Jump to content

MomentousMomentum

Medlemmer
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Eigil, nå heter spillet "Melody of Memory", ikke Melody og Memory", men for å være ærlig hadde jeg ikke blitt overrasket om det var sistnevnte. KH serien er ikke akkurat kjent for tradisjonelle navn.
 2. Mikkjel, går det bra? Du har jo konsekvent gitt datamus 8 og 9 av 10 i over ett år nå, og nå er vi nede i 6 av 10!?
 3. Twitch er en tjeneste som hovedsaklig brukes av gamere, derav er dette en relevant nyhet.
 4. Jeg garanterer at dette blir Skyrim, ord for ord. De kommer til å ta 10kr for hver episode, og folk blir å kjøpe det.
 5. Nå sa de ikke spesifikt at Arena aldri kommer til å bli oppdatert igjen. De sa at de ikke blir å fokusere på dette per nå iallefall, da det kun er ca 10% av spillerbasen som spiller arena. Noe jeg kan forstå. Arena er gøy i en time ca, og så må man bare spille adventure igjen. Samt at Arena aldri fikk Brigantine som valg, kun Sloop eller Galleon, som gjør at mitt faste crew ikke kan spille Arena, med mindre vi mangler en stk. Er positiv til sesonger, selv om jeg heller kunne ønske de gjorde litt med å videreutvikle kartet litt. Ikke nødvendigvis øke størrelsen, men gjøre øyene litt mer interessante for oss som har vært med siden launch, kanskje.
 6. Er dette noe Nintendo dekker på reklamasjon i Norge? (Det er helt åpenbart en feil som skal dekkes av reklamasjon etter forbrukerkjøpsloven, men jeg bare lurer på hvordan Nintendo praktiserer dette i virkeligheten) Det er en slitedel, og dekkes av garanti, ikke reklamasjon. Men skal uansett underlegges norsk forbrukerkjøpslov
×
×
 • Create New...