Gå til innhold

Dagens snakkis: Tucker Carlson intervjuer Vladimir Putin


Anbefalte innlegg

kremt skrev (10 timer siden):

Wat

Vestlig media er sterkt skriptet. Å tro noe annet er naivt. 

  Vis skjult innhold

 

 

Videoen din støtter ikke påstanden din.

For det første er dette ikke ment å være nyheter, men "informasjon" om kanalene det er snakk om.

For det andre så er dette videoer fra kanaler med samme eier. Til og med beskrivelsen av videoen forteller deg dette: "All Sinclair-owned news stations use the same script."

For det tredje er eieren Trump-supporter.

For det fjerde så representerer ikke en medieorganisasjon automatisk alle de andre. Selv om kanaler under samme eier måtte være "ensrettet" så er det fortsatt utallige uavhengige medier, og de kritiserer stadig makthaverne og kommer med avsløringer uten at de blir fengslet, servert te, eller tar en tur ut et vindu.

Vær vennlig å avstå fra å spre russisk propaganda. Takk.

Endret av Markiii
  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
KongRudi skrev (9 timer siden):

Og hvorfor trenger du en oversetter, dersom intervjuet ikke foregår på ett fremmed språk?

Poenget er at han forholdt seg til sitt eget språk. Det ble oversatt for ham. Han kan sikkert noe engelsk, men han trengte ikke forholde seg til språket i det hele tatt siden alt ble oversatt.

Sitat

Norge/USA/EU er ikke med å krige, men vi er blant kreditorene, eller støttespillerene til Ukraina's kreditorer, som er de som igjen betaler for leiesoldater, o.l.. Noen av kreditorene, har også masse avtaler på plass om å gjenoppbygge Ukraina etter krigen, andre har avtale på plass med å skaffe våpen - spørsmålet er hovedsaklig om hvor lite eller stort område de får etter krigen mor Russland. 

Hva har dette å gjøre med det faktum at det er Ukraina som styrer dette? Ingen andre kan avgjøre om de er villige til å forhandle med Putler.

Sitat

Så får vi håpe at de begynner å snakke med hverandre..
Men både du og Putin har kommet til enighet (diplomatisk løsning) om at enkelte personer ikke er enige med dere, må være nazister, og Nazister kan ikke forhandles med... 😕

Her er det ikke snakk om bare uenigheter, men om en diktator som støtter Hitler, bruker Hitlers argumentasjon for å rettferdiggjøre invasjon og folkemord, og som har tett kontakt med nazistiske grupper. Jeg må si det er ganske uredelig av deg å prøve å villede meg og andre her om hva som egentlig foregår.

Man har forsøkt å snakke med Putin. Det fungerte ikke. Akkurat som med Hitler.  

KongRudi skrev (7 timer siden):

Legger ved ett lite CV, dersom han skulle finne på å søke på jobb som journalist...

Så hvis en journalist voldtar et barn så skal du legge frem premier han har fått for journalistikken sin for å "bevise" at han ikke voldtok et barn.

Nei, Assange har ikke voldtatt et barn, men jeg bruker det for å illustrere hvor tåpelig det er å vise til annen historikk for å bortforklare det han egentlig ble tatt for. Han ble ikke tatt for eventuelle bra ting han hadde gjort tidligere.

Uansett, det er tusenvis av journalister i USA som fritt kritiserer myndighetene, rapporterer negative ting, osv. Å trekke frem Assange og på uredelig vis fremstille det som om det kan sammenlignes med hvordan Russland regelrett henretter journalister, må være noe av det mest tåpelige jeg har lest.

Endret av Markiii
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
KongRudi skrev (6 timer siden):

Du har tydligvis ikke sett rapportasjen, for han viste også de som slåss med vaktene..

Men dette var ikke så mange, de måtte skyte sennepsgass inn i folkemengden for å få dem inn i bygningen.

Noen folk, bl.a. QAnon-sjamanen - var ikke den personen vi hadde blitt fortalt han var under 'opprøret'  - politiet geleidet han  stort sett rundt omkring inn i bygningen, og dagen etter Tucker viste hvor han gikk fredelig rundt i bygningen geleidet av 5-6 politimenn ble han løslatt.. Men han hadde vært ett nyttig symbol for å svekke Maga-bevegelsen sitt image, de skulle fremstilles som mere voldelige enn de var.  

.

Oooooooooooook. Takk for oppklaring. 

 

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Entern skrev (8 timer siden):

Man må huske at her i landet har det siden 60-tallet om ikke før, altså i minst 60 år, fantes store miljøer som nettopp mener at Kina og Russland >>>>>> USA. Altså finnes det folk som i minst to generasjoner har blitt oppdratt til å tro dette, at USA er verdens verste land, at Vesten generelt og USA spesielt er største ondskapen i historien og at «alternativene» Russland og Kina er mye bedre. Jada, de finnes. Har møtt flere av dem. De er like hjernevasket og forskrudd som de verste sektfolka. Og all identitetspolitikken de siste 15 åra har gitt dem vann på mølla.

De pleide være nyttige idioter for Sovjet og Mao, nå er de nyttige idioter for Putler. Forskjellen er i grunnen minimal. De har ikke forandret seg.

Er det de som samler seg i Rødt du tenker på? Det er vel i den ekstreme røde enden man finner flest journalister også :p

Lenke til kommentar
minim skrev (Akkurat nå):

Ganske fascinerende at når de får se ideologien sin spille ut i live så stemmer de forsatt den veien, men nå sporer jeg av her. 

Er en del grums i ytterkantene i den gjengen, folk som Steigan, Jaquesson osv. En del av dem er nærmest nazbol. 😕

  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
6 hours ago, Markiii said:

Det har du ikke noe grunnlag for å konkludere med. Jeg kommer for eksempel til å stemme på partier som vil stå opp mot Russland. Andre vil gjøre det samme.

Det er like sannsynlig at Russland kollapser.

Spar deg for slike personangrep. Du skjønner godt hva jeg mener. Bare fordi du støtter Russland så trenger du ikke holde på slik.

Jeg sa at de ikke vil gi nok støtte, ikke at de ikke vil stå opp mot Russland. Ingen partier i Norge kjemper hardt for kraftig økt støtte til Ukraina. 

Jeg forsto godt hva du mente, du skrev "vi" fordi du er uenig i min påstand at vi har gjort veldig lite og føler dette er en felles kamp. Du sammenlignet oss også med de allierte under andre verdenskrig, og så tydeligvis ikke forskjellen mellom å delta i en krig og å gi litt våpen. Jeg skulle ønske det var en felles kamp, men vi har ofret ingenting og nå gidder ikke engang mediene å skrive om det. Om det skulle skje et mirakel, så er det Ukraina som vil knuse Russland, ikke vesten.

Og å være imot Russland betyr ikke at man skal underestimere Russland. Du skrev i 2022 at Russland har ikke soldater lenger på russisk territorium og de taper. Manglende støtte var ikke noe du fokuserte på. Russland er et land med 140 millioner mennesker med enorme ressurser og støtte fra Kina med 1.4 millarder mennesker. Det er ikke en kamp man kan vinne med å skrive slemme ord om Russland eller stemme på de "riktige" partiene.

Det er også rimelig hyklersk av deg å klage på personangrep og så i neste setning anklage meg for å støtte Russland.

Endret av Camlon
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
4 hours ago, Markiii said:

Så hvis en journalist voldtar et barn så skal du legge frem premier han har fått for journalistikken sin for å "bevise" at han ikke voldtok et barn.

Nei, Assange har ikke voldtatt et barn, men jeg bruker det for å illustrere hvor tåpelig det er å vise til annen historikk for å bortforklare det han egentlig ble tatt for. Han ble ikke tatt for eventuelle bra ting han hadde gjort tidligere.

Uansett, det er tusenvis av journalister i USA som fritt kritiserer myndighetene, rapporterer negative ting, osv. Å trekke frem Assange og på uredelig vis fremstille det som om det kan sammenlignes med hvordan Russland regelrett henretter journalister, må være noe av det mest tåpelige jeg har lest.

Det ble utstedt arrestordre på Assange, fordi han sitter fengslet for følgende siktelse:

Charge of conspiracy to commit computer intrusion.

- On 11 April 2019, the day of Assange's arrest in London, the indictment against him was unsealed. He was charged with conspiracy to commit computer intrusion (i.e. hacking into a government computer), a crime that carries a maximum 5-year sentence.  

Som du ser, ingen barne-voldtekt...

Grunnen til at det må avgjøres at han må utleveres til USA, er fordi han allerede har sonet maksimums-straffen for det han er siktet for, så om han blir funnet skyldig må dem sette han fri.

- og de må derfor finne opp noe nytt dersom de ønsker å ha han fengslet videre... Så han blir utlevert til USA, hvor han er på flukt fra loven - selv om han har vært fengslet i fem år allerede i England. Så da vanker det ny rettsak, og i USA har dem strengere straff..

 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

In public correspondence in Slate with Texas Monthly's Evan Smith on November 29, 1999, Carlson agreed with Smith's low opinion of Donald Trump,[213] who was then running for president with the Reform Party. Carlson wrote that Trump was "the single most repulsive person on the planet" and that the Reform Party consisted of "a bunch of wackos".

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tucker_Carlson

 

 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

 

Casey skrev (På 9.2.2024 den 4:18 PM):
Cyrio skrev (På 9.2.2024 den 1:48 PM):

Du svarte i grunn ikke på spørsmålet mitt. :)

Å?

 

Casey skrev (På 9.2.2024 den 1:38 PM):
Cyrio skrev (På 9.2.2024 den 1:28 PM):

Kall han hva han vil, poenget er at han har satt seg ned med en statsleder slik at denne kan fortelle det han ønsker. 
Er det så ille? Er det påkrevd at intervjueren skal gjøre det "vanskelig" eller sitte der å messe frem den meningen "vi" har? 
Eller kan det være både nyttig og interessant å høre hva denne statslederen mener? 

Han har jo tross alt invadert naboen, han bør ha noen meninger om saken. 
Og det skal bli interessant (for meg ihvertfall) å høre hans egen logikk rundt dette. 

Vet du i det hele tatt hva en sånn journalist er for noe rart?


Mine spørsmål var: 

-Er det påkrevd at intervjueren skal gjøre det "vanskelig" eller sitte der å messe frem den meningen "vi" har? 
-Eller kan det være både nyttig og interessant å høre hva denne statslederen mener? 


For å svare på ditt spørsmål til meg så vil jeg påstå at jeg har en viss formening om hva en journalist er. :)


 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
KongRudi skrev (56 minutter siden):

Det ble utstedt arrestordre på Assange, fordi han sitter fengslet for følgende siktelse:

Charge of conspiracy to commit computer intrusion.

- On 11 April 2019, the day of Assange's arrest in London, the indictment against him was unsealed. He was charged with conspiracy to commit computer intrusion (i.e. hacking into a government computer), a crime that carries a maximum 5-year sentence.  

Som du ser, ingen barne-voldtekt...

Grunnen til at det må avgjøres at han må utleveres til USA, er fordi han allerede har sonet maksimums-straffen for det han er siktet for, så om han blir funnet skyldig må dem sette han fri.

- og de må derfor finne opp noe nytt dersom de ønsker å ha han fengslet videre... Så han blir utlevert til USA, hvor han er på flukt fra loven - selv om han har vært fengslet i fem år allerede i England. Så da vanker det ny rettsak, og i USA har dem strengere straff..

Hvorfor leser du ikke før du svarer? Jeg skrev ikke at han hadde voldtatt barn. Jeg brukte det som et eksempel for å sette det på spissen, for å illustrere at eventuelle tidligere bragder ikke betyr at man frikjennes for ugjerninger. "Assange gjorde noe bra tidligere" betyr ikke at han fritt frem kan bryte loven og spionere for fremmede makter.

Assange har beviselig sendt hemmeligstemplet materiale til Russland. Han brøt også loven ved å prøve å stikke av da han ble løslatt. Han har bare seg selv å skylde.

Og du svarer ikke på det faktum at det er tusenvis av journalister i USA som fritt kritiserer myndighetene, rapporterer negative ting, osv. Å trekke frem Assange og på uredelig vis fremstille det som om det kan sammenlignes med hvordan Russland regelrett henretter journalister, må være noe av det mest tåpelige jeg har lest. Som sagt.

Endret av Markiii
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Da har jeg endelig fått sett dette intervjuet. 
Var vel egentlig ikke så veldig mye nytt og spennende, en god del "NATO lovte å ikke ekspandere østover, men gjorde det allikevel" og "Ukraina er historisk sett Russisk" osvosv. 

Putin selv gikk (som jeg forventet) "all in" på sin vanlige væremåte hvor han tilsynelatende jobbet hardt for å fremstå som kalkulert, kunnskapsrik og intelligent på en "naturlig" måte. Selv synes jeg det kanskje virket litt påtatt, men kan jo være fordi jeg er i overkant kritisk til personen i utgangspunktet. Men at han er enten er veldig interessert i historie eller i det minste er god til å memorere og deretter fortelle om historie er det liten tvil om. (Hvor mye av de historiske utsagnene han kommer med som er korrekte derimot har jeg null grunnlag for å si noe om) 

Tucker på sin side fremsto som i overkant "flåsete". 
Litt synd egentlig, ettersom han virket veldig seriøs i "teaseren" som kom i forkant av intervjuet. 
Han hadde en litt useriøs fremtoning, og på slutten virket det nesten som om han egentlig var tom for spørsmål og nesten bare improviserte frem noe som var litt semi-relatert. Nå skal det sies at han kanskje var litt "lost in translation" og at han derfor lo litt når det åpenbart ikke var noen form for "punchline" eller annet, men ble allikevel litt kleint.. 

 

Utover det synes jeg det var greit å ha sett det, slår i hvert fall å følge en tråd om dette spesifikke intervjuet inne på et diskusjonsforum med inngangsverdier som "jeg nekter å se intervjuet" og "Ruzzland/Putler" jokes som jeg i utgangspunktet ser på som barnslig "humor". :) Også tilfører sistnevnte i utgangspunktet ganske lite nytteverdi til diskusjonen. 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
41 minutes ago, Markiii said:

Assange har beviselig sendt hemmeligstemplet materiale til Russland. Han brøt også loven ved å prøve å stikke av da han ble løslatt. Han har bare seg selv å skylde.

Så du er altså enig med Putin om at den amerikanske journalisten (referer nå til Carlson-intervjuet), han bør ifølge deg og Putin ikke bør løslates - fordi at regelverket sier om han ble fersket med klassifisert data fra russiske myndigheter, så er han en spion for fienden, ikke journalist.. 😕 Visste ikke at du var en såpass hardnakket Putin-supporter. 

- Assange er ingen spion for Russland, ikke noe mere enn han var spion for USA, eller alle andre land. 😕 

Han samarbeidet med masse aviser over hele verden, og det var disse journalistene som avgjorde hva som skulle publiseres fra wikileaks, og når. Og det var disse journalistene sin jobb å kontakte spionbyråene før de publiserte artikler fra wikileaks ble publisert, slik at de kunne begrense skadeomfanget for evt. agenter som brøt regler i andre land, ikke Assange. 😕

 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
KongRudi skrev (2 timer siden):

Så du er altså enig med Putin om at den amerikanske journalisten (referer nå til Carlson-intervjuet), han bør ifølge deg og Putin ikke bør løslates - fordi at regelverket sier om han ble fersket med klassifisert data fra russiske myndigheter, så er han en spion for fienden, ikke journalist.. 😕 Visste ikke at du var en såpass hardnakket Putin-supporter.

Nei, det er jeg ikke enig i fordi lovene i Russland ikke er legitime. Russland er et diktatur. USA er et demokrati. Forøvrig var Assange etterlyst i tre forskjellige land, og grunnen til at han faktisk ble pågrepet er at han prøvde å rømme.

Sitat

Han samarbeidet med masse aviser over hele verden, og det var disse journalistene som avgjorde hva som skulle publiseres fra wikileaks, og når. Og det var disse journalistene sin jobb å kontakte spionbyråene før de publiserte artikler fra wikileaks ble publisert, slik at de kunne begrense skadeomfanget for evt. agenter som brøt regler i andre land, ikke Assange. 😕

Han brøt både australsk og amerikansk lov, og lekket statshemmeligheter til fienden. Så prøvde han å unndra seg arrest.

En ekte journalist hadde ikke behandlet kildematerialet på den måten han gjorde. De lot svært sensitive detaljer være med i ting som ble gjort offentlig.

Endret av Markiii
  • Liker 2
Lenke til kommentar
itgrevelin skrev (På 10.2.2024 den 12:55 PM):

Nei og atter nei, det bør ikke fordømmes. Det som bør fordømmes og bearbeide, er hvor lettlurte folk er, for det er der problemet er. 
Eg blir oppgitt over at folk bare vil skuffe dette problemet under sofaen og late som putin ikke finnes. Ta et oppgjør med de som kjøper alt putin sier, og hvorfor det er sånn. 

Helt enig.

Programmet manglet muligens en plakat i starten: "I dette programmet lar vi presidenten i Russland fortelle hva han mener dere bør vite om konflikter mellom Russland og andre. Sannhetsgehalten blir ikke ettergått av oss, og vi oppfordrer seerne til selv å sammenholde uttalelsene gitt her med informasjon gitt i anerkjente troverdige kilder." På en annen side er jo en sånn plakat fullstendig unødvendig når det er Tucker Carlson som er verten. Sånn sett var vel programmet greit nok, bortsett fra at brakte kun gammelt nytt (for ikke å si gamle absurditeter) fra øst.

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
jallajall skrev (7 minutter siden):

Mon tro om Tucker får innvilget et intervju med Zelensky, det blir vanskelig å toppe etter de ekte journalistene i CNN.

 

Stemmer at det er journalister i CNN. Figuren som fikk sparken av FOX sa vel i retten at han kun er en underholder ikke journalist? 

 

Han kunne vel sagt til CNN at Danmark provoserte Hitler til å starte wwII så hadde det iaf sunket til putin nivå. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
1 hour ago, Markiii said:

Nei, det er jeg ikke enig i fordi lovene i Russland ikke er legitime. Russland er et diktatur. USA er et demokrati.

Intressant logikk du bruker for å rettferdigjøre kortsiktig dum tankegang.

Bruker du samme tankegang, i Israel-Palestina konflikten?

Brudd på lover og regler (i.e. massedrap) er greit dersom du fjør dette i ett diktatur, dersom IDF begynner med massedrap så er det greit hvis de gjør det på diktatur-grensen, men dersom Hamas gjør massedrap i Israel - så er det ikke greit - fordi Israel er ett demokrati? Burde det ikke være like galt på begge sider?- Vil du også unnskylde Putin's menn hvis de skulle utføre massedrap i Ukraina, nå etter valgene ble utsatt, og deretter kansellert.. Så i teorien er de (Ukraina) blitt ett diktatur - de har tilogmed arrestert masse regime-kritikere, og eneste lovlige presse er den som er stats-styrt..

Så evt. massedrap og lignende er greit for deg, siden de gjør dette i dette i ett diktatur?

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...