Jump to content

Geitetveiten

Medlemmer
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

134 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Alle appene mine ble firkantet etter oppdateringen, er det en enkel måte å få de rund igjen? Likte de runde mye bedre
 2. Så Tek.no skrev at i verste fall så kunne det ende med at Huawei-bruekre kunne heve kjøpet. Hvis det skulle komme til det, vil det være mulig å heve kjøpet på en mate 10 pro kjøpt ved lansering? Eller kanskje det bare gjelder nye telefoner?
 3. Okei, dette er ganske irriterende. Hver gang jeg spiller musikk og får en varsel(hvis jeg har på varsel lyd) så endrer den varselen hele lydbilde til musikken jeg hører på til samme monotone tone som varsler har, hvis det gir mening. Musikken(eller all lyd som ble spilt før varselen kom, feks fra spill og) blir veldig skarp og uten bass(dype toner?) og høres generelt helt forferdelig ut. Dette kan dog fikses ganske fort og enkelt ved å endre volumet og all lyd blir normal igjen. Men dette må da gjøres hver eneste gang jeg får en varsel eller jeg må ha telefonen på lydløs hele tiden. Bruker jeg Bluetooth hodetelefoner må jeg skru de av og på før problemet blir fikset igjen. Dette har vært et problem siden emui9 kom og siste oppdatering løste det heller ikke. Noen andre som har opplevd det samme?
 4. Dekselet var på når det knuste ja. Har ikke verktøy til å kunne skiftet det selv. Hva tror du det vil koste å få det skiftet?
 5. Var uheldig i går og knuste glasset på baksiden av min mate 10 pro. Det er store sprekker over store deler og på flere steder knuste det såpass at glasset faller av i masse små biter. Har medfølgende deksel på mobilen og den er det eneste som holder igjen mye av glasset. Noen som har noen ideer til hva jeg kan gjøre? Må fjerne dekselet snart for hvis jeg holder på sånn som nå så lekker det små glassbiter ut av dekselet i ny og ne
 6. Selv om jeg har hatt mobilen i et år nå så svir det i gjerrigknarkhjertet når jeg ser det tilbudet og tenker på at jeg kjøpte den til full pris :/ Hadde denne telefonen hatt et eplemerket på seg kunne man jo lett solgt den brukt for 5-6k, men nå ser det ikke ut til at den er verdt mer en et par tusenlapper brukt Perfekt for de som ønsker seg en da, satser på samme tilbud på 20 pro til neste år!
 7. https://www.tek.no/artikler/oppdatering-skal-oke-grafikkytelsen-til-huawei-telefoner-med-60-prosent/441451 Bare å glede seg
 8. Prøvde face unlock i en uke ish, og syntes det virker overraskende bra. Men syntes det hadde en merkbar negativ effekt på batteritiden. Noen som har opplevd det samme?
 9. Ja det var derfor de/vi lurte, fordi det er dobbelt glass på begge rammene, så firdobbeldt ja
 10. Har noen belgiske venner som så disse vinduene på flere DNT hytter, og de lurer fælt på hva formålet med slike dobbel vinduer er. Det er ett vindu som kan kan deles opp i to. Ville det ikke vært bedre med ett tykt vindu istedenfor? Finnes det et navn for slike vinduer?
 11. https://www.nrk.no/norge/slik-kan-en-streik-i-bankene-ramme-deg-1.14059568 Her er et godt eksempel på hvorfor vi trenger kryptovaluta.
 12. Syntes det virker som om min og har fått dårligere batteritid i det siste. Den siste oppdateringen som har gjort det kanskje? Kanskje, hvilke firmware er du på? Er på 8.0.0.137
×
×
 • Create New...