Jump to content

Kakeshoma

Medlemmer
 • Content Count

  8300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Kakeshoma last won the day on April 23 2018

Kakeshoma had the most liked content!

Community Reputation

7366 :)

About Kakeshoma

 • Birthday October 30

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Noen må ta glattkjøringen på nytt Hvorfor er hjulene låst tro?
 2. Ta deg en powerade. Har neppe noen særlig stor innvirkning på prestasjonen. Kanskje du blir raskere dehydrert som kan gjøre deg mer sliten.
 3. Helt ok kvalitet til barnearbeid- og miljøkriminalitetspriser.
 4. Trening vil gi øke helsen, gi deg mer energi og få deg til å føle deg bedre. Det holder å begynne med 30-45 minutter 3 dager i uken for god fremgang, men du bør få veiledning fra en personlig trener eller fysioterapeut med erfaring fra å trene unge. Du også ta en tur innom Den store treningstråden om du vil ha spesifikke tips og forslag fra meg og andre. Ellers finn en fysisk aktivitet du liker som ikke nødvendigvis er knyttet opp mot målet om vektnedgang. Når det gjelder vekten så er det kun kostholdsendringer som vil hjelpe. Her vil helsesøster kunne hjelpe. Når det gjelder folk som dømmer deg for å trene og ville bli en sunnere person så sier jo det veldig mye om hva de føler om seg selv. Her er må du ikke la andre sabotere deg.
 5. Kukt at de gjorde dette. Bra med mer tilstedeværelse fra Politiet på nett.
 6. This. 2 glass hver dag er mye. Da er nesten garantert resten av kostholdet og livsstilen på tur.
 7. Det har jeg jo aldri vært uenig i.. Jeg nevnte i første posten at man bør vite når man skal avbryte, men at jeg forstår at han helst ville unngå å havne bak bilen igjen. Edit. Dont text and walk. Vet ikke hva jeg har sagt og ikke lenger, så bare lat som jeg ikke er her.
 8. Og det var relevant på hvilken måte?Det du svarte på handlet ikke om hva som skjer når forbikjøringen er i gang, men alltid fint med noen likes selvfølgelig. Bert, hvilke steg før forbikjøringen startet var det ts ikke gjorde? Jeg har forøvrig lappen ja, og helt garantert bedre sjåfør enn deg.
 9. Hvilken informasjon? Skal man vite at personen vil blokkere? Den som blir forbikjørt skal også hjelpe til at dette skjer forsvarlig. Kanskje du også bør levere kortet ditt, om du ikke har mistet det allerede
 10. Er en del som syns det er gøy å provosere folk til å kjøre forbi, for så å gasse på for å blokkere dessverre.. Du bør nok la denne ligge. Uansett skjønner jeg hvorfor du ikke ga opp med en gang, man vil helst ikke havne bak igjen så de begynner å kødde i 60 på nytt. Men man bør vite når man skal avslutte.
 11. Tja, det har tatt lang tid å finne årsaker og sammenhenger selv. Hadde ikke trengt å ta så lang tid om de jeg har vært hos hadde jobbet holistisk. Var en tur hos Magnat som jeg forventet var på et høyere nivå enn den gjengse FT, men det stemte ikke. Skal ta en kikk på Nimi, takk. Ellers er jeg heldigvis på god vei til å knekke koden på egenhånd.
 12. Noen som har kjennskap til en fysioterapeut i Bærum/Oslo vest som har litt kunnskap mellom øra? Helst spesialisert innen "postural restoration. Er drittlei av å høre "Ja, jeg ser du har en liten scoliose, men det er ikke noe du trenger å gjøre noe med, blablabla", men å finne ut at jeg har en overaktiv QL på én side og dysfunksjonell QL på andre siden, at glute med/tfl er svak på den ene siden hvor QLen også er svak osv osv, det klarer de faen ikke oppdage. Hadde noen av disse scammerne hatt samme tilnærming til yrket sitt som MoveU, MyoDetox o.l. i stedet for penger penger penger hadde jeg kanskje vært igang med markløft igjen. Må man til utlandet, eller har vi noen flinke her også? /rant slutt.
 13. Ja, for du tenker denne bilen er for "eliten" og businessmenn? Du har nok rett. Og du må bare bruke sykkel ja, jeg holder meg bil.
×
×
 • Create New...