Jump to content

Øystein

Administratorer
 • Content Count

  464
 • Joined

Community Reputation

759 :)

4 Followers

About Øystein

 • Rank
  Innholdsansvarlig, Diskusjon.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5361 profile views
 1. Har ryddet bort litt avsporing om Tesla. Denne tråden omhandler ID.3, ikke Tesla. Videre avsporing vli bli fjernet og advarsler kan bli delt ut.
 2. Det er et reelt problem når vi har høyere grenser, ja. Kunne skje flere ganger i uken.
 3. Se for deg at du åpner en tråd hvor du ønsker å få hjelp til et problem, og så er 90 % av innleggene redigert bort. Så jo, det er i praksis fra brukernes ståsted at vi har valgt å gjøre det slik. Jeg er klar over at det kan medføre problemer for enkelte brukere som har større tråder, men i flere tilfeller vil det også være godt nok å lage nye tråder.
 4. Fem land i EU/EØS har nå innført karantene eller innreisenekt for Norge - og Norge har bikket over kravet til ytterligere to land. Noen kart: Her må du i karantene dersom du skal til utlandet: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/41d3kG/flere-land-i-europa-har-innfoert-karantene-eller-innreisenekt-for-norge
 5. Da kan det være litt vanskelig å få fast jobb som lærer. Mitt tips til henne vil være å ta årsstudium i f.eks. matematikk, norsk, engelsk, samfunnsfag o.l. - Men det kan også være gode muligheter for å få seg jobb som spesialpedagog, noe mange skoler søker etter.
 6. Hei, Hvilke fag har hun ellers? Har hun bare pedagogikk i fagkretsen sin? Avhengig av hvilke trinn man ønsker å bli lærer på, så krever det studiepoeng i fagene. Kompetansekrav finner du her: https://www.udir.no/regelverk-og-tilsyn/skole-og-opplaring/saksbehandling/larerkompetanse/
 7. Her har det vært litt temperatur de siste sidene. Ro det ned et hakk, og unngå skyttergravsargumentering. Kommentering av moderering tas på PM, ikke i tråden.
 8. Resultat pr 11.09.2020: Av våre brukere tror ca. 3/5 at Trump kommer til å fortsette som president.
 9. Vi splitter ut gode diskusjoner som fortjener å fortsette, fremfor at de blir begravd og diskusjonen stopper. Det gjør det enklere å lese for andre besøkende fra kategorioversikten, fremfor at de må lese gjennom 1200 sider. Oppfordrer derfor til å opprette tema for nye problemstillinger eller tema, siden vi ønsker å unngå store samletråder som et relativt fåtall bruker. På sikt gir de mindre aktivitet. Tilbakemeldinger eller spørsmål tas på PM.
 10. Prisene for brukte grafikkort stuper på Finn etter at Nvidia avslørte nye modeller. Fra uken før annonseringen av RTX 30-serien, til uken etter, har antallet annonser for grafikkort nesten femdoblet seg. Dette gjelder kortene i RTX 2070/Super-, RTX 2080/Super- og RTX 2080 Ti-serien. En rask titt innom Finn.no viser at du nå kan kjøpe det utgående flaggskipkortet RTX 2080 Ti til bruktpriser ned mot 6000 kroner. Dette er samme kort som selges for mellom 12 000 og 15 000 kroner nye i butikken, litt avhengig av type. Les hele artikkelen på Tek.no her: Toppmodeller i fritt fall på bruktmarkedet Skal du slå til på bruktmarkedet, eller venter du på RTX 30-serien?
 11. Nå er mye av smitten blant yngre deler av populasjonen, som ikke er del av risikogruppen.
 12. Tiltakene i Bergen: Private samlinger reduseres fra dagens makstall fra 20 til 10. Offentlige arrangementer blir i Bergen et makstall på 50. Det vil bli stilt krav til at offentlige utesteder, restauranter og barer skal føre liste over de besøkende. Byrådet har i dag kommet med en anbefaling om bruk av munnbind på kollektiv transport, der enmetersregelen ikke kan overholdes. Alle i Bergen kommune som kan ha hjemmekontor, skal ha hjemmekontor. Andre offentlige institusjoner, og næringslivet, blir oppfordret til å gjøre det samme. Kilde: NRK.
×
×
 • Create New...