Gå til innhold

TAC-2

Medlemmer
 • Innlegg

  711
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

TAC-2 sine prestasjoner

1,5k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hvordan kan huseieren være sikker på at det skyldes naboen hvis ingen har sett på det?
 2. Man snakker om at to patriotbatterier er nok, det stemmer kanskje men det er også feil. Vesten bør absolutt kunne donere to patriotbatterier men utfordringen ligger vel i tilgjengeligheten av missiler, uten tilstrekkelig tilgang på det har man bare donert "sitting ducks".
 3. Man får svi for de feil man gjorde for 1-2 år siden. Det gjelder både manglende våpenhjelp, sen opplæring, militære feilgrep, feilvurdering av Russland og manglende rekruttering, så her kan Ukraina og partnere alle ta sin del av skylden. Det er viktig at man nå tar en "samling i bunn" med realistiske mål, langsiktige forpliktelser og unngår fokus på skyldfordeling, det er lite produktivt og vil være ødeleggende for situasjonen fremover. Hvis støtten hadde vært bedre forankret så slapp man også at ukrainerne følte seg forpliktet til å forhåndsannonsere alle grep de tar. Vesten lar i altfor stor grad Russland sette parametrene for krigen.
 4. https://threadreaderapp.com/thread/1791518907133526067.html Du kan prøve å kopiere IDen/nummeret til posten på twitter/x til threadreaderapp med andre tråder også.
 5. Lignende lover brukes av Russland for å kneble all opposisjon, bl.a. ved å sende journalister i uavhengige medier i fengsel eller ut av landet som flyktninger.
 6. Han har egenhendig skylden for a twitter/x har blitt en ukontrollert spreder av russisk propaganda og desinformasjon, noe som er et større problem for vesten enn krigen i Ukraina. Han er en ufyselig person og jeg nekter å kjøpe noe firmaene hans selger. Det sagt så synes jeg det greit å invitere han så lenge det han sier ikke blir stående uimotsagt.
 7. Det ser for meg ut som om hele veggen må byttes ut, noe som ikke er så lett hvis du vil beholde laftet. Feil behandling og feil konstruksjon av nedre del av veggen og fundament. Litt skeptisk til om dette er verdt å redde, da må taket, gulvet og de andre veggene være i orden. Håpløs jobb av takstmann men dette burde ha blitt sett på visning også...
 8. UPS har gjort mye rart med leveringer til meg også, med ekstrabetalinger og annet rot. DHL klarte nylig kunststykket å levere en pakke fra NL til meg på under en dag men satte den relativt store pakken (med en LTO tape streamer verdt 37 000) balanserende på det enslige bordet på toppen av postkassestativet mitt. Jeg var heldigvis hjemme og fikk tak i den før den blåste vekk eller ble stjålet.
 9. Man har begynt å se noen internasjonalt koordinerte tiltak mot skatteflukt. Det man i tillegg trenger er en forståelse av at det ikke er samfunnsmessig rasjonelt at du skal eie 100% av et firma i år selv om du eide 100% i fjor hvis selskapet i mellomtiden har gått fra å være verdt 1 million til 1 milliard. Konsentrasjonen av kapital hos et så lite antall mennesker på toppen undergraver demokratiet og svekker samfunnets samhold.
 10. Jeg tror ingen kan gi et bra svar på dette, det er for mange delvis uforutsigbare faktorer som kan endre verdensbildet. Du kan jo sjekke statistikken for å se hva som historisk sett er normalt: https://www.ssb.no/300692/gjennomsnittlig-utlans-og-innskuddsrente-i-bankene.per-31.desember.prosent-sa-454 Med unntak av den store depresjonen og noen få lokale/korte perioder så er deflasjon heldigvis ganske fraværende fra verdenshistorien og jeg ser ingen grunn til at vi skal håpe på noe annet i nærmeste fremtid.
 11. Det er utrolig hvor lite selvinnsikt og evne til å ta til seg kritikk det er mulig å ha. I stedet for å innrømme en feil, gå av på egne premisser og så komme tilbake etter en liten ferie så drar Kjerkol dette ut i månedsvis, tvinger Støre til å gi henne sparken, og prøver deretter å komme seg unna p.g.a. teknikaliteter mens saken stadig blir dratt frem i media.
 12. Giske har evnen til å sette seg inn i det "vanlige folk" er opptatt av, sammenfatte det på en forståelig måte og komme med en enkel løsning. Man kan gjerne kalle det populisme, men det er noe som er mangelvare i resten av ledelsen. I går snakket han blant annet om strømkrisen på en lett forståelig måte, og dersom dette hadde vært APs poltikk fra begynnelsen av så tror jeg oppslutningen deres hadde vært dobbelt så stor nå. Resten av ledelsen er opptatt av andre prioriteringer og vil heller tåkelegge situasjonen. Jeg vil på ingen måte forsvare Giskes handlinger. Jeg skulle helst ønske det fantes flere personer med arbeiderbakgrunn i AP-ledelsen og ikke disse maktkåte politikerbroilerne som okkuperer alle tillitsverv.
 13. Jeg var i akkurat samme situasjon for noen måneder siden og gikk til og fra akkurat samme modeller som trådstarter, og er også ikke mer enn sånn passelig fornøyd. Det er vanskelig å slå seg til ro med noe som er helt ok etter å ha brukt noe som var perfekt i så mange år. Jeg har brukt tiden etterpå til å teste alle jeg har sett i butikker og hjemme hos andre uten at jeg har funnet et bedre alternativ som fremdeles er til salg.
 14. Jeg håper dette omsider begynner å synke inn hos europeiske ledere.Vi sparer oss til fant.
×
×
 • Opprett ny...