Gå til innhold

Kakeshoma

Medlemmer
  • Innlegg

    8 621
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Kakeshoma vant dagen sist 23. april 2018

Kakeshoma hadde mest likt innhold!

Om Kakeshoma

  • Bursdag 30. oktober

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

47 462 profilvisninger

Kakeshoma sine prestasjoner

7,7k

Nettsamfunnsomdømme

7

Hjelpsomme svar

  1. Han forventer nok at man kan spille de spillene butikken hevder maskinen er "perfekt" for, uten at man må alt på low og det fortsatt lagger.
  2. Burde vært sterkere og raskere reaksjoner på villedende markedsføring. Og terskelen for hva som regnes som villedende bør senkes til 0. Selv om det kan være greit å gjøre litt research når man skal bruke tusenlapper på et produkt.
  3. Hjelper sikkert å si hvilken IT-utdanning/kunnskap du har og hva innen IT du tenker å jobbe med. Prøv?
  4. Er det normalt å ta sitt eget liv når man begår æresdrap da? Da har de jo fått tilbake æren sin og kan gå rakrygget igjen?
  5. Har ikke sett Brennpunkt ennå, men When missing turns to murder på Netflix, s2e6 handler om en case i UK.. Det er så uforståelig. Jævlige mennesker. Antar du sikter til artikkelen til Red Frostraven, det står etnisk norske i artikkelen. Står derimot ingenting om motiv.
  6. Du bør være ærlig ja, så hun har en sjanse til å komme seg unna før du gjør livet hennes surt.. Du bør få noe hjelp til å snu tankemønsteret ditt om du skal inn i et forhold, og det er ikke hennes oppgave.
  7. Jeg vil kjempe for Norge helt til hver eneste maktposisjon er besatt av mørkhudete transpersoner med funksjonsnedsettelser.
  8. Tenk om hver label skulle hatt sin egen strømmetjeneste i stedet for sånn det er i dag med Spotify, Tidal, Apple/Youtube music som stort sett har alt. Sånn gjør TV-kanalene det. Også kan du aldri være sikker på om serien eller filmen du vil se er borte neste uke. Sånt slipper man når man laster ned ulovlig. Det sagt så har jeg sikkert 6 strømmetjenester for TV/film/serie. Får se om det fortsatt holder, for nå begynner det å koste..
  9. Er vel litt samme greia som at hjernen ofte fyller inn informasjon i synsfeltet som ikke er i fokus med ting som kanskje ikke egentlig er der. Om det er farger eller objekter. Har også opplevd at jeg kan være usikker på om en situasjon faktisk var opplevd eller drømt lenge etterpå.. Er bare sånn hjernen fungerer. Man vet jo at det ofte tar veldig kort tid fra et vitne observerer en ulykke/kriminell handling til de ikke lenger klarer å gjengi situasjonen eller menneskene nøyaktig.
  10. Ugh, det verste jeg vet er når folk (politikere og bedriftseiere) argumenterer for å opprette/beholde uetisk og natur/miljøfiendtlig industri fordi det skaper arbeidsplasser. Er så åpenbart at de setter egen lommebok og følelse av makt over alt og alle. Er langt mellom idealistene i toppen.
  11. Hvilken jobb er du forventer å skulle få med noen timer SQL og Python? Dataanalytiker? Ville nok heller satset på en jobb som ikke krever utdannelse mens du studerer det du faktisk vil jobbe med. Om du er en selgertype kan kanskje en form for rådgiver eller teknisk salg være mulig om du absolutt vil inn i IT-bransjen på kortest mulig tid.
  12. Noen vil alltid ha fordeler/ulemper som andre ikke har. Hvis du vil alt være helt likt og rettferdig får du starte robot-idrett. Blir sikkert kjempespennende å se de løpe helt likt over målstreken for 1000. gang.
×
×
  • Opprett ny...