Gå til innhold

Stille fra partiet «Rødt» for tiden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel, Rødt ser vel selv at dette ikke er helt tidspunktet for agendaen deres om at Norge skal forlate NATO og kutte etablerte europeiske samarbeid. Samtidig som de sitter med et helt urealistisk bilde om hvordan Forvaret skal "fungere"....

Visstnok er det også ifølge Rødt/SV også slik at andres problemer skal forbli andres problemer. Men man snakke om problemene, og forvente at alle oppfører seg snilt og greit. Man har ment at Russland ikke er eller har vært en trussel, og at slik sett mindre penger skal benyttes på forsvar, for "Russland er på defensiven i stormaktsspillet"

 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
1 hour ago, Millennium-Blå said:

Rødt støtter ikke okkupasjonen av Ukraina. https://roedt.no/fordommer-russlands-angrep

Hva mener han her: "NATO og USA har utelukket å forsvare Ukraina militært.". Er det en kritikk mot NATO og USA på at de ikke gjør noe? I uttalelser han har hatt i media ellers, pekes det egentlig på at USA og EU har skyld i at Russland går inn, ettersom de går inn for å ha Ukraina på sin side. Indirekte sier han egentlig at siden Ukraina har valgt å ta en politisk linje i retning vest, er de selv skyld i at Russland angriper dem. Klassekampen har ellers hatt saker som også løfter dette "som problemet":.

Dette presenterte Klassekampen på lederplass for et par uker siden: https://klassekampen.no/utgave/2022-02-09/leder

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Ikke enig. Dog synes jeg det har vært stille i flere politiske leire, skuffet over mitt eget parti som virker til å være mer opptatt av el avgift & Ap enn situasjonen i Ukraina. Spesielt fra et parti som er såpass frempå mtp. politisk frihet, mange meninger om koronapass, vaksiner, men virker totalt fraværende når Russland trenger seg inn i Ukraina...Svakt & skuffende.

Er også meget int. i å høre Demokratene sin stilling til konflikten, er mange Putin supportere på både Resett & Document som stemmer DK. Meget stille i fjøset :hmm:

Lenke til kommentar
2 minutes ago, Inspector said:

Er det hersketeknikk å påpeke fakta ?

Du kan jo begynne med å lese partiets idealistiske program og sette det inn i dagens brutale realiteter.

Du påpeker på ingen måte fakta men fremlegger ulne påstander. Alle kan peke til et partiprogram og komme med generelle ulne anklager. For at det skal være det minste seriøst må du nok bli en god del mer konkret.

Endret av Theo343
  • Liker 7
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Inspector skrev (3 timer siden):

Rødt er for et defensivt nasjonalt forsvar, uavhengig av Nato og EU-hær.

Er de helt tilbakestående? Ukraina har 40 millioner innbyggere og sliter mot russland. Og eneste grunnen til at russland tør å angripe dem er at de ikke er nato medlem. Norge er helt hjelpeløs mot de fleste land uten nato i ryggen.

 

Fra rødts hjemmeside: "Rødt vil melde Norge ut av NATO, fordi NATO gjør Norge mer utsatt for angrep og verden mer utrygg."

Endret av Pettersenper
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...