Gå til innhold

Kakkelfant

Medlemmer
  • Innlegg

    693
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

2 966 profilvisninger

Kakkelfant sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det viste seg at sesong 3 bare var en pet som er helt mongo passiv + vault dungeon med feller som ingen liker. Zizaran var ferdig med sesong 3 på dag 2, de fleste andre bortsett fra noen svært få ultrahardcore fans har også gitt seg tidlig.
  2. D4 sesong 3 er allerede kjørt på hodet i grøfta, 1900 oppsagt - dette er gladnyheter fra et selskap som ikke bryr seg mye om spill, men om pengene de kan tyne ut av spillerne.
  3. "piggfrie vinterdekk som fulgte med min volvo x60 (2016)" Det er ~7 år gamle dekk
  4. Chaga inneholder opptil 25% ren placebo, meget bra saker
  5. Jeg ville gjerne hatt en liten systemdisk + en stor en ved siden av til spilling osv, slik at ikke begge går på samme, dvs slik at spill og operativsystem slipper å måtte kjempe om å skrive/lese til/fra samme disken.
  6. Har dere skrevet dette om røyking i husleie kontrakten? Da kan det være et mislighold av avtalen. Du burde melde deg inn her om du ikke allerede er medlem: https://www.huseierne.no/nyheter/disse-reglene-ma-du-folge-nar-du-skal-si-opp-leieboeren/
  7. Om noen kontakter deg og spør om informasjon de ikke skal spørre om/allerede har tilgang til (koder, bankID, personnummer, osv) skal du spørre de hvem de er og hvor de ringer fra - deretter legger du på og ringer de opp der de jobber (ikke ring tilbake samme nummer, søk de opp og ring direkte til virksomheten) Dette gjelder enten de er fra politiet, banken eller skattmyndighetene (svindel forsøk alt sammen). edit: Om du får slike henvendelser på mail (gjerne med beløp du skylder eller har tilgode, "klikk på denne linken" osv) skal du ringe virksomheten og dobbelsjekke at dette som står i mailen faktisk stemmer. edit edit: Og for all del, ikke ring nummer som står i mailen - søk opp virksomheten og ring de direkte. Tvil på alt, dobbelsjekk alt - ta ingenting for god fisk.
  8. Dette er phishing, de fisker etter informasjonen de trenger for å gjennomføre transaksjoner. Om de kun får tak i VISA nummeret og sikkerhetskoden (3 siffer på kortet) kan de kjøpe ting på nett enkelte steder, om de også i tillegg får tak i bankID og personnummer kan de i praksis kjøpe seg bil, ta opp lån, tømme kontoen, osv.
  9. Er vi sikker på at dette gjelder etnisk norske? Jeg har forsøkt å finne adressen på google maps for å sjekke navnet på de som bor der uten hell.
  10. Det kan jo være litt drastisk å resette hele telefonen, men jeg ville uansett ikke brukt telefonen til noe nettbank eller lignende uten en reset. Tryggeste er å regne den som infisert.
  11. Om du tror noe kan ha blitt lastet ned kan du ta en factory reset: https://support.google.com/android/answer/6088915?hl=en Bare pass på å ta backup av tekstmeldinger osv.
  12. Det utgår når man begynner å tenke litt på hva sex egentlig er.. Man skal altså drive å dytte og knuffe på kloakk åpningene til hverandre fordi "det er jo så godt" i noen minutters tid. Det hele er ren skjær galskap med mindre man er under kjemisk angrep av såkalt "forelskelse".
  13. 12 år er jo ingenting, jeg er en DracoLich og har ikke hatt sex på OVER 9000 år!
  14. Det er bare en ting å gjøre: jailbreak faenskapet https://xdaforums.com/
×
×
  • Opprett ny...