Gå til innhold

Playstation 5 - Generell diskusjon


LarZen

Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?  

717 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?

    • Ja.
      420
    • Nei.
      95
    • Like stor.
      64
    • Altfor tidlig å si noe om.
      114
    • Vet ikke.
      25


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
3 minutes ago, Pallehysa said:

Kor du har det ifra? 

Quote

Unfortunately, the PS5 doesn't support native 1440p, only 1080p and 4K UHD. The vast majority of 1440p monitors will be read by the PS5 as 1080p and perform as such - don't worry, we've tested it and it still looks marvellous.

Spørs om det gir mer lag hvis det må skaleres.

Lenke til kommentar

Har en Samsung Odyssey curved 27" koblet til PS5en. Fornøyd med den så langt, god fargegjengivelse, lav latency og liker cable management løsningen bak på skjermen. Støtter riktignok "bare" 1440p og HDMI 2.0. Å punge ut åtte løk for en 4K-skjerm og 2.1 tilkobling sitter litt langt inne for min del. 

Skal sies at jeg er ingen R0x0r 1337 gamer, så det oppsettet holder for meg enn så lenge 😛

Lenke til kommentar
BadCat skrev (1 minutt siden):

Folk som går fra TV til gaming-monitor på konsoll går sjelden tilbake. Jeg ser nytten av en TV hvis man skal spille sammen med noen.

Jeg har ikke spilt fps online på konsoll siden BF1, plukker jeg opp en kontroller for å spille fps nå er det ikke håp 😛 Er helt umulig. Føler meg funksjonshemmet. Går fint i enspiller da. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Christoffero89 skrev (10 minutter siden):

Finnes detekstern harddisk som er rask nok til PS5 spill? 

Nei. USB-portene er ikke raske nok til det, selv om det hadde eksistert raske nok eksterne disker. Men du kan bruke ekstern harddisk til å flytte over spill du ikke lenger spiller. Da vil det gå raskere å overføre tilbake enn å laste ned/installere på nytt.

Lenke til kommentar
Christoffero89 skrev (1 time siden):

Finnes detekstern harddisk som er rask nok til PS5 spill? 

Eneste måten å få mer intern lagring på er så vidt jeg vet å kjøpe en M2 disk som står på Sonys liste over disker som har bra nok specs.

Ekstern lagring blir kun til lagring, så må du flytte spill over på intern lagring før du spiller dem.

Endret av henrikwl
Lenke til kommentar
Christoffero89 skrev (1 time siden):

Tenkte på det men er ikke flink på slikt og med kjølepasta

Trenger ikke det. Den skal inn i ekspansjonssloten. Jeg kjøpte denne. Har mer enn nok plass, men så spiller jeg bare fire-fem forskjellige titler i slengen..

https://www.multicom.no/wd-black-sn850-nvme-ssd/cat-p/c/p1001499222?gclid=Cj0KCQiAuP-OBhDqARIsAD4XHpeuWu78-hTOn1kYdNjied7l5cMaes4NKwt6lUgyq0S3R12stt4GlIAaAgMiEALw_wcB

Lenke til kommentar
On 1/8/2022 at 1:40 PM, Retroman said:

For å spille online må PlayStation til enhver tid være oppdatert med siste systemprogramvaren versjon. Spillene krever ikke dette, men PSN gjør for at maskinen skal gå online.

Noen av oppdateringene er bare småfiks og er ikke obligatoriske. Et par steder leser jeg at de oppdateringene som kun endrer hundredeler, f.eks fra 9.00 til 9.03 ikke sperrer PSN hvis du ikke oppdaterer. Men en evt oppdatering til 9.10 eller 10.0 vil være obligatorisk for å bruke onlinefunksjoner, men dette er ikke verifisert av Sony så ta det med en klype?

Takk, det er mange ting jeg ikke har greie på. Beklager litt at jeg brukte "bærtur" på dere. Jeg tror dere har masse erfaring. Men, jeg setter ikke pris på når det hevdes blindt at noe ikke går an heller. Nå er ModdedWarfare et enormt bibliotek av youtube-videoer da, så er litt kinkig å finne informasjon raskt. Ser ut til at det ihvertfall var mulig på PS3 å omgå gamingsperrrer. Prates litt om spoofing av PSN og noe triksing i denne video f.eks (PS3 da). Men dette kan fort være PS4 og PS5 relatert, men det kan jo hende at Sony i løpet av disse årene har gjort ting vanskeligere også.

Fikk krasj i spillet i dag. Aner ikke hvorfor. Kan jo tenkes at det var kortvarig DDOS for at jeg skulle plages, men det blir for spekulativt å gjette. Kan fint utsette spilling noen timer, så når det skjedde gadd jeg ikke fyre opp spillet igjen.

Edit:

Kom tilfeldigvis over denne senere i kveld

 

Endret av G
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Han nettopp flytte og fått opp min nye LG C1 65" og lurte litt på hva slags avstand dere har når dere spiller?.
Har gått fra 48" med litt varierende avstand til denne her og den føles stor ut. Sitter jeg lent tilbake i sofaen er avstanden 3.8m til tv'en og spiller jeg litt med intense spill på sofakanten er det 2.9m til tv'en. Høres dette ut som 65" blir for stort, burde jeg returnere og gå for en 55"?

Hva syntes dere.

Ps. Vet dette ikke er ett rent PS5 spm. , men siden jeg sitter og spiller PS5 nå så regner jeg med det er innafor :) 

Lenke til kommentar
BadCat skrev (På 12.1.2022 den 12.25):

Det finnes noen lister over input lag, dessverre ingen komplette,
https://www.rtings.com/monitor/tests/inputs/input-lag

Det bør være lett å finne en god skjerm til konsollgaming og prisen trenger ikke bli allverden.
✓ >=120 Hz
✓ <=5 ms input lag


 

Joda, du finner mange gode 1080p skjermer som ikke er dyre i det hele tatt. Men 4k skjermene med 120+ hz starter på 8k. Har vurdert å gå for en 48 tommer c1 og bytte ut skjermen min, men så ifra det ettersom input lagen blir for treig til det jeg er vant til (spiller mye fps). 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...