Gå til innhold

Burde vi protestere på de sterke endringene i det internasjonale helsereglementet? Kan ytterste fall bli å forlate WHO?


Anbefalte innlegg

Jeg har sett en oppdatering på temaet om endringene av det internasjonale helsereglementet i videoen Sinister developments lagt ut for 12 timer siden. Der forteller James Roguski innledningsvis en del om f.eks hva verdens helseorganisasjon burde gjøre, men som de ikke gjør.

Han forklarer at det virker å være greit å hente inn patogener, (virus, bakterier, etc) fra dyreriket for å arbeide med i laboratorier, og også enkelt sagt gjøre forandringer som gjør dem farligere. WHO kunne ha forsøkt å begrense eller stoppe slikt arbeid. Som vi vet har det blitt arbeidet med å lage nye Covid varianter i laboratorier.

Hovedbudskapet er hvor mye potensiell makt WHO nå kommer til å inneha hvis ingen land protesterer på endringene. Det ser ut til at fristen for å protestere er 1. desember i år. Dette var ikke jeg helt klar over. Da har vi hatt veldig mye tid i Norge til å ha en skikkelig offentlig debatt om hvorvidt vi skal protestere på forandringene i det internasjonale helsereglementet, som svart på hvitt gir mye makt til WHO over eventuell pandemirespons og generell helse i kriser. De kan også lovlig undertrykke/sensurere meninger fra annet hold. Med denne bindende makten kan de invitere spesielle interesser som har tilknytning til WHO og forme alt som skal skje i en pandemi eller krise. Og kanskje mye annet som kan omfattes under ordet "helse" for alle medlemsland.

Noen mener at dette ikke er noe å henge seg opp i, at Norge ikke mister råderett. Andre har ment at "Det er bra at verden går fremover", altså at dette er en bra utvikling. Men hvorfor er det svært stille rundt disse forandringene? Jeg vil si det er en ulempe at statlig TV ikke har tatt opp dette temaet ennå som jeg vet om. Vårt lands regjering eller statsapparat skal ha vært med på forhandlingene om disse endringene til reglementet. Kanskje det ikke var noen krav fra Norge, at Norge bare var passive. Men det vet ikke jeg siden det er så og si ingen som snakker om det.

Det er ikke for sent å protestere til WHO. Vårt lands regjering kan fremdeles gjøre det vil jeg anta.

Flere meninger fra meg i denne posten fra 1. Juni:

 

Kan vi ha en stor f.eks NRK styrt offentlig debatt og la folket ha ett ord med i laget hvorvidt vi burde protestere på endringene?

Med tanke på historikken til WHO, og at WHO nå kommer til å ha ett slags enevelde over generell helse og krisehåndtering i verden, inkludert Norge, også med hjelp av det nye globale digitale helseregisteret deres. Er det en mulighet for at vi i ytterste fall må melde oss ut fra WHO siden misbruk av alt dette kan forekomme?

Endret av Selfuniverse
  • Liker 4
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Takk til Selfuniverse for et viktig innlegg. Jeg er litt forundret over at ingen her har repondert på dette, selv etter ti dager. Til dem som ikke en gang har brydd seg om å klikke på linken, vil jeg bare nevne at dette er en video som i skrivende stund (10. oktober) har fått nesten en million (965k) visninger, og intet mindre enn 66k, dvs. 66.000, likes! At en video som dette får så mange visninger og likes, på så kort tid, er svært, svært uvanlig. Så selv om ingen her synes å bry seg om det som videoen tar opp, eller mener de har viktigere saker å diskutere, så er det altså veldig mange ute i den store verden som har skjønt hvor potensielt alvorlig det WHO nå driver med er. Jeg har ingen detaljert og dypere kunnskap om akkurat denne delen av det vi står over, siden jeg har fokusert på mRNA-injeksjonene, noe som er bortimot en heltidsjobb i seg selv, hvis man skal holde seg orientert, men jeg har sett nok til å vite at WHO går en mer og mer potensielt totalitær retning, at man forsøker å innføre endringer i avtaleverket som kan gjøre det mulig for WHO å erklære "pandemi" over hele verden, og "tiltak" de måtte mene er "passende", uten å vente på aksept fra nasjonale styresmakter, og som kanskje til og med kan gjøre det mulig for WHO å "straffe" ulydige medlemsland, og å kreve internering og tvangsinjisering av alle mennesker som måtte si nei til eventuelle "vaksine"-tiltak. Hvis man ikke skjønner at dette gir grunn til bekymring, og at man bør ringe en politiker man kjenner NÅ, og be dem om å ta dette opp, og å prøve å holde Norge utenfor dette, ja, da lever man i en rosa fantasiverden.

P.S. Vi som er motstandere av sykelig pandemi-hysteri, og av unødvendige nedstengninger, og av det å presse eller tvinge mennesker til å la seg injisere med doser som vi nå vet er forurenset, og med stoffer som vi også nå vet slett ikke er "trygge og effektive", og som til alt overmål er de farligste "medikamentene" noensinne pushet på hele befolkninger i moderne tid, og kreftframkallende, og farlige for hjertet, vi er også litt skeptiske til John Campbell, som var for "vaksinene" og "pandemien" i starten, men Campbells mulige snuing av kappen etter vinden forandrer ikke sannhetsgehalten i det hans gjest har å si. Det er to ulike enheter.

 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
13 minutes ago, Dikedis said:

Takk til Selfuniverse for et viktig innlegg. Jeg er litt forundret over at ingen her har repondert på dette, selv etter ti dager. Til dem som ikke en gang har brydd seg om å klikke på linken, vil jeg bare nevne at dette er en video som i skrivende stund (10. oktober) har fått nesten en million (965k) visninger, og intet mindre enn 66k, dvs. 66.000, likes! At en video som dette får så mange visninger og likes, på så kort tid, er svært, svært uvanlig.

Slike videoer er laget for "menigheten" og - i mine øyne & min erfaring - ikke verdt å kaste bort tid på.
Det at mindre enn 1 av 10 som har sett videoen liker den, sier vel også litt.

  • Liker 8
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (På 30.9.2023 den 2:32 PM):

 

Han forklarer at det virker å være greit å hente inn patogener, (virus, bakterier, etc) fra dyreriket for å arbeide med i laboratorier, og også enkelt sagt gjøre forandringer som gjør dem farligere. WHO kunne ha forsøkt å begrense eller stoppe slikt arbeid. Som vi vet har det blitt arbeidet med å lage nye Covid varianter i laboratorier.

 

For å forstå og ha mulighet til å bekjempe patogener, som i naturen, kan mutere og begynne å smitte mennesker, så må det jo selvsagt drives "forebyggende arbeid". 

Om dette kan missbrukes får være en annen sak. 

(Får ikke visket ut link til annen tråd.) 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Dette ønsker neppe de høye herrer noen diskusjon om...de mener vel at mannen i gata har ikke forutsetninger for å ha en mening. En debatt om dette hadde vært fint, om ikke for noe annet enn en forklaring på hva de nye reglene vil bety for allmenheten både i rolige tider og under kriser.

Det jeg mener er mest viktig er i hvilken grad dette virker inn på min personlige selvbestemmelsesrett. Hvis jeg nekter å ta en vaksine/behandling i en krise, blir jeg tvunget og/eller ansett som kriminell ? Behandling i vårt helsevesen er frivillig (så lenge man ikke er umyndigjort), og slik bør det fortsette å være.

At WHO river til seg mer og mer makt begynner å lukte av politikk, noe som ikke hører hjemme der.

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
6 hours ago, SilverShaded said:

En debatt om dette hadde vært fint, om ikke for noe annet enn en forklaring på hva de nye reglene vil bety for allmenheten både i rolige tider og under kriser.

Ja, ikke sant? Vi har jo Debatten på NRK, men kanskje URIX også skulle ta for seg dette til å begynne med. La folk få se hva det dreier seg om.

Eventuelt hvis det er så ufarlig og harmløst som noen mener, vennligst gi oss talspersoner fra statsapparater som kan fortelle alle at Norge ikke kommer til å legge seg flat for WHO. Men jeg mistenker at noen slik uttalelse vil ingen med makt og ansvar ha på sin kappe.

Endret av Selfuniverse
  • Liker 1
Lenke til kommentar
7 hours ago, :utakt said:

Vis gjerne til hvilke avsnitt i de offisielle dokumentene som er så problematiske, så kan vi heller diskutere det. Jeg gidder ikke å se filmer med tilfeldige folk som legger frem det de mener at står der. Mistenker at det er flere som meg. 

Dette 👆

Det er lenket til det offentlige dokumentet. De fleste kan lese engelsk, kanskje ikke like lett å forstå byråkratspråk, men det er sikkert noen som kan avklare. Om ingen reagerer så er det fordi den troverdige kilden er kjedelig, og videoer og klagesanger fra "de som er skeptisk mot smittevern" tror jeg mange har gått lei av.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
7 hours ago, Duriello said:

For å forstå og ha mulighet til å bekjempe patogener, som i naturen, kan mutere og begynne å smitte mennesker, så må det jo selvsagt drives "forebyggende arbeid". 

Om dette kan missbrukes får være en annen sak. 

Er du for å f.eks sanke inn fugleinfluensaen. Modifisere den slik at den kan invadere menneskeceller. Deretter trikse og mikse, og klippe fra andre patogener for å gjøre den mer farlig. Og teste disse nye frankenfugleinfluensaene på mus som er genmodifisert for å ha menneskereseptorer?

Det er slikt lignende de har drevet med, og driver helt sikkert med nå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
7 hours ago, :utakt said:

Vis gjerne til hvilke avsnitt i de offisielle dokumentene som er så problematiske

Slik tekst skal slettes.

Slik tekst skal innføres nytt.

Fokus på menneskerettigheter og individers frihet skal slettes, ser det ut som at går igjen. f,eks her: (Link til dokument)

1. The implementation of these Regulations shall be with full respect for the dignity, human rights and
fundamental freedoms of persons
based on the principles of equity, inclusivity, coherence and in
accordance with their common but differentiated responsibilities of the States Parties, taking into
consideration their social and economic development.

Jeg er ingen ekspert på den smørja som skal legges til der, men kan vel tolkes noenlunde i retning av at alle land som kan, skal trå til hvis de har økonomisk mulighet til det, og legge vekt på at alle land skal behandles likt (kanskje bokstavelig talt), helst uten skrupler.

Individet/folket får altså ikke være i fokus i denne paragrafen.

Det var bare en av endringene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (27 minutter siden):

Er du for å f.eks sanke inn fugleinfluensaen. Modifisere den slik at den kan invadere menneskeceller. Deretter trikse og mikse, og klippe fra andre patogener for å gjøre den mer farlig. Og teste disse nye frankenfugleinfluensaene på mus som er genmodifisert for å ha menneskereseptorer?

Det er slikt lignende de har drevet med, og driver helt sikkert med nå.

Les det jeg skrev på nytt, og prøv igjen.

Ta "insert random disease name" feks, uten forskning på temaet, da ofte ved hjelp av greier vi finner i naturen så hadde jo disse vært mye farligere en mange av dem er idag.

Er selvfølgelgelig imot at de "weaponiser" dem.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Feynman skrev (1 time siden):

Dette 👆

Det er lenket til det offentlige dokumentet. De fleste kan lese engelsk, kanskje ikke like lett å forstå byråkratspråk, men det er sikkert noen som kan avklare. Om ingen reagerer så er det fordi den troverdige kilden er kjedelig, og videoer og klagesanger fra "de som er skeptisk mot smittevern" tror jeg mange har gått lei av.

Ja, kilden er kjedelig lesning, men først og fremst er det svært vanskelig for vanlige dødelige å skjønne hva som faktisk står der og hva det innebærer for hver enkelt av oss. Hvis disse nye reglene er 'ufarlige', hvorfor skulle man ikke kunne ta en offentlig debatt om dem ? Vi har jo alle litt erfaring med smittevern og pandemi-tilstand etter Covid-19. Og at det kan komme flere pandemier tviler jeg ikke på, slik vi mennesker herjer rundt omkring på kloden.

Jeg hører ikke til "de som er skeptisk mot smittevern", men jeg ønsker bl.a å beholde min rett til å bestemme selv hva jeg skal iføre meg av medisiner/vaksiner.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (1 time siden):

Slik tekst skal slettes.

Slik tekst skal innføres nytt.

Fokus på menneskerettigheter og individers frihet skal slettes, ser det ut som at går igjen. f,eks her: (Link til dokument)

1. The implementation of these Regulations shall be with full respect for the dignity, human rights and
fundamental freedoms of persons
based on the principles of equity, inclusivity, coherence and in
accordance with their common but differentiated responsibilities of the States Parties, taking into
consideration their social and economic development.

Jeg er ingen ekspert på den smørja som skal legges til der, men kan vel tolkes noenlunde i retning av at alle land som kan, skal trå til hvis de har økonomisk mulighet til det, og legge vekt på at alle land skal behandles likt (kanskje bokstavelig talt), helst uten skrupler.

Individet/folket får altså ikke være i fokus i denne paragrafen.

Det var bare en av endringene.

Om du trekker ut en liten del uten å få med hele sammenhengen så kan det se skummelt ut, ja, men når du ser at det du siterer følges opp med flere nye definisjoner (5 nye paragrafer) så blir det ikke så skummelt likevel. 

 

Det som skrives er egentlig bare at who skal inkluderes bedre i de systemene vi allerede har, slik at alle land kan samarbeide om felles løsninger.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Ja, dette er det viktig å få opp i dagen og debattert.

https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/er-det-noe-ingvild-kjerkol-og-who-er-redde-for-at-vi-skal-fa-vite/o/5-95-1163997

Fredrik Solvang har blitt informert om hva som risikeres. Håper han kjører debatt:

https://hemali.no/siste/who-traktat-kan-vi-na-hape-pa-en-apen-debatt/

WHO driver også med andre rare ting for tiden: Outrage over WHO advice on sexuality for infants (mye som kan kalles såkalt "seksuell helse")

Endret av Fustasjeopphengsforkobling
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Som jeg sa : dette lukter ikke godt. Vil vi ha et helse-diktatur ? Ønsker vi at WHO, som finansieres i stor grad av vaksineprodusenter, skal bestemme hvilke vaksiner vi velger her i Norge og styre om/når vi ta dem ?

For egen del er jeg svært negativ til en ny lov som kan medføre tvangsvaksinering, overvåking, og bruk/spredning av sporbare personlige data. Mangelen på åpenhet rundt dette gjør meg mistenksom. Håper Solvang kjører en debatt på dette !

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Hvor i disse 46 sidene med engelsk byråkratspråk står det at WHO skal bestemme hvilke vaksiner vi i Norge skal få, og bestemme at vi må ta dem?

Jeg gjør meg vanskelig fordi

- lenket kilde "Hemali" er kronisk upålitelige når det kommer til helsespørsmål. De har en klar slagside til alternativ behandling, vaksine"kritikk" og hele den galeien der.

- på Facebooksidene til nevnte Hemali har denne diskusjonen gått i noen uker. Flere debattanter viser til hva som faktisk står, og ikke hva noen engelsktalende påstår i en video, og det er ikke samsvar mellom påstand og virkelighet. 

Dere som er så kritiske, jeg regner med dere har lest hele dokumentet og kan sitere avsnittene dere reagerer på i originalkilden, uten å lene dere på artikler og videoer fra tredjepart?

Litt på siden, Russland og Nord-Korea er også medlemmer av WHO. Kan dere se for dere Putin og Kim gå med på å bli overkjørt av et internasjonalt organ? :) 

Endret av :utakt
  • Liker 7
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Aner ikke om det er seminar eller hva det er men her er ett eksempel på Helsediktatur vi fikk feks en helser apport som tok for seg hva vi ikke skulle spise og drikke trist om man skulle ta seg en tur innom polet for å kjøpe noe godt og når man dro kortet kom det opp en rød trekant men beskjed om dette får du ikke lov til eller om du har spist litt for mye kjøtt i det siste 

7255dccbf038a916403e9075417ccb78a7ec11f8215640e50e7332ad0a251332.jpg

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Maskinfører skrev (5 minutter siden):

Aner ikke om det er seminar eller hva det er men her er ett eksempel på Helsediktatur

Må vel være lov for restaurantene eller polet å bestemme hvem som skal få handle der?

Om personer kommer med farlige smittsomme sykdommer så kan det vel være best å forlange at dem ikke kommer innom?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...