Gå til innhold

– Piratkopiering på Internett er større enn noensinne


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

1. Alle henger seg opp i NRK lisensen men de tenker ikke på at har du GET / Rikstv / Altibox betaler du ca 400 i måneden i "tv lisens" til de andre tv-kanalene

 

2. jeg betaler for Netflix / HBO / Viaplay / Spotyfi

men jeg ser streamer alikevel tv serier og filmer fra andre kilder "Ulovlig" for de enkelte ting er sperret i norge eller ikke beregnet på Norge som exempel ligger hos "Hallmark" som ikke er tilgjennelig lovlig i Norge lengre.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

1. Alle henger seg opp i NRK lisensen men de tenker ikke på at har du GET / Rikstv / Altibox betaler du ca 400 i måneden i "tv lisens" til de andre tv-kanalene

Jeg betaler for TV-kanaler fra GET om jeg vil ha TV-kanler fra GET. Jeg betaler NRK-lisens om jeg har en TV uavhengig om jeg vil kun bruke den til Netflix eller spill. NRK-lisensen blir fort å betale for et produkt man ikke har bedt om og ikke kan bli kvitt med mindre man enten kvitter seg med TVen eller betaler for at den skal bli plombert (noe som er vel drastisk).

 

Hvorfor legger de ikke ut "alt"? De store studioene har tusenvis av kvalitetsfilmer som enten må oppdrives på DVD (som faktisk er blitt vanskelig) eller lastes ned.

 

Hadde de store studioene "solgt" disse filmrettighetene billig til Netflix hadde nedlasting gått betraktelig ned. Hadde de fått opp tempo på å legge ut filmer hadde det redusert nedlasting ytterligere.

 

Ballen er i henda til de med rettighetene.

 

Fordi rettigheter er noe herk å navigere seg i. Det er ikke nødvendigvis det samme selskapet som har rettighetene til en serie i Norge som i Sverige. Netflix kan kanskje få rettigheter til å streame billig, men det er kun innenfor et geografisk område. Det er derfor rettighetsinnehaverene presset Netflix til å blokkere VPN. Systemet eksisterer fordi det har fungert.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...