Jump to content

Øystein

Administratorer
 • Content Count

  697
 • Joined

Community Reputation

1272 :)

4 Followers

About Øystein

 • Rank
  Innholdsansvarlig, Diskusjon.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8197 profile views
 1. Jeg synes ikke dette nødvendigvis er kjernen. Spørsmålet blir i større grad hvordan man oppnår best læringseffekt. Indre motivasjon gir best læringseffekt, og er derfor det skolene bør trakte etter. Med det sagt, så sier ikke jeg at ytre motivasjon (med ytre stimuli) ikke har en effekt - men i en læringssammenheng så er det mer optimalt å jobbe for indre motivasjon. Et overdrevet fokus på ytre stimuli er slapp pedagogikk som gir et gjennomsnittlig dårligere resultat for de fleste.
 2. En del avsporing her som ikke er direkte knyttet til Trump-perioden. Ønsker dere å diskutere bok, så kan vi gjerne splitte ut diskusjonen til en egen tråd. Rapporter gjerne dette innlegget hvis det er ønskelig.
 3. Generelt sett er LOTR fylt med mange uforglemmelige øyeblikk, for min del. En av de mektigste scenene må være når Rohan kommer Gondor til unnsetning.
 4. Belønning skjer i skolen daglig, overalt i form av ros og tilbakemeldinger. Det er derimot ikke gitt at belønning må skje i form av fysiske gaver, og ordningen minner mer om pedagogisk slapphet. I pedagogikken snakker vi ofte om indre og ytre motivasjon. Indre motivasjon gjør at eleven ønsker å fullføre oppgaven, uavhengig av belønning/straff. Ytre motivasjon betyr at en elev ønsker å gjennomføre en oppgave på bakgrunn av en ytre stimuli (få belønning/unngå straff). Målet må alltid være å oppnå indre motivasjon, for det er det som gir den beste læringseffekten for eleven. Mvh lektor
 5. Skjerpings folkens. Hold det saklig og ryddig fremover. Fjernet noe avsporing og persondiskusjon.
 6. Fisk, trolig en type torskefisk. Den "tanna" er antageligvis en ørestein.
 7. Hei, Det foregår allerede litt diskusjon rundt verdensrommet her: https://www.diskusjon.no/forum/760-naturvitenskap/
 8. Hei, Forsøk å fjerne buffer og informasjonskapsler i nettleseren din. Hvis du bruker Android + Chrome, prøv dette: https://support.google.com/accounts/answer/32050?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=no&oco=1
 9. Ikke nødvendigvis enig i at det er et problem, selv om det er forskjell på casual og competitive. Det er kanskje det som har gjort at vi har fått nytt innhold og oppgraderte versjoner. Jeg spiller ikke online, men for det meste skirmish mot AI siden jeg selv liker å spille casual. Competitive blir alt for stressende med for mye mikrostyring etter min smak. Men samtidig kan det også være underholdende å se kamper, fordi det er på et helt annet nivå enn det jeg kan fatte og forstå.
 10. Formålet med dette forumet er ikke at andre skal gjøre leksene dine. Dette er åpenbart en tolkningsoppgave uten fasit, og det er det få som kan hjelpe deg med når du ikke vil fortelle oss dine tanker.
 11. Hei, jeg trenger hjelp til å finne aktuelle spørsmål som oppstår i møte mellom religion, kultur og samfunn innenfor kristendommen. Trenger svar så fort så mulig.

 12. Mener du det er en sammenheng mellom religion, kultur og samfunn?
 13. Hva tenker du selv? Dette er ikke en oppgave med et fasitsvar.
 14. Skjerpings folkens! Her er det svært mye usakligheter og persondiskusjon de siste sidene. Vi vil gå hardere til verks ved brudd på retningslinjene fremover.
×
×
 • Create New...