Jump to content

Meyer

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Meyer

 1. Men hvem bestemmer hva som er en hatefull ytring? Jeg kan med godt humør si at jeg missliker de som ikke setter pris på norske verdier, men det betyr da ikke at jeg hater ikke norske? For noe tull..
 2. nope de bare hjelper uvitende kunder å ikke sende barna sine av gårde på et ulovlig kjøretøy som hvis barnet skulle kjøre ned og skade et annet barn eller lignende så sparer de dem for eventuelt en millionerstatning i tillegg! dette slipper man om sparkesykkelen er lovlig Når politiet og vegvesenet sier dette ikke er noe de bryr seg om så vil nok ikke topp fart på el sparkesykkel noe som ville blitt nevnt, med mindre det er 100 kmh sparkesykkelen. Når dette er sagt, så bør alle som brukes el sparkesyklene ha egen forsikring, man står økonomisk ansvarlig selv med lovelig sparkesykkel. Men her tror jeg vegvesenet bare kopierer sverige med 30 kmh grensa, da går de fleste sparkesykler innen lovens grenser.
 3. Så du mener at en sparkesykkel som har toppfart på 100 km/t er å lage faenskap for oss forbrukere, kan jeg tørre å spørre deg hvor gammel du er? Kjører man 100 kmh på sparkesykkel så fortjener man det som kommer, men her er det snakk om at komplett og elkjøp som tek fikk til å ta ned salg av el sparkesykler kjørte 22 - 25 kmh... Det er vel bare stay classy som selger 100 kmh sparkesykkelen. Skjerp deg.
 4. Er Tek bare ute etter å lage faenskap hos båsde kjøpere og selgere av el sparkesykler?..
 5. Yup.. Nå er vi tilbake til at alle nettsider kaster spam til deg så snart du går inn... Er det noen som har fått god nytte av GDPR?
×
×
 • Create New...