Gå til innhold

PL - Arsenal vs Manchester United


Snikpellik

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er ikke forsøk på noen jinx, men vi har en helt utrolig rekke mot de "antatt" beste denne sesongen, litt kunstig bra også. På ett eller annet tidspunkt så må det jo glippe. Har ikke en god følelse i dag, slik jeg hadde mot f.eks City. "The law of averages" må snart gjelde, er redd det starter i dag, men håper så inderlig at jeg tar feil 

Lenke til kommentar

Ikke godt å si hva slags Arsenal vi møter i dag. Som et par ganger tidligere denne sesongen så er vi litt uheldige og møter lag rett etter at de har fått ny manager, og det har slått dårlig ut for oss mot Everton og Watford som begge hadde løftet seg mange hakk før vi møtte de.

Synes dette virker veldig åpent, og hvis Arsenal klarer å gjenskape det de gjorde i 35 minutter mot Chelsea litt lenger så blir det ikke lett. 

Med både McTominay ute og kanskje Pogba ute så sliter vi på midtbanen. Kanskje vi får Lingard-show på dansegulvet igjen?

Vinner vi er vi to poeng bak fjerdeplassen, hadde vært digg. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Arsenal kommer til å tape poeng idag, book it. Xhaka vil vekk, vi står igjen med middelmådig Guendouzi. Samt urutinerte Willock og Nelson. En eller to av dem skal stå i midten sammen med Torreira Og Ozil. Atterpå Ozil holder bare ut i 75 minutter.

Neinei, jeg har ikke troa. Arteta vil trenge mer tid med dette laget 

Lenke til kommentar

Bare å håpe det ikke må gjøres bytter sentralt på midtbanen, for der kan vi egentlig ikke gjøre noe fornuftig. 

Lurer på hvor vi hadde vært uten alle skadene på midtbanen denne sesongen...

  • Arsenal har tatt poeng i tre ligakamper på rad mot United. Forrige gang de sikret seg poeng mot United for fjerde gang på rad? Februar 1999.
  • United har tapt tre av sine siste fire Premier League-bortekamper mot Arsenal, like mange som i de foregående 13 turene dit.
  • Ingen lag har vunnet flere Premier League-kamper 1. januar enn Arsenal (9). Forrige gang Arsenal startet kalenderåret på hjemmebane med tap, var i 1985.
Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (Akkurat nå):

Meh, selg Pogba. Gitt han opp. Hjelper ikke laget noenting. Enten er han skadet eller så er det drama og han gidder ikke spille. Trenger ikke det i klubben.

Har null tro på at han ikke gidder å spille. Pogba vil alltid spille han, og spesielt burde han ville spille nå med EM til sommeren. Selv hvis han skulle ville bort fra klubben så burde han ville spille. Det kan godt være at det er noe annet Solskjær er misfornøyd med, men han sier jo selv i pre match intervjuet at det er ankelskaden. Hadde han vært spilleklar ville han definitivt vært i denne troppen, vi trenger han jo desperat og har ingen andre sentrale midtbanespillere i troppen i dag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...