Jump to content

Arctic V

Medlemmer
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Aldri hatt så få bugs på et nytt OS før, testa siden beta 4. Fungerer flawlessly i min opplevelse, ser absolutt ingen "grunner til at man kan ønske å vente med å oppdatere."
 2. De må jo få svare, når du stiller dem spørsmål eller kommenterer det de gjør?? Hæ? Ingen av de kommentarene har stilt noe spørsmål eller kommentert hvordan de gjør ting, og de har hvertfall ikke "svart på noe." Jeg oppfordret til å la "fans" anmelde spill, jeg sier ikke at de *ikke* gjør det allerede - men det virker litt tilfeldig akkurat nå. Det eneste de har gjort er å misforstå på en fiendtlig og barnslig måte, på kommentarer som har gode poeng. Seriøse skribenter føler ikke trang til å kommentere "hva andre skulle mene er strengt tatt rivende likegyldig for meg", det sier vanligvis selv. Er du typen som forsvarer alt yndlings redaksjonen din bedriver, eller ser du at dette kan oppfattes som kverulerende?
 3. Med andre ord, like greit å lese flere anmeldelser, og ikke lese kun én anmeldelse og tro alle er 100% enige. GameReactor gav det 9/10, for eksempel. https://www.gamereactor.eu/gears-5-review/?page=1 Nettopp. Husk også at gamer.no var en av de som ga Zelda BotW 6/10, så for guds skyld: sjekk andre anmeldelser. Og for autentisitetens skyld er det OK å sette en faktisk objektiv fan av serien til å anmelde spillet, både så fans kan få bedre kontekst og sammenligning - mens nye fans får et bedre helhetsbilde og blir lettere ledet inn. Er ikke ofte vi har en person som anmelder både det første (2006!!!), fjerde og femte spillet i en serie. Så den han-er-ikke-objektiv-fan-greia di må du nok revurdere. Jeg sa ikke at personen trenger å ha anmeldt alle spillene - jeg sa at det kan være fordelaktig og helt OK å la fans i redaksjonen anmelde disse seriene. Jeg siktet spesifikt til BotW anmeldelsen, les kommentarene jeg svarte på. Uproft å være så defensive og kverulerende. Velg heller å stå for meningene deres uten å måtte nit-pick'e andres (ironisk nok).
 4. Med andre ord, like greit å lese flere anmeldelser, og ikke lese kun én anmeldelse og tro alle er 100% enige. GameReactor gav det 9/10, for eksempel. https://www.gamereactor.eu/gears-5-review/?page=1 Nettopp. Husk også at gamer.no var en av de som ga Zelda BotW 6/10, så for guds skyld: sjekk andre anmeldelser. Og for autentisitetens skyld er det OK å sette en faktisk objektiv fan av serien til å anmelde spillet, både så fans kan få bedre kontekst og sammenligning - mens nye fans får et bedre helhetsbilde og blir lettere ledet inn.
 5. Så flaks at kids har den desidert laveste standarden i samfunnet da.
 6. Er ikke dette så enkelt som å bare ansette flere personer? De har absolutt ingenting å tape og jeg ser for meg at mange talentfulle utviklere står i kø for å jobbe med Apex.
 7. Jeg tar tilbake siste delen av min første post fordi det stemmer dessverre at jeg har veldig urimelige forventninger, spesielt til et nettsted med over 25 skribenter. Dette er noe jeg håper vil endre seg da flere forbrukere blir vandt med mer personlige og in-depth anmeldelser à la enkeltindivider på youtube, hvor nå standarden faktisk er rundt 3-4 uker. Ærlig talt så sier ingen det bedre enn Dunkey - men når det er sagt så er det en grunn for at gamer.no er den eneste nettstedet jeg fortsatt leser, alltid hatt stor respekt og tillit til innholdet her. Sånn som den gangen de droppet å gi en meningsløs karakter til spillet Spellforce 3. Alright, good talk I guess.
 8. Jeg skrev "Jeg insinuerer selvfølgelig ikke alltid..." som i at det varierer individuelt hvor lang tid man trenger, men i dette tilfelle syntes jeg rdr2 krever/fortjener ca en måned ja. Korrekt observert, det var jeg som kom på de ordene for å forklare meg generelt. For meg er å "ligge i hardselen" ganske synonymt med å "stresse gjennom" noe. Finner det også meget interessant at du mener 1 uke for et massivt single-player (spesifikt) er mer enn nok tid for å anmelde noe pga det er single-player, som du påpekte i første post. Hvilke type spill/sjanger mener du faktisk trenger mer enn 1-2 uker? Nice try buddy - men var Camrot som sa de hadde spilt det i en uke, jeg bare siterte teksten som nevnte spillet hadde vært ute i en uke, for så å svare på det han/hun skrev. Likte deg faktisk bedre når argumentet ditt var "wAt", står mer respekt i det enn å patetisk feiltolke meg for komisk effekt. Uansett, da jeg leste ca halve anmeldelsen begynte jeg også å rynke like hardt på nesa som andre her i tråden som skjønner at denne teksten ikke akkurat er et lidenskapprosjekt, men mer som et forutinntatt kjærlighetsbrev.
 9. Jeg insinuerer selvfølgelig ikke alltid at man skal bruke så lang tid på en review eller at en uke er for kort, men det føles ikke lenger genuint for meg når artikkelen praktisk talt åpner med "vi stresset gjennom et av de største spillene i vår generasjon. 10/10". I min mening er en uke med speedrunning nok til å kunne anbefale spillet til noen, men ikke nok til å gjenfortelle tusenvis av lesere hva som gjør dette spillet virkelig magisk og hvorfor det er verdt 600 kr.
 10. "- spillet har nå vært ute i en drøy uke. Selv har vi ligget i hardselen for å ikke bare fullføre spillets historie, men også for å se alt det andre opplevelsen har å by på." Skal dette forestille en lidenskapelig review som jeg tilitsfullt kan vise venner, ettersom den reflekterer spillet man fortsatt er hekta på etter måneder med unike følelser og opplevelser? Det var en gang jeg hold meg til "the little guy" for å unngå nettopp denne desperasjonen, men dette beviser nok en gang at kun privatpersoner på youtube kan objektivt gi sin ærlige mening etter betydelig tid med spillet. (F.eks 'Arlo' brukte nesten 2 år på en 3,5t lang BotW review). Denne "demoen" dere har kladdet ned her er en nedlatende vits som har gitt dere permanent -10% respecc fra meg.
 11. Når det kommer til story, originalitet og skuespiller prestasjon tror jeg ingenting kommer til å overgå Kojima's Death Stranding i år. Flere åpenbare 2019 hint har blitt gitt, de fortjener lett en plass på denne listen.
 12. Grunnen for at RDR1 aldri kom til PC var grunnet dårlig koding og flere tekniske utfordringer på den tiden, i tillegg til at det ikke var en etablert serie. R* har selv sagt at de mener PC er viktig del av utviklingen, så jeg syntes det er synd at de ikke informerer grundigere.
×
×
 • Create New...