Gå til innhold

Presidentvalget i USA 2024


Anbefalte innlegg

Bare for å avslutte en helt unødvendig diskusjon hvor jeg tillegges følelser jeg ikke har: jeg vet ingenting om privatilivene til amerikanske politikere; det er ikks likt jeg fester meg med så jeg ante ingenting om den avdøde sønnen til Joe Biden. Så ble jeg forklart hvordan dette var og jeg korrigerte meg på det så da tenker jeg vi legger DEN ballen død. Politikeres privatliv er nemlig ikke så veldig interessant slik jeg ser det, kun politikken.

Bare for å sitere meg selv:

Morromann skrev (4 timer siden):

OK; dette var jeg ikke klar over men det er greit å få det korrigert. Helt klart et motbydelig lavmål dersom man kjenner til hele konteksten her ja.

 

 

Skrev jeg da jeg ble opplyst om dette. Så da har jeg sagt hva jeg har å si om den saken og beklager det og kommer ikke til å trekke det frem igjen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
jallajall skrev (Akkurat nå):

Det er ikke en liste over de som stiller til valg, men en poll om hvem man hadde stemt på dersom de alle hadde stilt til valg.

Ser det. Bet meg bare merke i at du fokuserte sånn på AOC, som ikke skal stille til valg, har stilt seg bak Biden og ingen forventer at skal være noen kandidat.

Kun 4% på RFK Jr. er vel mer aktuelt, siden han stiller og er i gang med sin presidentkampanje. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar

La oss håpe at et «target letter» kan sette en permanent stopper for den største løse kanonen på dekk:    https://www.tv2.no/direkte/jpybz/siste-nytt/64b6972eb796fb62e09b3705

I Norge blir man «korsfestet» etter tyveri av et par solbriller.
I USA kommer man unna med både løgner, «grab them by the pussy» og oppvigleri.
At den andre kandidaten er overmoden for gamlehjemmet, gjør ikke saken bedre.

Valgsirkuset  i USA er amerikanernes eget bidrag for å bli ledd ut og hånet…..

Endret av Inspector
  • Liker 1
Lenke til kommentar
jallajall skrev (7 timer siden):

President Alexandria Ocasio-Cortez.

image.png.f1cc6416a4a5b71272dc1786e7be6b07.png

Michelle Obama, med Barack som "proxy president" kunne kanskje vært attraktivt fra et rent "mainstream" samlende synspunkt. Selv om Obama sviktet totalt da Russland invaderte Ukraina i 2014 og dermed skapte dagens situasjon.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
On 7/15/2023 at 10:47 PM, MRSA said:

Det er ingen ting som tydar på at Biden har svekka kognitive evner. Det er heller ingen som later somhan er 21 år gammal toppidrettsutøvar. 

Haha, Biden spør om døde folk sitter i salen for å snakke med dem. Biden er en senil gammel gubbe som knapt vet hvor han er, ikke kan si en sammenhengende setning om det så stod om liv og død, og husker ikke hva folk rundt ham heter. Han er i tillegg en giftig sjef å jobbe for og skylder på andre for sine egne feil. 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Doubts and Questions About Biden Will Only Grow

Biden’s polling is not soft, it’s terrible and has worsened over time. The age liability and concerns about Biden’s mental sharpness loom large across all surveys and voter groups.

It’s not just that critical parts of the Democratic coalition are disappointed and apathetic and may not turn out to vote – but data shows some Asian, Hispanic, and black voters are beginning to support Republicans instead. John Della Volpe, polling director at the Harvard Kennedy School Institute of Politics and an expert on youth voting, recently wrote that young voters are increasingly identifying as independents, not Democrats, and are becoming disillusioned with politics as a means to create change. “Nearly every sign that made me confident in historic levels of youth participation in 2018, 2020 and 2022 – is now flashing red,” he wrote.

 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...