Jump to content

Kryptodebunker

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

107 profile views
 1. Hehe har ikke gevær så katten er trygg. Menn har generelt sett dårligere immunforsvar enn damer. Det er noe med at damer har flere kromosoner.
 2. Så endelig har jeg en gyldig grunn til å skyte nabo katten. Ja Norge tester ikke folk som har hatt nærkontakt med bekreftet positive på Sars-CoV-2. Nå skal en ny studie testet ett utvalg av folk, for å finne ut hvor mange prosent av befolkningen som er smittet.
 3. Poenget med begrensningene vi er pålagt er jo å få R0 ned mot og helst under 1. Slik at færrest mulig smittet. Så får vi forhåpentligvis en vaksine om 18 måneder.
 4. Det heter R0 og det varierer etter som forskjellige tiltak. Se denne video for forklaring.
 5. Folk må lære seg å ta vare på egen familie enten det er unger eller eldre. Kanskje må vi gå tilbake til modellen i resten av verden der man bor med familien hele livet. https://www.dagbladet.no/nyheter/alene-med-demensen/72306507
 6. Hjelpe Kina kødder du? Krig mellom politiet i Hubei og Jiangxi provinsen i dag. https://mobile.twitter.com/TruthAbtChina/status/1243473247536058368
 7. Her er en som har regnet ut antall dødsfall i Wuhan basert på urnene med aske som blir levert ut i disse dager. https://mobile.twitter.com/charles984681/status/1243629557397073921 Dødsrate blir i så fall 8%
 8. Det vil det ikke. Men man kan få antallet såpass ned at man kan kontakt spore og isolere fortløpende der utbrudd oppstår. Dette viruset vil bli som en ny forkjølelse eller influensa som vi vil slite med resten av menneskeheten. Forhåpentligvis lar en effektiv vaksine seg utvikle.
 9. Prøver nå i 5 min men får ikke slettet mellomrommet på mobil.
 10. De fleste vil forstå at ett land med færre dødsfall og strenge tiltak vil klare seg bedre enn Sverige. De forstår alle som ikke er autistiske amatør vitenskapmenn.
×
×
 • Create New...