Jump to content

TAC-2

Medlemmer
 • Content Count

  275
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

204 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Man får håpe at en rullebane i krigstid repareres raskere enn lokalveien her som har sett bombet ut i mange år. Det er i alle fall et godt tidspunkt for å gå gjennom en del beredskapsplaner, selv om det ikke kommer et russisk angrep med det første.
 2. I en storskala krig mot russerne må vi unngå å bli sittende i fastlåst artillerikrig med store tap av menneskeliv. Eneste grunnen til at det skjer nå er ukrainernes mangel på fly og russernes vegring mot å miste sine fly og piloter.
 3. Arbeidet som er utført ser ut til å holde samme kvalitet som kontrakten. De er i alle fall konsistente.
 4. Burde oppdragsgiver skjønne at 5717 kr umulig kan dekke lister, utforinger, isolasjon, vindusomramming, tape, diverse + arbeid? Jeg ville sagt ja, og jeg tror kontrakten er mer preget av manglende norskkunnskaper og uprofesjonalitet enn svindelforsøk. Men det kommer an på hva som står i tilbudet.
 5. "Løse deler" får det jo til å høres ut som om de har bestilt det flatpakket fra IKEA og sitter igjen med noen skruer til overs som nå romsterer rundt i turbinen. Hva kan egentlig forårsake problemet?
 6. Vi diskuterer strømrasjonering heller enn å sikre vårt eget kraftforbruk, mens det kommer varsel om at solidariteten og prinsippet om at det skal være fri kraftflyt kanskje bare gjelder når EU trenger strøm, ikke omvendt. Imens fortsetter eksporten helt hodeløst uten noen styring utenom en mild oppfordring om å huske på at vi kanskje trenger litt strøm selv, i et av Europas kaldeste land som i motsetning til de fleste andre kun bruker strøm til oppvarming og matlaging.
 7. Hva blir kvoten basert på? En andel av forbruket forrige år, eller et estimert minimumsforbruk basert på antall personer i husholdningen? Her bruker vi ikke mer strøm enn vi trenger...
 8. Bedre sent enn aldri, men det begynner allerede å bli veldig sent hvis vi ikke er heldige med været. Snøsituasjonen, fyllingsgraden og krigen burde fått alarmen til å gå senest i februar.
 9. I stedet for å risikere at strømprisene her kan gå ned litt vil de heller risikere at vi får rasjonering. Fint at sjefen selv går ut og avklarer prioriteringene som gjøres, og hvor mye disse kablene hjelper oss i en selvforskyldt krisesituasjon. Flott med kabler som gir oss leveringssikkerhet, ikke sant?
 10. Våpenleveranser og opplæringsprogram er fremdeles ikke på et tilstrekkelig nivå. Ukraina sloss mot et land som benytter seg av Sovjetunionens strategiske reserver oppbygd gjennom mange tiår, Ukraina vinner ikke dette hvis ikke støtten skaleres opp enda mer.
 11. "Nå varsler Statnett at dette ikke har hatt ønsket effekt" Jaså, så det å gi en oppfordring til kraftprodusentene om at det hadde vært fint om de reduserte sine inntekter for samfunnets beste har ikke hatt noen effekt. Kan ikke si at jeg ble veldig overrasket av dette. Statnetts ledelse og regjeringen fremstår som evneveike og handlingslammet.
 12. Jeg tviler på at russiske piloter er villige til.å teste grensene til tyrkia etter at tyrkerne skjøt ned et Su-24.
 13. Det er langt på overtid for Biden å få fart på assistansen. Hvis vestlige land sitter på hendene til det er for sent vil det få alvorlige negative konsekvenser for vår politiske troverdighet og innflytelse de neste tiårene, samt stilles spørsmål ved vår egen forsvarsvilje i land som historisk sett ikke har så sterk tilknytning til vesten.
 14. Vet ikke om det er tillatt, men det vil vel også bli tyngre enn originalt og du kan få redusert nyttelast.
 15. Dette er en så håpløs unnskyldning at jeg nesten ikke kan tro at det kommer fra tyske kilder. Hvis det gjør det så bør det i så fall tas opp i NATO. At det skal være nødvendig med en oppdatering høres merkelig ut, men kanskje ikke helt usannsynlig. At en slik oppdatering ikke er mulig før vinteren er fullstendig urimelig. Dessuten, har de ikke ammunisjon selv som de kan sende? Hva mener tyskerne at deres M270 skal gjøre i en krig, stå der og se avskrekkende ut mens andre land står for krigføringen?
×
×
 • Create New...