Gå til innhold

Tuftnaldo

Medlemmer
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tuftnaldo sine prestasjoner

33

Nettsamfunnsomdømme

  1. Synd at det er digitalt eller kunne du får kjøpt Spiderman 2 av meg har spilt det i ca 5 minutter før jeg gikk lei! 🙂
  2. Eg vet at 1000 kr ikke er så mye i dag. Derfor veldig dyrt. Var å handlet i stad på butikken. Det kom på 980 kr. Samme varer ville kostet 480 - 580 kr for 3 4 år siden.. Så derfor kan man ikke kjøpe spill til 1000 kr visst man er i min situasjon ivertfall og det vet eg mange er. Og en ting til. Eg kjøpte nettopp Spiderman 2 til 435 kr til ps5 på retrobutikken på nett. Fysisk kopi med ett års garanti. Kunne betalt 100 kr ekstra for å få en helt ny kopi av spillet. Hvordan kan butikker selge spillene 200 300 kr billigere? Du vet at Sony bare kopierer spillene digitalt. Null kostnader så og si. Så eg vil kalle det ikke bare dyrt når eg tenker meg om. Men kriminelt. Heldigvis har 1500 spill til ps5 og ps4 så har nok å spille😉 Ha en fin kveld.
  3. Hei. Er AMD ryzen5 6600H bedre enn AMD 5 ryzen 3600?
  4. Liker ikke å støtte tapsprosjekter. Kan du ikke tjene penger. LEGG NED!
  5. Blir vell bare trekt en gang i mnd? Og eg kan skifte fra månedlig til årsabonnement på dagen om eg vil. Så kan jo være at du har flere kontoer og har gjort en feil?
  6. Finst vell ikke griskere selskap i verden. Men hadde aldri jobbet for EA om eg hadde jobbet innen spill. Litt moral må en ha.
  7. Prøver dei å etterligne disney? Uansett er så lei av disse Saturn spilla.
  8. Spill er billige? I hvilken verden lever du? 1000 1100 for standard versjon.. kjøp deg briller. Les noen bøker så er du sikkert smartere på neste innlegg.
  9. Passer meg ypperlig at det ikke kommer noen spill på en stund til ps5. Har jo hundrevis av spill eg ikke har fått spilt enda. Dessuten er Sony så griske at eg vurderer å selge å gå over til xbox. Har sittet og ventet på spiderman 2 skulle komme på tilbud. Men det har jo stege 100 kr. Helt ufattelig.
  10. Hva er det du har blitt utsatt for? Hva er det som gjør at du støtter drap?
  11. Visst noen tar frivillig abort i uke 18 så burde dei blitt fengslet for drap. Min mening.
×
×
  • Opprett ny...