Jump to content

Øystein

Administratorer
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

243 :)

4 Followers

About Øystein

 • Rank
  Innholdsansvarlig, Diskusjon.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3296 profile views
 1. Jeg minner også om at vi er i Juss-forumet, og vi forventer at man holder seg til saken. Har fjernet et innlegg for å unngå videre avsporing. Kommentering av moderering kan tas på PM.
 2. Jeg fjernet reklame, samt svar på dette. Kommentering av moderering tas på PM.
 3. Øystein

  Testing

  Dette er et godt innlegg.
 4. Øystein

  Testing

  Dette er et dårlig innlegg.
 5. Du må nå velge å ignorere dem manuelt. Alternativt kan du opprette en egendefinert aktivitetsstrøm, eller velge "innhold jeg har skrevet i". Her er en aktivitetsstrøm som viser ulest innhold i tråder du har skrevet i de siste 365 dagene. Lagre den som en ny strøm dersom du ønsker å benytte deg av den (evt. gjør endringer på den), og få rask tilgang til den fra nedtrekksmenyen "mine aktivitetsstrømmer". https://www.diskusjon.no/discover/content-posted/?&stream_date_type=relative&stream_date_relative_days[val]=365&stream_date_relative_days[unit]=d
 6. Hei, Vi har oppdaget en bug hvor man ikke kan bruke piltastene dersom man skriver et smilefjes, som f.eks. : ) (som blir uten mellomrom). Dersom man flytter på tekstmarkøren mens man har skrevet : ) - altså uten mellomrom -, og før teksten har endret seg til en smiley, så kan man ikke bruke piltast eller skrive inn noe. Har du problemer hver gang, eller er det bare enkelte ganger du opplever dette problemet? Klarer du å gjenskape det? Nei, det er dessverre ikke mulig.
 7. Fjernet innlegg pga. usakligheter og persondiskusjon, samt svar på dette. Hold dere til trådens emne, og diskuter anstendig. Kommentering av moderering tas på PM.
 8. Takk for at du gir beskjed, og det er ingenting å beklage for! Her har det skjedd en liten feil fra vår side, hvor splittingen gikk feil vei. Jeg har rettet opp i trådtittel, og lagt den som sticky. Vh, Øystein
 9. Takk for tilbakemelding, vi noterer det ned. Vi skal arbeide videre med å gjøre brukeropplevelsen bedre direkte i artiklene, men det blir på litt sikt. Forumoppgraderingen forenkler i stor grad det, som er enda en grunn til at vi oppgraderte.
 10. Ja, søkefunksjonen har fått en forbedring. Det kjører fremdeles en bakgrunnsprosess som gjenoppbygger innlegg, så søkeresultatene vil fremdeles kunne oppleves som mangelfulle.
 11. Samsung Galaxy S10+ (1 TB) til 11 990 kr på Samsung.com. Prisen er den samme som andre steder, men her får du også 10 000 Eurobonus ved kjøp. Vær derimot litt obs på prishistorikken. https://www.samsung.com/no/offer/online/black-friday/ Samsung har også en rekke kjøp som gir EuroBonus som tillegg.
×
×
 • Create New...