Gå til innhold

Liksom

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Liksom sine prestasjoner

61

Nettsamfunnsomdømme

  1. Irriterer meg at det kommer opp gamle ting når jeg søker der..mange år tilbake. Må slette en og en hendelse. Hvordan kan man slette alt som er lagt til i HELE kalenderen? Absolutt alt...gjennom alle årene frem til nå.
  2. Ingen kvinner i verden har det vel bedre enn Norske, med tanke på rettigheter generelt. Ammerpermisjon...er det andre land i verden som har dette? Alle kvinner får seg jo ikke mann, det vet man. Men er enklere for en kvinne å få seg en partner enn for menn, gjennomsnittlig. Gutter skal sees på som tapere, mens jenter er det synd på: skal hjelpes. Er også en holdning dessverre, samfunnet generelt driver kvinner og menn fra hverandre.
  3. Dette var lett å bytte ut.. Så ingen vits å levere inn maskinen, det er dyrt.
  4. Takk for tips til nettbutikk, ser greit ut der! Regner med batteriet er nytt. Kalibreringen er visst viktig: https://www.ifixit.com/Wiki/Battery_Calibration
  5. Tenkte litt på dette, ser mitt har snart 1900 sykluser. Fungerer enda, men tappes raskere enn før. Min er 2013 modell, still going strong Ser det finnes flere batterier å kjøpe, men må jo ha verktøyet også. Leser også noe om å kalibrere batteriet på nytt..om det er helt nytt, er ikke alle batterier nye som man kjøper?
  6. Den er litt verre 😅 Hva skjer i lille Norge....
  7. Det er det, men husk; bare det å gå ned til 80% hjelper MYE! Jeg er selv vandt med turnus og friuker...elsker friukene. Da får man skikkelig fri og avkobling. Bestemmer alt selv...kan reise ut av Norge på ukedagene til helt andre priser. Uten masseturismen. Selv ville jeg klart meg fint uten arbeidslivet om jeg hadde økonomi til det. Vurderer å fristille meg som 50åring, la det stå til.
  8. Ja, men er jo eget ansvar å fylle tiden med noe. Problemet er at for noen kan det blir en veldig brå overgang fra man-fredag på jobb, så stopper dette helt opp. Noen vet rett og slett ikke hva de skal gjøre... Så greit å øve seg litt før den tiden kommer
  9. Bra, vil ikke ha faceid osv.
  10. Et vegghengt skap har jo ikke helt tett dør, er jo glippe på 3mm rundt hele...sett på et fra ikea. Kan jo burre noen større hull i bunnen på det også.
  11. Er ikke knapp lenger på 13 mini. Kan den åpnes med kode?
  12. Hvem skal bestemme hva som er riktig kunnskap? FRI tilbyr jo kurs for barnehageansatte. Når et barn kommer hjem fra barnehagen med følgende: Det finnes 7 ulike kjønn...NN sier vi kan være hva vi vil. Er dette bra?
  13. Det kommer ann på forbruket. Du kan slutte når du vil, for NAV skal jo skaffe deg bolig og sosialhjelp om du eier 0. Vet om fler som lever 100% på nav med bolig og alt, om de skulle jobbet i et lavlønnet yrke ville det ikke vært noen stor forskjell økonomisk. Eks: Bolig, 12000kr Strøm, 1000kr Sosialhjelp, 8214(Oslo) Evt Barnetillegg/ungdom, 11-23år: 4660. Kilde: https://www.oslo.kommune.no/bolig-og-sosiale-tjenester/sosiale-tjenester/okonomisk-sosialhjelp/ Legger du sammen her så tjener du ikke noe på å jobbe i en lavlønnet jobb for mange.
  14. Ja, hva fremtiden bringer med WHO kan bli skremmende.
×
×
  • Opprett ny...