Gå til innhold

Man må jo ikke støtte pride.


Anbefalte innlegg

Bjerknez skrev (6 timer siden):

Livet har mer å by på enn å fly rundt og gjøre ting som andre blir provosert av. 

Som du sier. Det er mange idioter der ute. Hvis du ønsker å få frem disse så kjør på og gå i Pride toget. Det er ikke DIN skyld rent juridisk om dem gjør noe galt, men jammen var du med på og bidra til at det skjedde. 

Jeg blir ikke provosert av det du skriver, jeg har venner som blir provosert av det du skriver her inne.

Hvorfor driver du å flyr rundt her inne og skriver ting noen blir provosert av da?

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Troms og Finnmark fylke spanderte skolesekker pyntet med pride-symbol til alle førsteklassingene.
Hva skjer med barna som dukker opp på skolen uten sin nye pridesekk? Må de i skammekroken? Blir de mobbet av de som benytter sine nye pridesekker? Enda noe som er introdusert for å skape unødvendig usikkerhet blant små barn når de ser noen bruker sekken og andre ikke.


https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/vil-fjerne-regnbuefargene-pa-skolesekker-1.16567927

image.png.cf2c80565a4552666178d64fdf1dbb29.png

Endret av Ekspertkommentator
typo
  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
3 hours ago, Ekspertkommentator said:

Troms og Finnmark fylke spanderte skolesekker pyntet med pride-symbol til alle førsteklassingene.
Hva skjer med barna som dukker opp på skolen uten sin nye prodesekk? Må de i skammekroken? Blir de mobbet av de som benytter sine nye pridesekker? Enda noe som er introdusert for å skape unødvendig usikkerhet blant små barn når de ser noen bruker sekken og andre ikke.


https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/vil-fjerne-regnbuefargene-pa-skolesekker-1.16567927

image.png.cf2c80565a4552666178d64fdf1dbb29.png

Mat for såkalte "høyre-populister".

  • Liker 3
Lenke til kommentar
lada1 skrev (44 minutter siden):

Mat for såkalte "høyre-populister".

Er det et argument eller er det bare en identitets-grupperingsstrategi som skal plassere noen i den slemme kategorien (lignende Mao's inndelinger i 2 kategorier) ?

Hvorfor skal alle barna få utdelt pride-symbol (tidlig krøkes..?) Kan de få trans-symbol neste år? Hva med et feministisk symbol? Logoen til et politisk parti? Alliansen? Black lives matter? Antifa? Blitz? Sian? Hammer og sigd? Eller hva med davidsstjerne? Islamsk halvmåne og stjerne? Kors? 

Det er interessant hvordan Priderne er så opptatt av symbolet sitt, og få prakket det på alt og alle (det var noen i forrige århundre som også var veldig opptatt av slikt). 

Slik markerte Vålerenga Pride / Vålerenga

Vi er stolte av vårt pride-gangfelt! • STA

Thon Hotels lifts the ban on flying the pride flag

  • Liker 7
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Fustasjeopphengsforkobling skrev (2 timer siden):

Det er interessant hvordan Priderne er så opptatt av symbolet sitt, og få prakket det på alt og alle (det var noen i forrige århundre som også var veldig opptatt av slikt). 

Jeg minns det var en liten forskjell i behandling, noen av de flaggfolka ville gasse andre, noen flaggfolk vil helst unngå hele den gassing greia, men ja utenom det så er det helt likt. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Bjerknez skrev (På 22.9.2023 den 11:47 AM):

Hvorfor skal man brenne koranen hvis noen er villige til å drepe noen for det?

Mange vil vel si at nettopp det er grunnen til at man skal gjøre det. Du finner nok mange av de tilsvarende i slike tog også. Altså gjør man det for å "avsløre" de som lar seg irritere/krenke.

Spørsmålet er vel når har man gått for langt, og når drar man det så langt at man erter på seg de som normalt ikke ville latt seg affisere av det.

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
mronym skrev (På 22.9.2023 den 11:51 AM):

Det type problemet som samfunnet må jobbe med kontinuerlig, for at folk skal lære seg at folk må få lov til å være seg selv uten at andre skal føler seg berettighet til å være krenket, provosert eller irritert.

Spørsmålet fra dét er jo om dagens format er riktig måte å gjøre det på. Kan det ikke tas til ordet for at det også skaper ytterligere polarisering, og dermed potensielt skaper flere motstandere enn man ellers ville hatt?

Lenke til kommentar
skaftetryne32 skrev (15 timer siden):

Jeg minns det var en liten forskjell i behandling, noen av de flaggfolka ville gasse andre, noen flaggfolk vil helst unngå hele den gassing greia, men ja utenom det så er det helt likt. 

Ja, gassing er ikke på moten. Det er vel viktig for de rettroende å ikke assosiere seg helt bort fra egen ideologisk renhet, og helt over til deres totalitære søskens ideologiske renhet på den andre siden av identitetsmarkøren. Selv om begge er besatt av symboler (som nevnt), propaganda, renhetstenkning etc, så er det riktignok med noe ulik metodikk i nedsablingen av meningsmotstandere og "fiender av staten". 
Mao var mer opptatt av psykologisk krigføring, ydmykelse, systematisk diskriminering, re-education/kinesiske Gulag's og slikt, men var heller ikke fremmed for forfølgelse, bruk av vold, tortur og drap.

Effectively, within a few years, the education and medical infrastructure of China was completely destroyed... one's classification could affect employment opportunities and career prospects and even marriage opportunities.
  - Ref

Struggle sessions or denunciation rallies were violent public spectacles in Maoist China where people accused of being "class enemies" were publicly humiliated, accused, beaten and tortured by people with whom they were close.[1][2] Usually conducted at the workplace, classrooms and auditoriums, "students were pitted against their teachers, friends and spouses were pressured to betray one another, [and] children were manipulated into exposing their parents".[2] Staging, scripts and agitators were prearranged by the Maoists to incite crowd support.[1] The aim was to instill a crusading spirit among the crowd to promote the Maoist thought reform. These rallies were most popular in the mass campaigns immediately before and after the establishment of the People's Republic of China and during the Cultural Revolution.[3][4]
  - Ref


Dette skrev HL senteret om Mao's folkemord for kort tid siden (men nå er artikkelen borte vekk!?!). Vel, den finnes i internett-arkivet hentet 09.12.2022:

Det samlede antall mennesker som ble drept av politiske årsaker i løpet av disse årene, gjør det kommunistiske Kina til et av historiens mest morderiske regimer. I løpet av sin tid som leder var Mao ansvarlig for grusomme politiske eksperimenter som kostet mellom 11 og 73 millioner mennesker livet.

Med Stalins død og et mer liberalt styre og kritikk av Stalins personkult i Sovjetunionen i 1956, fryktet Mao en lignende utvikling i Kina. Han satte i gang kampanjen mot «høyre-revisjonismen» året etter. Hundretusenvis av intellektuelle, samt rike bønder og deres familier ble sendt til arbeidsleire for å ha kritisert partiet eller dets politikk.

Man antar at mellom 20 og 43 millioner mennesker døde i sultkatastrofen mellom 1959 og 1961.

Barn ble hjernevasket under Mao's Kina. Målet var å separere den nye generasjon fra tradisjoner og meninger tilhørende eldre generasjoner. Å ødelegge de såkalte "4 gamle" - gammel kultur, gamle vaner, gamle skikker, og gamle måter å tenke på. Intoleransen ledet til vold. Barna dro hjem og kom til slutt til punktet hvor de angav og slo sine foreldre og lærere som ble ansett som reaksjonære istedenfor å være for den kinesiske kulturrevolusjonen. Iløpet av de ca 10 årene kulturrevolusjonen foregikk opererer HL-senteret med et anslag på ca 7 millioner drepte:

Det ble opprettet Røde brigader i fabrikker og landsbyer, hvor de mest fanatiske studentene og arbeiderne var medlemmer. De angrep alle Mao mente var fiender av det kinesiske folket, og det var stort sett mennesker med utdanning eller eldre funksjonærer i kommunistpartiet. Professorer, lærere og funksjonærer ble offentlig ydmyket, slått og ofte drept.

Kampanjen mot de intellektuelle og kulturen utviklet seg til å bli en maktkamp innenfor partiet. I 1967 brøt det ut kamper mellom forskjellige Røde brigader, og i 1968 måtte hæren gripe inn for å få kontroll siden den kinesiske økonomien og statsadministrasjonen nærmest hadde brutt sammen.

Vi antar at rundt 7 millioner mennesker ble drept under Kulturrevolusjonen. Denne blodige perioden i Kinas historie tok slutt med Maos død i 1976.

Jordan Peterson har gjort flere intervju med kinesere som opplevde det kommunistiske Kina.

Idag har Kina's kommunistparti sitt "fantastiske" sosiale kredittsystem som har likhetstrekk med ESG-scores bedrifter skal kjempe om. Vesten hadde/får(?) vaksinepass. Folk får sparken (en av de første(?) ofrene var James Damore). Man blir bortvist fra konkurranser og oppdrag avsluttes. Anklages for oppkonstruert vås (en av de første(?) som ble angrepet for "wrong-think" og ytringsfrihet hate-speech var vel Lindsay Shepherd). Brendan Eich (ex-Mozilla CEO) så seg nødt til å si opp jobben fordi han ikke støttet likekjønnede ekteskap. Forfølgelser i rettsapparatet; Jack Phillips vant vel i høyesterett, men dritten sluttet ikke av den grunn. Paivi Rasanen vant også i retten, men det ankes høyere opp. Matthew Grech (en ex-homofil fra Malta) står potensielt ovenfor fengsel for å dele sin egen personlige historie, mens andre "bare" avlyses for å gjøre det samme. Jordan Peterson står ovenfor re-education. Kathleen Stock, JK Rowling, listen fortsetter og fortsetter. Her i Norge har vi Christina Ellingsen og Tonje Gjevjon som stod ovenfor politietterforskning og potensiell straff for sine ytringer. Øyvind Eikrem, Anne Kalvig osv osv.

Hvis du hører hva "Islam-eksperten" sier i denne debatten så gjenkjenner du kanskje noen trekk fra ny-tolkning innen postmodernisme, hermeneutikk, kritisk teori-land, queer theology og visse "strategier" i andre sammenhenger. Denne, hvor David Wood er sammen med en ex-muslim som kritiserer Islam er også øyeåpnende (og også ganske underholdende morsom iblant). Du har kanskje lurt på hvordan i all verden muslimer og skeive finner sammen? Se til interseksjonalitet, hvor selv om man står i konflikt finner felles grunn gjennom gruppe-identitet(er). Eksempelvis queer/seksualitet. Begard Reza (generalseksretær i Salam Norge - organisasjonen for skeive muslimer); Jeg levde selv sju år av mitt liv som transperson, nå identifiserer jeg meg som ikke-binær, sier hun.

Endret av Fustasjeopphengsforkobling
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
On 25.9.2023 at 10:39 AM, skaftetryne32 said:

Jeg minns det var en liten forskjell i behandling, noen av de flaggfolka ville gasse andre, noen flaggfolk vil helst unngå hele den gassing greia, men ja utenom det så er det helt likt. 

Nei, det er mange dødstrusler fra pridefolk på nett mot folk som ikke "anerkjenner deres kjønn". 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
debattklovn skrev (3 minutter siden):

Nei, det er mange dødstrusler fra pridefolk på nett mot folk som ikke "anerkjenner deres kjønn". 

Ja det stemmer det, men det er også mange dødstrusler mot pridefolk fra folk som ikke anerkjenner deres livsstil. Jeg skjønner ikke hvorfor noen gir så mye støtte til noen av disse ekstremist gruppene. 2 sider av samme mynt. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Gjest slettet-ld9eg7s96q
Bjerknez skrev (På 22.9.2023 den 10.47):

Som du sier. Det er mange idioter der ute. Hvis du ønsker å få frem disse så kjør på og gå i Pride toget. Det er ikke DIN skyld rent juridisk om dem gjør noe galt, men jammen var du med på og bidra til at det skjedde. 

Så hvis noen kommer hjem til deg fordi de blir provosert av hva du skriver her inne og forvandler deg til en krøpling så er du også delvis skyldig i det selv?

facepalm-really.gif

Resonneringsevnen til folk her inne, slutter aldri å imponere ...

Lenke til kommentar
5 hours ago, skaftetryne32 said:

Personlig har jeg ikke sett så mye som en regnbue i år, men det er klart jeg tar ikke å aktivt oppsøker dem heller. 

Hvis man bor langt ute på landet og kun holder seg der ser man sikkert ikke slikt. Er man i nærheten av en by er det uunngåelig å se masser av slikt. Jeg bor selv i byen og får hvert år trykt det ned i halsen alle veier. Ikke engang fotovergangsfeltene skal være fri fra wokepolitikk. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Fustasjeopphengsforkobling skrev (På 25.9.2023 den 9:51 PM):

Ja, gassing er ikke på moten. Det er vel viktig for de rettroende å ikke assosiere seg helt bort fra egen ideologisk renhet, og helt over til deres totalitære søskens ideologiske renhet på den andre siden av identitetsmarkøren. Selv om begge er besatt av symboler (som nevnt), propaganda, renhetstenkning etc, så er det riktignok med noe ulik metodikk i nedsablingen av meningsmotstandere og "fiender av staten". 
Mao var mer opptatt av psykologisk krigføring, ydmykelse, systematisk diskriminering, re-education/kinesiske Gulag's og slikt, men var heller ikke fremmed for forfølgelse, bruk av vold, tortur og drap.

Effectively, within a few years, the education and medical infrastructure of China was completely destroyed... one's classification could affect employment opportunities and career prospects and even marriage opportunities.
  - Ref

Struggle sessions or denunciation rallies were violent public spectacles in Maoist China where people accused of being "class enemies" were publicly humiliated, accused, beaten and tortured by people with whom they were close.[1][2] Usually conducted at the workplace, classrooms and auditoriums, "students were pitted against their teachers, friends and spouses were pressured to betray one another, [and] children were manipulated into exposing their parents".[2] Staging, scripts and agitators were prearranged by the Maoists to incite crowd support.[1] The aim was to instill a crusading spirit among the crowd to promote the Maoist thought reform. These rallies were most popular in the mass campaigns immediately before and after the establishment of the People's Republic of China and during the Cultural Revolution.[3][4]
  - Ref


Dette skrev HL senteret om Mao's folkemord for kort tid siden (men nå er artikkelen borte vekk!?!). Vel, den finnes i internett-arkivet hentet 09.12.2022:

Det samlede antall mennesker som ble drept av politiske årsaker i løpet av disse årene, gjør det kommunistiske Kina til et av historiens mest morderiske regimer. I løpet av sin tid som leder var Mao ansvarlig for grusomme politiske eksperimenter som kostet mellom 11 og 73 millioner mennesker livet.

Med Stalins død og et mer liberalt styre og kritikk av Stalins personkult i Sovjetunionen i 1956, fryktet Mao en lignende utvikling i Kina. Han satte i gang kampanjen mot «høyre-revisjonismen» året etter. Hundretusenvis av intellektuelle, samt rike bønder og deres familier ble sendt til arbeidsleire for å ha kritisert partiet eller dets politikk.

Man antar at mellom 20 og 43 millioner mennesker døde i sultkatastrofen mellom 1959 og 1961.

Barn ble hjernevasket under Mao's Kina. Målet var å separere den nye generasjon fra tradisjoner og meninger tilhørende eldre generasjoner. Å ødelegge de såkalte "4 gamle" - gammel kultur, gamle vaner, gamle skikker, og gamle måter å tenke på. Intoleransen ledet til vold. Barna dro hjem og kom til slutt til punktet hvor de angav og slo sine foreldre og lærere som ble ansett som reaksjonære istedenfor å være for den kinesiske kulturrevolusjonen. Iløpet av de ca 10 årene kulturrevolusjonen foregikk opererer HL-senteret med et anslag på ca 7 millioner drepte:

Det ble opprettet Røde brigader i fabrikker og landsbyer, hvor de mest fanatiske studentene og arbeiderne var medlemmer. De angrep alle Mao mente var fiender av det kinesiske folket, og det var stort sett mennesker med utdanning eller eldre funksjonærer i kommunistpartiet. Professorer, lærere og funksjonærer ble offentlig ydmyket, slått og ofte drept.

Kampanjen mot de intellektuelle og kulturen utviklet seg til å bli en maktkamp innenfor partiet. I 1967 brøt det ut kamper mellom forskjellige Røde brigader, og i 1968 måtte hæren gripe inn for å få kontroll siden den kinesiske økonomien og statsadministrasjonen nærmest hadde brutt sammen.

Vi antar at rundt 7 millioner mennesker ble drept under Kulturrevolusjonen. Denne blodige perioden i Kinas historie tok slutt med Maos død i 1976.

Jordan Peterson har gjort flere intervju med kinesere som opplevde det kommunistiske Kina.

Idag har Kina's kommunistparti sitt "fantastiske" sosiale kredittsystem som har likhetstrekk med ESG-scores bedrifter skal kjempe om. Vesten hadde/får(?) vaksinepass. Folk får sparken (en av de første(?) ofrene var James Damore). Man blir bortvist fra konkurranser og oppdrag avsluttes. Anklages for oppkonstruert vås (en av de første(?) som ble angrepet for "wrong-think" og ytringsfrihet hate-speech var vel Lindsay Shepherd). Brendan Eich (ex-Mozilla CEO) så seg nødt til å si opp jobben fordi han ikke støttet likekjønnede ekteskap. Forfølgelser i rettsapparatet; Jack Phillips vant vel i høyesterett, men dritten sluttet ikke av den grunn. Paivi Rasanen vant også i retten, men det ankes høyere opp. Matthew Grech (en ex-homofil fra Malta) står potensielt ovenfor fengsel for å dele sin egen personlige historie, mens andre "bare" avlyses for å gjøre det samme. Jordan Peterson står ovenfor re-education. Kathleen Stock, JK Rowling, listen fortsetter og fortsetter. Her i Norge har vi Christina Ellingsen og Tonje Gjevjon som stod ovenfor politietterforskning og potensiell straff for sine ytringer. Øyvind Eikrem, Anne Kalvig osv osv.

Hvis du hører hva "Islam-eksperten" sier i denne debatten så gjenkjenner du kanskje noen trekk fra ny-tolkning innen postmodernisme, hermeneutikk, kritisk teori-land, queer theology og visse "strategier" i andre sammenhenger. Denne, hvor David Wood er sammen med en ex-muslim som kritiserer Islam er også øyeåpnende (og også ganske underholdende morsom iblant). Du har kanskje lurt på hvordan i all verden muslimer og skeive finner sammen? Se til interseksjonalitet, hvor selv om man står i konflikt finner felles grunn gjennom gruppe-identitet(er). Eksempelvis queer/seksualitet. Begard Reza (generalseksretær i Salam Norge - organisasjonen for skeive muslimer); Jeg levde selv sju år av mitt liv som transperson, nå identifiserer jeg meg som ikke-binær, sier hun.

Viktig informasjon som jeg håper folk tar til seg!!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Nasjonalisten skrev (8 timer siden):

 

Ikke bare MÅ du støtte pride, du skal støtte den nyeste og mest ekstreme revisjonen.

Men neida, pride trykkes ikke ned i halsen på folk. 🤡

Jepp. Det følger den maoistiske oppskriften, eller bare den trad revolusjonære. Det «korrekte» tilspisses mer og mer, den etterlengtede «renheten» blir drøyere og drøyere, de «riktige» meningene blir drøyere og drøyere…osv.

debattklovn skrev (7 timer siden):

Nei, det er mange dødstrusler fra pridefolk på nett mot folk som ikke "anerkjenner deres kjønn". 

Jepp, absolutt.

Særlig mot kvinner.

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
debattklovn skrev (18 timer siden):

Hvis man bor langt ute på landet og kun holder seg der ser man sikkert ikke slikt.

Jeg er stadig vekk i byen, men jeg ser ikke alle disse flaggene det snakkes om, det er klart de som blir krenka av sånt legger jo så klart oftere merke til sånt.

 

the 3 X skrev (15 timer siden):

Mulig du er fargeblind..?

Nope, men jeg er heller ikke spesielt opptatt av regnbueflagg, de fornærmer meg ikke på noe måte, det er ikke noe som fanger blikket mitt for å si det sånn, og det er også poenget mitt. Er det noe folk ikke vil se så ser de plutselig akkurat det litt oftere, jeg vil påstå det er ett dem problem egentlig. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
skaftetryne32 skrev (6 timer siden):

Nope, men jeg er heller ikke spesielt opptatt av regnbueflagg, de fornærmer meg ikke på noe måte, det er ikke noe som fanger blikket mitt for å si det sånn, og det er også poenget mitt. Er det noe folk ikke vil se så ser de plutselig akkurat det litt oftere, jeg vil påstå det er ett dem problem egentlig. 

Nei, de færreste har vel et problem med et flagg.. eller skeive for den del..

Men at pedofile finner støtte og dekning bak dette flagget, finner du også det like komfortabelt..?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...