Jump to content

WarpX

Medlemmer
 • Content Count

  3075
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

727 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10041 profile views
 1. Ler ikke av sånt som det der, finner det ikke morsomt. Vet ikke hvorfor. Btw rart at hu der i de høyhælte skoene ikke gikk ut til siden på snøen.
 2. De har blitt bekjente. Kjenner også single menn som jeg ikke ser så ofte, kaller dem for asosiale. Sånn er det når man kommer opp i alderen.
 3. At noen tullinger har funnet ut at det skal skrives "Korona". Typisk Norge-tullball.
 4. Nei, men kanskje på tide å begynne.
 5. All reklamen her på forumet. Ser jo ut som IT-avisen.
 6. Lurer på hvordan i all videste verden man kan hindre playern fra å åpne GOMs hjemmeside i browsern når man stenger GOM (skjer ikke hver gang)? Irriterende.
 7. Oh really? Kan ikke huske å ha sett masse plastbestikk på noen strender. Hvorfor var det ikke mye roping og skriking om dette før i tida? Det er heller propaganda fra massemedia som har ført til massesuggesjon og hysteri her og i EU. Plastbestikk er helt nødvendig for meg, siden jeg hater å vaske bestikk.
 8. Dette har aldri vært noe problem, plastbestikk har eksistert her til lands i mange tiår. 99,9% havner på fyllinga. Det som er problemet er HYSTERISKE MILJØTULLINGER.
 9. Finnes ikke plastbestikk i butikkene lengre. Det er utrolig irriterende. Skulle gjerne ha torturert politikeren som fant på dette ???
 10. Poppet opp to ganger på https://www.alternatememories.com for meg omtrent samtidig som trådstarter.
 11. Ulogiske og irriterende ting. Insta: "Follow xxx, yyy and others you know to see their photos and videos" under Activity! Går ikke an å slå av skiten heller. FB: "People you may know" der man ser notifications! Please... Messenger: Notification m/lyd når man får melding fra folk man ikke kjenner! Går ikke an å slå av, er det mulig ?
 12. Kanskje du tenker på likestilling, ikke FEMinisme.
 13. Panteautomater på Rema som er bak en vegg til resten av butikken og personalet, med en alarm som er knapt hørbar når de går i stå. Folk som gjerne kommer med et par tomflaske-søppelsekker midt i den verste stresstida (15-16) og kveler automatene, og personalet har hverken tid eller hører automatene.
×
×
 • Create New...