Jump to content
Øystein

Presidentvalget 2020 - Valguken

Recommended Posts

I tillegg til valgsendinger og dekning i norske medier, er her noen valgsendinger fra nyhetskanaler i USA, Canada og andre, resultat-trackers etc.
Noen av disse er i gang med valgdagsendinger, noen starter dekningen senere på kvelden.

 

Flere kanaler og aviser med live dekning og valgdagssendinger:

Spoiler

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 3

Share this post


Link to post

Her blir det nok litt swapping mellom CNN (valgsending starter 22.00) og norske kanaler, tenker jeg. Sitter klar med nybakter boller og diverse til påfyll gjennom valgnatten.. 🙂

  • Like 1

Share this post


Link to post

Hun amerikanske dama på VGTV for et øyeblikk siden var jo fullstendig Obama-frelst og sa masse greier som overhodet ikke stemte og ga ham all kreditt for alt som har skjedd av økonomisk opptur etter finanskrisen 🤪 Om vi da ignorerer at reallønnsvekst osv. står på stedet hvil.

Share this post


Link to post
12 minutes ago, SilverShaded said:

Her blir det nok litt swapping mellom CNN (valgsending starter 22.00) og norske kanaler, tenker jeg. Sitter klar med nybakter boller og diverse til påfyll gjennom valgnatten.. 🙂Krystal og Sagaar går live om en 3-4 timer, følger nok dem mest.
https://youtu.be/QTMmcseQ2s8

 

Share this post


Link to post

Personlig tror jeg Biden kommer til å vinne, men her det står nå så gjør det meg heller lite om Trump faktisk vinner. Skaden er allerede skjedd, og skaden blir jo utført av hans motstandere, men 99,99% av dem er ikke en gang klar over det. Om Trump vinner, så vet jo alle at han da aldri mer kan sitte lenger enn ut dén perioden, og at det så må bli et nytt ansikt inne på det ovale kontoret om 4 nye år.

 

Jeg har inget for hverken eller av disse kandidatene, da det bare er så mye ekstreme og sinnsyke greier fra begge sider. De sinnsykt ekstreme individene på venstre siden har bare altfor høye forventninger til hva en president kommer til å utføre, og da vet man jo at slike individer har gitt opp på forhånd. De forventer at andre mennesker skal fikse deres liv, som om det er en selvfølgelighet. Rettigheter er én ting, og krav noe helt annet. Såklart er ikke alt idéelt over der, men skal man vise seg som bedre enn noen, så må man faktisk gjøre nettopp dét. Venstresiden er veldig mye værre - dét er mine oppriktige mening. Jeg blir bare kvalm rett og slett.

VI VIL HA, er inget motto jeg støtter hvert fall. Vi alle vet hvordan grådighet fungerer...

Share this post


Link to post

Tror at Trump vinner. Håper Biden vinner, men da er det slutt på Trump tråden, så for the lols (som kidsa sier) så håper jeg Trump vinner. Utenom det så håper jeg Biden vinner, men blir ikke som sagt overasket  om Trump vinner. 

Edited by Mr.Duklain

Share this post


Link to post

Det er vel ikke et åpent spørsmål om vi kommer til å få en avgjørelse iløpet av valgnatten? Trodde det var ganske klart at det er for mange vippestater hvor det er så uhørt mange poststemmer som må telles at det kommer til å ta flere dager om ikke uker før alt er klart. Dette blir jo veldig underkommunisert i media, og det er jo ikke så rart siden alle mediene ønsker jo at det skal fremstå som en valgthriller slik det har vært ved tidligere valg..

Share this post


Link to post

Er ikke så begeistret for Trumps holdning til NATO, bortsett fra det så er jeg egentlig ganske likegyldig. Jeg bor ikke i det der landet. Det blir ikke min president uansett.

Share this post


Link to post
Sitat

Vermonts guvernør Phil Scott har fortalt journalister at han stemte på Joe Biden. Han er dermed den første sittende republikanske guvernøren som offentlig støtter demokratenes kandidat.

My man 👍

  • Like 3

Share this post


Link to post

Håper på at trump vinner, kun for at MSM blir rævkjørt. Bortsett fra det så håper jrg at biden vinner valget overall

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...