Gå til innhold

Kommentar: Dette er kanskje litt frekt, men er det plagiat?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Arctic V skrev:
Alle snakker om design som Palworld har "stjålet" fra Nintendo, hvis man bruker fantasien - men ingen snakker om hvordan Lies of P er en 1 til 1 blåkopi av alle From Soft spill.
Tja, har sett mange snakke om det. Forskjellen er at Lies of P er i samme sjanger som fromsoft spillene, litt som Nioh, og the Surge, for eksempel. Mens noen av Palworld sine figurer kan se ut som de er klippet rett ut, og endra på et par polygoner og farger. Om dette stemmer vet jeg ikke. Jeg har ikke granska det opp og ned, men for den ulærde kan det se veldig sånn ut. Og grensen mellom å være inspirert og gjøre plagiat er smal, ja, men om man kopierer assets uten å ha rettighetene til det, kan det fort by på problemer. Nå har jeg heller ikke spilt verken Palworld eller Lies of P, så ta det i betraktning. Men at spill "kopierer" sjangre er ikke nytt. Er ikke Forza bare Gran Turismo? Er ikke Battlefront bare Battlefield? Osv.
Lenke til kommentar
4 hours ago, MomentousMomentum said:

 Mens noen av Palworld sine figurer kan se ut som de er klippet rett ut, og endra på et par polygoner og farger.

Og er jo det hele saken egentlig dreier seg om og, da. Noe folk ikke har lyst til å se. Er nok det Pokemon Company og resten av gjengen (ja, Nintendo og) sikkert ser på. Og derfor de er så musestille angående saken tenker jeg.

Endret av Chaos_Niddhogg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...