? Og hvem kan kjempe mot det ? Det er en overlegen makt som er på jorden, All verden undret seg over dyret og fulgte det. 4 De tilba dragen fordi den hadde gitt dyret makt, og de tilba dyret og sa: «Hvem er som dyret, og hvem kan kjempe mot det?» Nostradamus sier også litt om dette og det tolker jeg også som en makt overlegen den vi har på jorden. Antikrist utsletter veldig snart de tre, https://eng.obozrevatel.com/section-life/news-world-war-iii-and-a-new-pope-media-decoded-nostradamus-prediction-for-2024-21-10-2023.html Og når USA med flere stadig blir plaget av UFO over militære installasjoner og treningsfelt,er min teori styrket. Pentagon vet ikke hva de skal si om dette. https://www.twz.com/27666/what-the-hell-is-going-on-with-ufos-and-department-of-defense
  2. Tydelig at 20 år har satt sitt preg på saken, i dag hørte jeg på nyhetene at når j.h ble tatt så spurte han om v.k også hadde blitt tatt. Men dette må være feil,da gamle nyheter forteller at v.k snakket seg selv inn i saken da han spurte om j.h også var tatt. Helt utrolig hele saken.
  3. Sivilt søksmål bør komme i denne saken nå,det kan de etterlatte vinne fram med.
  4. Den fulle sannheten i denne saken vil komme for dagen en dag.Blir min eneste kommentar videre her.
  5. Mistenker at de har gjort slett arbeide når det gjelder mobil beviset. V.K hadde den gamle Nokia med best antenne der du kunne låse mobilen til et nett ,og sendte du melding når det ikke var dekning jobbet telefonen til den traff dekning,og den sendte . Dette vet jeg da jeg ofte fisket på steder ved dårlig til ikke dekning på den tiden. Det var flere ganger mobilen sendte selv om den viste null dekning .Og hvor vanlig er det at en person velger og tilstå,og virker lettet etter tilståelsen ,men han lyver og drar sin egen kamerat inn i saken og står pal på den forklaringen i 24 år ? Har lest alle gamle nettaviser om saken og jeg er ikke i tvil,saken har blitt en katastrofe .
  6. Det drar seg til i Sørkina-havet . https://www.jpost.com/omg/article-774559 https://www.scmp.com/news/china/diplomacy/article/3256528/south-china-sea-beijing-warns-philippines-against-escalating-situation-after-latest-second-thomas?campaign=3256528&module=perpetual_scroll_0&pgtype=article
  7. Husk det kan fort bli avstander på 300 -400 meter i strid ,og da er AG3 overlegen HK 416 ,og er det da vind i tillegg er HK 416 ubrukelig .
  8. Det er da bra at de nå har funnet ut at veteranene er en betydelig resurs og som Norge er avhengig av om det blir krig. Spennende og se om de nå bestiller flere håndvåpen og uniformer . God veteranivaretakelse kan også bidra til at forsvarsviljen styrkes gjennom en reel opplevelse av ivaretakelse av den enkelte veteran. Flere vil aktivt bidra i den militære beskyttelsen av landet hvis myndighetene faktisk tar vare på de som blir skadet i kamp, dette inkluderer også veteranenes familier og andre nærstående. Myndighetene er helt avhengig av borgere som er villige til å ofre liv og helse i kamp for Norge og våre verdier. https://www.abcnyheter.no/stemmer/2024/03/21/195990562/forsvarets-personalpolitikk-ma-endres https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2024/03/21/195990800/isw-russland-forbereder-seg-pa-storskala-konflikt-med-nato
  9. Portugal,Madeira og Azorene har vel 10 års skattefrihet om du flytter dit om jeg ikke husker feil.
  10. Hvilke lås er dette ? Har vert plaget med skjult kriminalitet og det virker som de tar alle låser lett ,også Yale Dorman med både pinnkode og nøkkel brikke sammen som skulle vist være meget sikkert.
  11. Dere glemmer enkelte momenter ,vi er mange veteraner som kjenner AG3 ut og inn,og vi kunne gått rett inn i heimvernet ved krig. Vi er også et langstrakt land der det kan bli lange hold,HK16 er ubrukelig på lange hold i forhold til AG3. Vi trenger helt klart våpen og uniformer til de som vil melde seg,det har vi ikke i dag.
  12. Norge må snarest bestille 250 tusen håndvåpen og uniformer ,det er mye som kan gå galt nå,trump ligger an til å vinne,å det går mot krig i Sørkina-havet og Taiwan . Helt utrolig om de nå ikke ruster opp kraftig,vi har bare tiden og veien. https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2024/03/17/195989871/tysk-etterretning-advarer-allierte-mot-mulig-russisk-angrep-pa-nato-fra-2026
  13. Problemet er at vi har verken våpen eller uniformer til de som vil melde seg til strid . Det er så vannvittig at jeg virkelig begynner og lure på hva de tenker med de som styrer dette landet. Tenk bare at vi hadde 250 tusen AG3 på på lager som ble sendt til makulering i 2018. Vi gamle som har vert i militære og som kjenner AG3 ut og inn, kunne sikkert ha stilt opp så mange AG3 vi hadde. Det hadde vært en formidabel styrke som varmt kunne tatt i mot russiske styrker. Jeg nekter og stå og se på at de ruller inn over grensen og marsjerer inn uten kamp. Tar ikke myndighetene grep og bestiller nok håndvåpen og uniformer til de som vil melde seg til strid flytter jeg til Azorene. Nostradamus mener Norge vil bli hardt rammet om noen år.
  14. Nok en fulltreffer av Nostradamus. https://www.abcnyheter.no/nyheter/kultur/2024/02/29/195985906/kong-charles-angivelig-i-gang-med-planene-for-tronskifte-ingen-stoler-pa-harry https://www.jpost.com/omg/article-774559#google_vignette Første Korinterbrev 12. én får ved den ene Ånd en spesiell trosgave, en annen får nådegaver til å helbrede, 10 og én får kraft til å gjøre under. Én får den gave å tale profetisk,
  15. Ja hva skal man si ? Noen tolker det som at Nostradamus profetier at trump vinner valget i 2024, 79 Norge, Britannia, Dacien skal av neven hos de forente brødrene lide nok: Romas overhode til og med har gallisk blod - hærene slås tilbake til sin skog. Norge,Tyskland,Britene og Frankrike har nå signert en sikkerhetsavtale med Ukraina . https://www.dagbladet.no/nyheter/dramatisk-advarsel-til-norge/80990463 https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2024/02/16/195983045/store-norge-vil-om-fa-uker-undertegne-sikkerhetsavtale-med-ukraina
  16. Ser ut til at det ser litt bedre ut en først antatt ,fikke ikke dette til og stemme da krigen skulle vare i 27 år,så med andre ord profetien til den gamle damen går ikke i oppfyllelse før ca 2045 i følge Nostradamus. https://www.cesarnostradame.com/nostradamus-2045-3-eme-guerre-mondi Men det kan være at russland vil bruke taktisk atomvåpen i Ukraina . https://www.stripes.com/theaters/europe/2024-01-26/russia-nuclear-bomb-nato-12799867.html 74 Man ei kan hindre krigens brann, man tilkaller: død slår i kraterhull som himlen dem spyr og paven dør, når han elendigheten skuer - skibbrudnes hær til klippens havsskjær flyr. Det ser også ut som at Norge kan bli rammet de neste årene. 79 Norge, Britannia, Dacien skal av neven hos de forente brødrene lide nok: Romas overhode til og med har gallisk blod - hærene slås tilbake til sin skog.
  17. Det stemmer godt med den røde hesten i Bibelen Johannes Åp 6.4 Og det kom fram en annen hest som var flammende rød. Han som satt på den, fikk makt til å ta freden bort fra jorden, så folk skulle slakte hverandre ned. Og det ble gitt ham et stort sverd. Så jeg velger og tro at dette stemmer . Derfor jeg tok med Sakaraja 14 den siste krigen var pga utviklingen stadig blir verre ,så det er ikke vanskelig og forstå at det går den veien med tiden.
  18. Da er det snart et nytt år og 2024 vil bli et meget spennende år,og det er valg på Taiwan der de som er for løsrivelse i fra kina leder . Les også Sakaraja 14 om den siste krigen i Bibelen . https://www.jpost.com/omg/article-774559 https://eng.obozrevatel.com/section-life/news-world-war-iii-and-a-new-pope-media-decoded-nostradamus-prediction-for-2024-21-10-2023.html
  19. Fordi Jesus snakket om de siste tider før Han kom tilbake,og det er bare en atombombe som legger øde,og det er bare en atomkrig som kan skape en slik trengsel som Han snakket om. Han sa også om ikke de dager ble forkortet ville ingen bli frelst. Anstøt er og ta avstand ,og det er som Bibelen beskriver de fattige og utslåtte som ikke har noen ære igjen tar i mot ,men de stolte og de som er høyt på strå i egne øyne står Gud i mot. Dette er grundig forklart i Bibelen. Det slår meg hvor fantastisk Bibelen er laget, og hvordan den henger sammen.
  20. Kan noen forklare hvordan Jesus kunne snakke om atombomben i Matteus 24 ? Han sa styggdommen som legger øde,og det skulle bli en slik trengsel som aldri før hadde vert på jorden . Og forklare hvorfor alle som ikke er frelst tar anstøt av navnet Jesus ? Han sa ril sine disipler før Han gikk på Korset at fra nå av vil dere ta anstøt i fra Meg. Dette gjelder alle,og ja jeg har selv grunnet på dette ,da jeg selv opplevd dette. Og ingen kan si Jesus er Herre uten den Hellige Ånd.
  21. Nei,han så helt til nesten år 3800 og han var klar på at menneskene kunne selv avverge kriger .Og det skjedde i 1999 da han snakket om den gule fare, kina og Taiwan,det ble utsatt ,og det er ny fare nå i 24-25.
  22. På starten av 2000 så sendte NRK2 i fra Evangelisenteret hver morgen og jeg fikk se alle da jeg jobbet hjemme ,der fortalte Ludvik Karlsen om alle miraklene de hadde opplevd,og det var ikke lite for og si det pent. Men det er flere ting som Snåsa mannen som hadde nådegaven som er beskrevet og helbrede i Bibelen der utallige nordmenn har fått hjelp.
  23. Kort sagt etter jeg ble en kristen hadde jeg en drøm at satan sto bak døra og kom fram og tok tak i min vestre legg og dro meg ned i senga,jeg sa noe som i Jesu navn forsvinn før jeg våknet. Tenkte ikke noe særlig mer over dette,men etter noen dager begynte smertene i ryggen,og det bredde seg ned over venstre ben og satte seg i leggen. Det ble bare verre og verre og tik slutt måtte jeg gå ,eller snarer krype til legen. Han trodde jeg hadde fått prolaps så jeg ble sendt til røntgen ,det tok bare en dag så ringte legen meg på mobilen,og sa jeg hadde fått kraftig prolaps så jeg fikk noen tabletter som jeg ikke tålte blant annet nozinan som var helt håpløst .Jeg fikk så harde smerter i den leggen at jeg trodde jeg skulle bli gal,og jeg husker jeg lå og ba om og slippe dette,for ved Jesus sine sår har vi fått legedom , og forsto ikke dette da jeg neste akkurat hadde blitt en kristen . Men plutselig sovnet jeg og sov hele natten ,og da jeg våknet var smertene borte,og mens jeg lå der hørte jeg en krystall klar stemme som sa Jobs bok. Jeg husker jeg tenkte har jeg blitt gal også nå,men så kom jeg til og tenke på at det kunne være noe i fra Bibelen,jeg viste det ikke var i Nye Testamentet for det hadde jeg lest,men ikke Gamle Testamentet og jeg husket ikke noe i fra skolen i kristen dom faget. Så jeg styrtet opp og benet fungerte perfekt ,men jeg var bekymret om død og fordervelse i G.T . og ganske riktig fant jeg fort Jobs bok som handlet om en man som holdt seg til Gud og da fikk jeg frysninger da satan kom fram for tronen og anklaget Job fram for Gud og sa at han holdt bare med Gud fordi han hadde det så godt. Gud sa at han kunne få prøve han og han miste sønnene og gården brant ned,men Job holdt seg til Gud selv i harde tider. Da kom satan igjen fram for Gud og sa hud for hud ,rører du ved hans ben vil han spotte deg. Først da slo det meg om den drømmen jeg hadde. Men igjen sa Gud at satan kunne prøve Job men han fikk ikke lov til og drepe han,husker jeg pustet lettet ut. Job ble forferdelig dårlig og han var det i mange mnd,men han nektet og gå bort i fra Gud og til slutt gikk Gud inn og helbredet han og han ble dobbelt velsignet av det han hadde mistet. Jeg også har en stor gård og om ikke jeg har opplevd like mye som Job har det været store utfordringer ,men oss meg har det vært vært vannvittig mentalt press ,men prolapsen er helt borte.
  24. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Beklager jeg skrev feil,det er Matteus 7,7-8 .Men gjør du ingen egen innsats vil du heller ikke oppleve noe. Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere. 8 For den som ber, han får, og den som leter, han finner, og den som banker på, skal det lukkes opp for.
×
×
  • Opprett ny...