Gå til innhold

Formel 1 - 2024


Hvilket Team holder du med i 2024 sesongen?  

58 stemmer

  1. 1. Hvilket Team holder du med i 2024 sesongen?

    • Alpine
      0
    • Aston Martin
      4
    • Ferrari
      13
    • Haas
      5
    • Stake Sauber
      2
    • McLaren
      15
    • Mercedes-AMG
      6
    • Racing Bulls
      1
    • Red Bull Racing
      12
    • Williams Racing
      0


Anbefalte innlegg

Hamilton har sikkert hatt det fint i Brasil på feriestedet/landsbyen Trancoso/BA, sammen med Juliana Nalu.

Området er et veldig populært feriemål (for brasilianere og utlendinger). Bill Gates hadde feriehus der for noen år tilbake og mange musikkvideoer er tatt opp i Trancoso/BA.
Nærmeste flyplass er Porto Seguro hvis man vil ta turen dit, selvfølgelig i kombinasjon med reise til São Paulo og F1 løpet på Interlagos (Autódromo José Carlos Pace) 1-3. november.

Endret av bar1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

2016 var vel sist gang Red Bull endret liveryen sin i noen betydelig grad når de gikk fra blanke blålilla flater til matt mørkeblått slik de har til den dag i dag. Hadde vært gøy om de gjorde en endring, men basert på snikfoto fra testing de siste dagene blir det nok ingen stor overaskelse. Det som blir spennende er å se aeroen siden de overnevnte snikfotoene har de gjort noen litt uventede grep på den fronten

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

Noe nytt ang. Horner i RB og varslet mot han? Mente jeg leste på reddit at det er utvikling i saken og at det faktisk tyder på at det er snakk om seksuelle anklager, som RB muligens har prøvd å vri mot at det gjelder hans lederstil. 

Men det er reddit og mye blir sagt.

Lenke til kommentar

Ikke noe håndfast enda, men det meste peker mot at det du sier stemmer foreløpig. Jeg tror ikke at såpass mange journalister sprer ryktene hvis det ikke virker troverdig eller har troverdige kilder.

Blir spennende å se hvor mye RB blir påvirket av at Horner stikker. Skal ikke se bort i fra at denne situasjonen kan ødelegge for tittelen i 2024. En god lagånde har mye å si.

Lenke til kommentar
OddZen skrev (1 time siden):

Noe nytt ang. Horner i RB og varslet mot han? Mente jeg leste på reddit at det er utvikling i saken og at det faktisk tyder på at det er snakk om seksuelle anklager, som RB muligens har prøvd å vri mot at det gjelder hans lederstil. 

Men det er reddit og mye blir sagt.

Har lest at Horner hadde muligheten til å trekke seg i fjor men valgte å bli. Han skal også ha tilbudt vedkommende som anklager han nesten til millioner for å ikke ta saken videre. Jos Verstappen er visstnok en av de som vil ha Horner vekk. 

Jeg vil tro at de hadde sparket han med en gang de hadde noe håndfast. Tror også han hadde trekt seg om han visste de hadde noe på han. 

Lenke til kommentar
Christian Horner takes legal action against Dutch newspaper.
 
On Friday, De Telegraaf disclosed information regarding the investigation into Red Bull Racing team principal Christian Horner. The Dutch newspaper allegedly obtained insight into the investigation. Horner is currently pursuing legal action against the publication.
 
The Dutch newspaper claims to have seen WhatsApp messages exchanged between the female co-worker and Horner. Reports suggest that the British team boss attempted to conceal the investigation, allegedly offering a settlement of up to £650,000.
Horner vehemently denies all accusations against him. As reported by Motorsport-Total, he has initiated legal proceedings against the Dutch newspaper.
Meanwhile, pending the investigation, Horner remains in his role with the race team and is expected to participate in the upcoming test days in Bahrain.
Endret av Jarmo
Lenke til kommentar
F1 statement on Horner allegations:
“We have noted Red Bull has instigated an independent investigation into internal allegations at Red Bull Racing.”
“We hope matter will be clarified at earliest opportunity, after a fair & thorough process. Will not comment further at this time”
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...