Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Misforståelse på høyt plan?


Anbefalte innlegg

Heisann folkens! Det har seg slik at jeg har kommet opp i ei lita knipe. Endte opp i seng med ei jente på en fest. Ble med henne hjem, da hun sa hun var hjemme alene. Har aldri snakka med jenta før, men har visst hvem hu var. Viser seg at foreldrene var hjemme, da vi reiste til henne. Dette visste hu tydeligvis, fordi hu lo og sa at hu ikke trodde jeg hadde turt å bli me henne viss jeg hadde visst det. 

 

Tenkte det var litt weird, men ble med henne til sengs, likevel, da foreldrene sov i andre enden av huset. Våkner ganske tidlig dagen derpå, og føler på den kleine stemninga i rommet. Sier at jeg må stikke, noe hun tilsynelatende virker  svært glad for. Reiser derfor hjem, og tenker ikke noe særlig mer over dama. Dette skjedde altså forrige helg. 

 

Problemet mitt er at i uken som fulgte, har hu sendt med drøssevis av meldinger der hu sier at vi er skapt for hverandre, og at foreldrene hennes synes jeg er en veldig grei kar. ( Har aldri møtt dem, så wtf? ). Har skrevet til henne at hu er grei og søt osv, men at jeg ikke ønsker et forhold, da jeg flytter til sommeren. Dette sier hu at hu driter i, men jeg har sagt klart at jeg ikke ønsker det.

 

Så ut av det blå får jeg en ''forholdsforespørsel'' på facebook, nå ikveld. Hun har også tydeligvis gått rundt til folk og sagt vi er et par.

 

OOG! Det slutter ikke der. Begge foreldrene hennes har addet meg på facebook, og fikk også en melding ikveld der moren spør om jeg har lyst å bli med dem på hyttetur neste helg. 

 

Noen som har opplevd lignende? 

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gikk inn på facebooken hennes nå. Står på profilen at hun er i et forhold med meg? Folk har gratulert i kommentarfeltet. Hun har visst hatt det på profilen i noen timer nå. Både moren og faren hennes har reagert med hjerte på statusen. Jeg aksepterte aldri forespørselen, så hvordan er dette mulig?? Sendte henne en mld, men hun har ikke svart, til tross for at jeg ser hu er aktiv. What the actual f*ck is this?

Lenke til kommentar

Gratulerer.

 

Har ikke fått det riktig så kleint, men jeg ble med ei hjem hvor moren stilte med dekket frokostbord neste morgen. Moren spurte om det var noe på gang eller om det var kun for én aften.

 

Jeg anbefaler å forsikre seg om at den man blir med hjem bor for seg selv.

Endret av BadCat
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg ville sendt én siste melding før jeg fjernet dem fra facebook (ikke blokkért), hvor jeg skrev at jeg betrakter det hele som en spøk, at du nå gir beskjed om for andre og siste gang at du -ikke- ønsker noe forhold, og at du ansér seansen som avsluttet. Vær konsekvent, men hyggelig, hele veien.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

Dette må vel kunne kalles å sitte i klisteret.. gratulerer :D

 

Edit: Dama er klin gal! Kun én ting du kan gjøre, abandon ship! Hopp overbord og legg på svøm mann!

Endret av Slettet-qfohT7
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-2spvYRBZtB

Hahaha, wow. Skulle tro dette var tatt rett ut av en billig sitcom. Hadde fjernet meg fra den forholdsstatusen (om det er mulig), slettet henne fra Facebook og som nevnt over skrevet en melding til både henne og foreldrene at det er en stor misforståelse og at du ikke ønsker noe forhold. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...