Gå til innhold

Formel 1 2022


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Norris og. Kjempeform etter siste pit der. Han fikk ikke noe gratis med safety car. 

Må slutte meg til de fleste andre her hva gjelder Russel i t1. Virker som han bare ser på Hamilton til høyre for seg og skal bremse senere enn ham uansett hva. Når Hamilton har yttersving og kan ha større entryspeed er det et håpløst prosjekt. Å tro man kan outbreake Hamilton i samme bil vitner også om overmot. Fyren er overvurdert. Reagerte også på for liten straff. 10 sek stop and go regna jeg med for å ta ut pole sittern. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er ikke ofte jeg sitter på kanten av stolen og hoier på slutten av et F1 løp lengre. Også klarte jaggu Vettel å komme seg forbi helt på slutten også. Og Alonso på sjuende etter å nesten flippa rundt bilen! Bare fortsatte som ingenting var skjedd han.

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er jo FIA som burde straffes for å ikke ha gitt det tekniske oransje og svarte flagget. Og delvis teamet til Alpine, men selvfølgelig stopper de ikke hvis de ikke får beskjed om det. 

Virker som en streng straff for noe Alonso ikke kan gjøre noe med. Som sagt, ansvaret står mer på laget eller FIA. Jeg er jo enig at det speilet kunne skapt farlige situasjoner og burde blitt et teknisk svart flagg, men virker urettferdig å få så streng straff i ettertid når Alonso kræsjet på runde 22. Var mer enn nok tid for FIA å innse at her burde de kalle han inn. 

Vil si at kræsjen Alonso er involvert i var selvfølgelig ikke hans feil.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hadde en liten diskusjon på jobb i dag, og trenger hjelp til å huske noe: det var en episode i år eller i fjor hvor føreren snakker på radioen etterpå, og du hører at han er veldig skremt. Egentlig sånn som Alonso på radioen etter han lettet litt, du hører tydelig frykten. 

Lover heder og ære til den som husker hvor og hvem. 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...