Jump to content

Kakeshoma

Medlemmer
 • Content Count

  8445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Kakeshoma last won the day on April 23 2018

Kakeshoma had the most liked content!

Community Reputation

7351 :)

About Kakeshoma

 • Birthday October 30

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

43847 profile views
 1. Du er inne og leser der tydeligvis? Så det er jo én grunn til at de gjør som de gjør..
 2. Tok laser for noen år siden, og det ene øyet (høyre) har blitt dårlig nok til jeg bestemte meg for å skaffe briller (0.75 på høyre, 0 på venstre). Merker når jeg bruker de så ser jeg best på venstre ved kort-mellomdistanse, mens høyre er best på lengre avstand. Dette ser ut å gi et litt unormalt dybdesyn og perspektiv på ting som er i mellomsonen, og føler at øyene krangler litt om hvem skal styre showet, som er relativt slitsomt (les: ganske slitsomt og jævlig irriterende). Har brukt de i 3-4 dager. Andre som har opplevd dette? Er det tilvenning som må til, eller er det noe feil med styrken/glassene? Evt at det er et følge av laser som er vanskelig å korrigere.. Tenker å dra innom optiker til uken for å spørre, men alltid greit å høre om andre har erfaring.
 3. Er litt uenig i det. De som har betalt for spillet får jo noe utav at de "lapper" det sammen. Skjønner at de som har brukt penger på det vil ha et spill som funker. Men aksepten folk virker å ha for at ny programvare er proppfull av feil og dårlige løsninger, det skjønner jeg ikke. I nesten ingen andre tilfeller aksepterer man feil og mangler på produkter, og tenker at jaja, kanskje det blir bedre om et år. Og i Battlefield 2042 var det ikke én ting som var feil/dårlig, men en uendelig lang liste som har fungert mye bedre i tidligere spill. Optimalisering og videreutvikling er én ting, å nærmest måtte skrive om hele dritten for å få noe fungerende er noe annet. Jaja..
 4. 2042 er snart et år gammelt og de fortsetter å prøve å lappe det sammen til noe som skal fungere.. Kan de ikke bare droppe det og bruke pengene og ressursene litt mer fornuftig. Men all den tid EA kontrollerer serien er det vanskelig å se en ny storhetstid for Battlefield. At infoen som kommer ut i forkant av spillenes avduking er fra finansielle oppdateringer sier det meste om hvor distansert de er fra kundene sine. Synd når man vet hvor mye potensial som ligger der. Hadde vært et bra tidspunkt å selge serien på.
 5. Ok, men det er en for stor forskjell mellom deallokering og sletting til at du kan bruke de om hverandre. Men skjønner hva du mener. Sletter du VMen mister du resourceID, logging osv. Eneste risikoen ved deallokering er om det skulle være ressursmangel i datasenteret når du vil starte maskinen igjen, som det var en kort periode i starten av corona. Kunne heldigvis bare resize fra Intel til AMD CPU ettersom få brukte de. Penger er det uansett å spare. Et sted jeg jobbet hadde vi relativt kraftige RPA-maskiner som jobbet fra 6-16 i prod og dev. Ganske mye å spare på å deallokere de utenfor arbeidstiden.
 6. Skjønner ikke hva du prøver å si.. Er du i et parallelt univers hvor en deallokert VM koster det samme som en allokert VM? For er ikke sånn her jeg er. Er vel samma fan om kosten går til strøm, reservasjon av ressurser eller rosa elefanter.
 7. "Vi regner med at folk flest ikke vil ha en makspris på 7 kroner. Men folk flest vil sikkert ha billig Sydentur og mat, om de blir spurt." Coop har innført pristak på en haug av matvarer, så morsomt at den sammenligningen gjøres. Også kanskje greit å skille litt mellom livsnødvendige varer som strøm og mat, og sydenturer eller? Må være noe rett i det Moxnes (fra det "lille opposisjonspartiet") sier når man må forsvare det mange ganger større riking-partiet Høyre så voldsomt
 8. Påvirker helt sikkert ikke jorden negativt på noen som helst måte. Ingen menneskelige inngrep i naturen med teknologi har fått utilsiktede konsekvenser, heldigvis!
 9. Når man vet hvor nære lesehodet er til diskene fremstår det som magi at ikke hele driten krasjer når man bærer og dunker rundt på en laptop med HDD. Iflg ordbøkene etter søk på språkrådet er harddisk en roterende plate med magnetisk overflate. Hvilken norsk definisjon er det du baserer deg på? En SSD er består hvert fall ikke av harddisker.
 10. Har ikke PIT også ansvar for sambandsløsningene? Det området heller vel mer mot kommunikasjon enn informasjon på en måte. Men samme kan det være, alltid foretrukket IT over IKT av en eller annen grunn.
 11. Er trukket 4 ganger. De rydder nok opp, men kjipt for de som ikke har 1000+kr ekstra de dagene det gjelder selvfølgelig.
 12. Vinmonopolet ble holdt åpen under lock down.. Det sier vel sitt om sjansen for forbud eller begrensende lover.
×
×
 • Create New...