Jump to content

VRK18

Medlemmer
 • Content Count

  5473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

VRK18 last won the day on May 30 2018

VRK18 had the most liked content!

Community Reputation

2561 :)

Recent Profile Visitors

8041 profile views
 1. Jeg er ikke mot trafikkregler og heller ikke mot skyteregler.
 2. Det er ikke så enkelt som at man avskaffer kulturarven med et pennestrøk.
 3. Er det en myte, eller stemmer det at enebarn statistisk sett gjør det bedre i livet?
 4. Mange mener at det naturlige er at alfahannene i samfunnet tar alle damene. Dette vil skape en haug av sosiale tapere blant menn, og vi vet at disse ofte blir kriminelle. Har man mange kriminelle får man ikke et godt og velfungerende samfunn. Så kanskje ekteskapet og monogamiet sørger for at vi får et bedre samfunn?
 5. Enig, men jeg vil fortsatt ikke kalle dette sosialdemokrati. Skriver du med liten skrift at hamburgeren inneholder hydrogencyanid og at kjøperen tar all risiko ved å konsumere dette så er dette selvsagt ikke lov. Mulig Skatteflyktning er uenig, og at dette er greit i et anarki, men det er ikke en kapitalistisk avtale etter min mening. Det er svindel, faktisk verre enn som så, det er mord.
 6. Så pålegg om å følge avtaler er sosialdemokrati?
 7. Det er flott at vi har land som Cuba, så kan verden se hva SV-politikk resulterer i.
 8. Helt greit med casino. Hvorfor skal det være lov? Vil man spille bort pengene sine så må man få lov til det. Vil man ha det litt gøy så må man få lov til det.
 9. Tror ikke slike kart finnes, og man bør kanskje være forsiktig med å offentliggjøre det fordi det kan bekrefte fordommer.
 10. Enig. Og ikke militæret heller. Er jo ikke noe man får bruk for på skolen.
 11. Det viser hvor naiv du er når du tror at man kan fjerne skytevåpen ved å forby dem. Du svarte ikke på spørsmålet. Vil du forby lastebiler?
 12. MDG er et rasjonelt og faktabasert parti som bare vil det beste for byens borgere. De er sterkt inspirert av den franske revulusjonens frihetsidealer.
 13. Forsåvidt ingen bønnerop, men hva hvis kristne havner i mindretall?
 14. Her vinner vel Uruguay lett. Hvorfor er det et sverd i Saudis flagg? Tror ikke de vil finne frem til stadion i vodkarusen.
×
×
 • Create New...