Jump to content

Kryptodebunker

Medlemmer
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

252 :)

Recent Profile Visitors

313 profile views
 1. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/WbQAMg/skipslegen-paa-foerste-seilas-jeg-varslet-hurtigruten-om-raadet-fra-fhi
 2. Det er fordi han oppfører seg som ett kinesisk Propaganda troll. Kun det den kinesiske staten sier er korrekt alle andre lyver. Kjenner mange kinesere en del er hjernevasket til å tro på alt Xi og CCP sier.
 3. Kjøper du maske med ventil ofrer du de rundt deg. De fleste masker med utpust ventil gar ikke filter. Så da kan du spre viruset til andre. Spesielt hvis du har en jobb i offentligheten risikerer du å bli en superspreder.
 4. Jeg gikk all in bear 10x Nasdaq i dag jeg.
 5. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/jd6j3w/hurtigruten-ble-varslet-om-nye-karanteneregler-tre-dager-foer-foerste-seilas
 6. Utrolig dumt gjort. https://mobile.twitter.com/Josiensor/status/1290749177157345285
 7. Litt rart at Novax dumpet på børsen ned 25% på få minutter https://www.marketwatch.com/investing/stock/nvax
 8. https://mobile.twitter.com/seismo_steve/status/1290726372789321729 Så veldig kraftig.
 9. De voldsomme eksplosjonene i Beirut tirsdag skal ha blitt forårsaket av en brann i et gammelt lager med ammoniumnitrat. Ifølge Al Jazeeras reporter i Beirut, besøkte landets sikkerhetssjef lagerbygningen som gikk i lufta for omkring seks måneder siden. Lageret inneholdt store mengder ammoniumnitrat som ble berget fra et skip som sank for rundt tolv år siden. Ammoniumnitrat brukes i kunstgjødsel og som ingrediens i sprengstoff og er svært ustabilt i høye temperaturer og dersom det blir fuktig. Det skal i lengre tid ha vært stor bekymring knyttet til lageret i havneområdet. Kontrollen avdekket «hvilke ekstremt farlige og utrygge forhold» ammoniumnitratet var lagret under. – Dette er ekstremt ustadig materiale som kan ta fyr når som helst, særlig under omstendigheter med kraftig varme eller fuktighet, lød den angivelige konklusjonen etter sikkerhetskontrollen.
 10. Da ender vi med Japan økonomi null vekst neste 30 år det blir kjipt det.
 11. Jeg vet at du enten er kineser eller elsker Kina. Foreløpig synes jeg det er mer plausibel at viruset er ett resultat av gain of function forskning i laben i Wuhan som at det har oppstått naturlig i nettopp Wuhan. Dette er flere publisere artikler fra laben i Wuhan om flaggermus virus som Sars. Jeg sier ikke at Kina har bevisst sluppet viruset løs, men mer pga uhell / inkompetanse. De har gjort en formidabel innsats for å slå viruset ned innenfor sine egne grenser. Jeg skulle bare ønske de kunne advart resten av verden tidligere i Desember 2019. Forsøket på å redde fjes/ære ødela for resten av verden.
×
×
 • Create New...