Jump to content

Øystein

Administratorer
 • Content Count

  229
 • Joined

Community Reputation

298 :)

4 Followers

About Øystein

 • Rank
  Innholdsansvarlig, Diskusjon.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3762 profile views
 1. Minner om å holde diskusjonen saklig og ordentlig, uten å ty til unødvendige personangrep.
 2. Nye forumveiledere Vi har besluttet å ta inn to nye forumveiledere: @Bjerknez @henrikwl Vi takker dem for at de ønsker å bidra til å gjøre Diskusjon.no bedre, og ønsker dem lykke til!
 3. Nye forumveiledere Vi har besluttet å ta inn to nye forumveiledere: @Bjerknez @henrikwl Vi takker dem for at de ønsker å bidra til å gjøre Diskusjon.no bedre, og ønsker dem lykke til! Vis full artikkel
 4. Over de siste sidene har det blitt slengt ut en rekke unødvendige personkarakteristkker og usakligheter. Forsøk å hold debatten på et ryddig nivå, ellers blir vi nødt til å reagere noe strengere. Kommentering av moderering tas på PM.
 5. Fjernet et innlegg som ikke svarte på tråden, og som var litt på kanten. Hold det seriøst.
 6. Norge kan tape på et skifte til fornybar energi [Ekstra]
 7. Varsel om nedetid Diskusjon.no blir tatt ned for vedlikehold i dag, kl. 13.30. Dette på grunn av teknisk oppgradering til nyeste forumversjon, og annet småfiks. Nedetiden er forventet å vare ca. 15-20 minutter.
 8. Varsel om nedetid Diskusjon.no blir tatt ned for vedlikehold i dag, kl. 13.30. Dette på grunn av teknisk oppgradering til nyeste forumversjon, og annet småfiks. Nedetiden er forventet å vare ca. 15-30 minutter. Vis full artikkel
 9. Fjernet et innlegg som ikke svarte på topic. Kommentering av moderering tas på PM.
 10. Det amerikanske presidentvalget nærmer seg. Fortsetter Donald Trump som president i 2020? Hva tror du? Valget blir avholdt 3. november 2020. Dette er ikke en meningsmåling eller tråd for hvorvidt du ønsker Donald Trump som president i fire nye år - men heller et spørsmål om hva du tror blir resultatet av avstemningen. Begrunn gjerne hvorfor du mener det du tror.
 11. Vi har valgt å utvide søknadsfristen til 19. januar, og håper at de som føler at de ønsker å bidra med noe - både smått og stort, sender inn en søknad. Jeg ser ellers at det har vært en del spørsmål rundt hvorvidt vervet er lønnet eller ikke, og det har vi dessverre ikke mulighet til pr. nå. Vi kan tilby mulighet til å få erfaring i TU Media, og mulighet for å ta del i utviklingen av forumet, som jeg tror mange bryr seg om, samt mulighet for å delta på sosiale samlinger. Jeg tror også at vårt moderatorkorps viser at det er fullt mulig å ha høy kvalitet på moderering uten at det nødvendigvis er lønnet. Samtidig - når det er et frivillig verv, er de formelle kravene og forventningene deretter: ikke spesielt høye.
 12. Hei, Vi har som nevnt ikke fastsatt noen krav til innsats, verken i antall modereringshandlinger eller i tid. Noen bruker mer tid enn andre, og andre fungerer som moderator på andre måter enn andre. Det å være moderator handler ikke bare om å slette innlegg eller utestenge brukere, men også å være en god representant, og gjerne å bidra i interne diskusjoner om hvordan forumet bør utvikle seg videre eller legge til rette for mer aktivitet. Kan du bidra på en god måte én eller to timer i uken? Flott! Er du opptatt uken etterpå? Helt i orden det også. Samtidig ønsker vi også at verktøyene som blir tildelt blir brukt også, men ved litt aktivitet blir ikke det et problem.
 13. TU Media presenterer: Karriere360 13. januar lanserer Teknisk Ukeblad Media en ny nettside for redaksjonelle karrierenyheter - Karriere360. Her vil det publiseres nyheter om utdanning, jobb og ledelse for teknologer. Diskusjon.no utvider For Diskusjon.no betyr det også at vi kommer til å levere kommentarfelt til Karriere360, og arbeide videre for gode forumintegrasjoner på den nye nettsiden. Mer om dette kommer på et senere tidspunkt! Tips oss gjerne om tema du vil lese om! Hva vil du lese om? Tips oss gjerne om viktige temaer, bedrifter som gjør spennende grep eller teknologer med spennende karriereløp. Eller bare meld deg på nyhetsbrevet.
 14. TU Media presenterer: Karriere360 13. januar lanserer Teknisk Ukeblad Media en ny nettside for redaksjonelle karrierenyheter - Karriere360. Her vil det publiseres nyheter om utdanning, jobb og ledelse for teknologer. Diskusjon.no utvider For Diskusjon.no betyr det også at vi kommer til å levere kommentarfelt til Karriere360, og arbeide videre for gode forumintegrasjoner på den nye nettsiden. Mer om dette kommer på et senere tidspunkt! Tips oss gjerne om tema du vil lese om! Hva vil du lese om? Tips oss gjerne om viktige temaer, bedrifter som gjør spennende grep eller teknologer med spennende karriereløp. Eller bare meld deg på nyhetsbrevet. Vis full artikkel
 15. Hei, Takk for tilbakemelding. Vi skal prioritere å finne en løsning for å få bedre og enklere navigeringsmuligheter mellom kategorier.
×
×
 • Create New...