Gå til innhold

TAC-2

Medlemmer
  • Innlegg

    747
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

TAC-2 sine prestasjoner

1,7k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er uansett lurt å tømme den for bensin hvis den skal stå lenge. Bensinen som selges i dag har ikke samme holdbarhet som før så man risikerer problemer hvis den blir stående i tanken for lenge.
  2. Det sammendraget stemmer ikke med artikkelinnholdet. Altså, de har klart å erstatte tapene hittil, men det er hovedsakelig ved å sette i stand gamle tanks. Hvis man kobler dette med og så ser man at de trenger 100+ tanks i måneden og kommer til å få store problemer med å erstatte nye tap fremover.
  3. Det at folk sier ifra når en president gjør noe dumt er ikke udemokratisk, det er tvert imot et tegn på et sunt demokrati. Det å stille til gjenvalg når du er 81 år gammel er dumt. Det å prøve å undergrave demokratiet i ånden til Mussolini og Hitler er ikke bare dumt, det er farlig. Jeg har stor respekt for de enkeltindividene som stod opp imot Trumps klønete forsøk på statskupp. Det er ikke sikkert at det går like bra en gang til.
  4. Sammenlignet med 20-30-40-50-60-70-80 år siden så har USA aldri tidligere hatt så sterke krefter som arbeider for at USA ikke skal ta det internasjonale ansvaret som det følger med den posisjonen de har hatt. Levestandarden er under press og da frister det mindre med politikere som vil bruke penger på internasjonalt samarbeid.
  5. Hvis de ikke vil opp på det taket der så må de ha høydeskrekk. Ikke akkurat bratt som et gammelt låvetak.
  6. Vi får se hva han sier når han skal snakke på valgmøtene fremover. Jeg minnes etter valget i 2016 at han i et øyeblikk hørtes forsonende ut, før han så fremstod som den narsissistiske fascisten han er dagen etter da han ikke hadde scriptet til taleskriverne sine.
  7. Hvis tankegangen er å unngå at vesten får skylden for angrep på Russland så fungerer det mot sin hensikt. Hvis man bare leverer våpen og sier at det er opp til Ukraina hva de velger av mål så er det vanskelig å skylde på vesten for enkeltangrep mot militære mål. Det Biden og Scholz holder på med får det til å høres ut som om det er USA og Tyskland som styrer planleggingen rundt dette. Diskusjonen rundt spesielt Taurus fremstilte ukrainerne som ulydige barn som ikke måtte få anledning til å angripe "feil" mål. Hvis man vil unngå at Putin tegner et bilde av en vesten-ledet krig så er ikke dette måten å gjøre det på.
  8. I et slikt perspektiv så bør man også se på produksjonen av solcellepaneler fordelt på land, og forsåvidt produksjonen av, vel, del aller meste fordelt på land. Fra et sikkerhetsperspektiv så er utviklingen med lokalisering av all produksjon i et fåtall land bekymringsfull. Fra et miljø- og klimaperspektiv så er det ikke bra fordi disse landene har til dels veldig mye kullkraft, for befolkningen i vesten så merker man bortfallet av industri og store yrkesgrupper som ikke lenger eksisterer her.
  9. Man kunne jo ønske at en masteroppgave måtte inneholde en form for originalt innhold for å vise at kandidaten er i stand til selvstendig tankevirksomhet. AI hadde ikke kommet langt med å generere en masteroppgave i mitt felt, men så har man alle disse masterne som ikke har noe vitenskapelig verdi (etter min mening)...
  10. Jeg fikk en ganske stor lønnsutbetaling fra en tidligere arbeidsgiver da de byttet lønnssystem en stund etter at jeg fant meg annen jobb. De hadde på ett eller annet vis satt som aktiv arbeidstager igjen og betalte meg for tiden som hadde gått. De ville ha brutto lønn tilbakebetalt med en gang, det gikk relativt greit for meg men det kunne vært mer enn plagsomt hvis jeg hadde hatt en strammere økonomi.
  11. Det er en mann på en båre. Det komiske er at mannen på båren sprinter ifra de andre etter at dronen angriper.
  12. Hovedproblemet er at visepresidenten, ut ifra det folk sier, ikke er valgbar. Dette kan bli et kaos, men jeg tror likevel at hvis Biden ikke stiller til gjenvalg så kan det gi bedre muligheter for en demokratisk seier. Biden har hatt en god presidentperiode, men de fleste så nok for seg at han skulle benytte tiden til å gi en slik avklaring for en stund siden. Ikke for tidlig, siden det ville svekket hans autoritet som president, men dette er strengt tatt noen runder på overtid. Hvis han skulle finne på å trekke seg nå så må han peke på en egnet kandidat.
  13. Mange velgere sa tydelig ifra i EU-valget at de ikke er fornøyd med politikken til Macron/EU. Så utlyser han umiddelbart nyvalg og sier mer eller mindre rett ut at velgerne er uansvarlige og dumme som ikke liker det han står for. Ikke så stort sjokk om den taktikken mislykkes, man kan si at det er fortjent, men hvis man ender opp med Le Pen, Trump, AfD etc. så er vi tilbake til 1930-tallet. Ukrainerne er de første som får lide.
  14. Verden er på nippet til å ta en snarvei ad undas, med Ukraina som første passasjer. Valg i Frankrike, USA og andre land ser ut til å kunne slå ekstremt negativt ut både for støtten til Ukraina og demokrati generelt. Forhåpentligvis er jeg for pessimistisk og partiene som støtter Ukraina tar nødvendige grep for å endre en del mislykket politikk, og velgerne unngår å stemme for å brenne ned huset sitt fordi de kjenner seg kalde.
  15. Jeg er enig, men jeg tror at andelen som stemmer demokratisk ansett hva som skjer er en god del større enn 33%, noe som betyr at mange av disse synes Trump vant...
×
×
  • Opprett ny...