Jump to content

Geitetveiten

Medlemmer
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Geitetveiten

 1. Alle appene mine ble firkantet etter oppdateringen, er det en enkel måte å få de rund igjen? Likte de runde mye bedre
 2. Så Tek.no skrev at i verste fall så kunne det ende med at Huawei-bruekre kunne heve kjøpet. Hvis det skulle komme til det, vil det være mulig å heve kjøpet på en mate 10 pro kjøpt ved lansering? Eller kanskje det bare gjelder nye telefoner?
 3. Okei, dette er ganske irriterende. Hver gang jeg spiller musikk og får en varsel(hvis jeg har på varsel lyd) så endrer den varselen hele lydbilde til musikken jeg hører på til samme monotone tone som varsler har, hvis det gir mening. Musikken(eller all lyd som ble spilt før varselen kom, feks fra spill og) blir veldig skarp og uten bass(dype toner?) og høres generelt helt forferdelig ut. Dette kan dog fikses ganske fort og enkelt ved å endre volumet og all lyd blir normal igjen. Men dette må da gjøres hver eneste gang jeg får en varsel eller jeg må ha telefonen på lydløs hele tiden. Bruker jeg Bluetooth hodetelefoner må jeg skru de av og på før problemet blir fikset igjen. Dette har vært et problem siden emui9 kom og siste oppdatering løste det heller ikke. Noen andre som har opplevd det samme?
 4. Dekselet var på når det knuste ja. Har ikke verktøy til å kunne skiftet det selv. Hva tror du det vil koste å få det skiftet?
 5. Var uheldig i går og knuste glasset på baksiden av min mate 10 pro. Det er store sprekker over store deler og på flere steder knuste det såpass at glasset faller av i masse små biter. Har medfølgende deksel på mobilen og den er det eneste som holder igjen mye av glasset. Noen som har noen ideer til hva jeg kan gjøre? Må fjerne dekselet snart for hvis jeg holder på sånn som nå så lekker det små glassbiter ut av dekselet i ny og ne
 6. Selv om jeg har hatt mobilen i et år nå så svir det i gjerrigknarkhjertet når jeg ser det tilbudet og tenker på at jeg kjøpte den til full pris :/ Hadde denne telefonen hatt et eplemerket på seg kunne man jo lett solgt den brukt for 5-6k, men nå ser det ikke ut til at den er verdt mer en et par tusenlapper brukt Perfekt for de som ønsker seg en da, satser på samme tilbud på 20 pro til neste år!
 7. https://www.tek.no/artikler/oppdatering-skal-oke-grafikkytelsen-til-huawei-telefoner-med-60-prosent/441451 Bare å glede seg
 8. Prøvde face unlock i en uke ish, og syntes det virker overraskende bra. Men syntes det hadde en merkbar negativ effekt på batteritiden. Noen som har opplevd det samme?
 9. Ja det var derfor de/vi lurte, fordi det er dobbelt glass på begge rammene, så firdobbeldt ja
 10. Har noen belgiske venner som så disse vinduene på flere DNT hytter, og de lurer fælt på hva formålet med slike dobbel vinduer er. Det er ett vindu som kan kan deles opp i to. Ville det ikke vært bedre med ett tykt vindu istedenfor? Finnes det et navn for slike vinduer?
 11. https://www.nrk.no/norge/slik-kan-en-streik-i-bankene-ramme-deg-1.14059568 Her er et godt eksempel på hvorfor vi trenger kryptovaluta.
 12. Syntes det virker som om min og har fått dårligere batteritid i det siste. Den siste oppdateringen som har gjort det kanskje? Kanskje, hvilke firmware er du på? Er på 8.0.0.137
 13. Syntes det virker som om min og har fått dårligere batteritid i det siste. Den siste oppdateringen som har gjort det kanskje?
 14. Er på jakt etter et par ørepropper som jeg kan ta med meg på reise, hadde vært fint om de hadde støydemping siden mye av reisen går med tog. Har sett på Bose QC30, men tviler litt pga nakkekragen og noe lav batteritid. Noen som har noen ørepropper de kan anbefale for slikt?
 15. Hei, har en måned ledig i juni/juli og føler det er på tide å utforske Europa. Har tenkt å reise alene og billig, så tenker å benytte meg av couchsurfing og hostels. Har heller ikke planlagt noen rute, men har sett meg ut land jeg har lyst til å besøke og tenker å ta det litt som det kommer. Vil møte andre folk, og eventuelt slenge meg på turer med andre. Noen som har erfaringer med couchsurfing, interrail eller anbefaling om "must see" steder? Er forøvrig glad i fjell og natur og har lyst til å oppleve andre ting enn storbyer. Har også hørt om folk som bruker Tinder til å finne steder å bo, noen som har prøvd det?
 16. Jepp, istedet for å optimalisere appen for hver eneste Android telefon lagde de bare en universal app som gjør akkurat dette. IMO så kunne de hvertfall ha optimalisert appen for toppmodellene, men de gidder vell ikke bruke penger på det
 17. Noen som har noen formening om Litepay? Tror denne positive utviklingen til LTC kommer til å peake med lansering og deretter synke ned igjen i etterkant. Så kommer til å være forberedt på å selge meg ut av LTC i slutten av måneden. Hva tenker folk?
 18. Noen som har erfaringer/meninger om Faktorfondet Harvest? De reklamerer mye med billig årsavgift siden fondet blir styrt av "roboter"
 19. Er karakterene og en faktor for skulking? Jeg ble alltid fortalt av foreldrene mine at de ikke brydde seg om hvilken karakterer jeg fikk så lenge jeg ikke oppbygget meg mye fravær. Det var fin motivasjon for meg til å komme meg på skolen selv om jeg visste at jeg kom til å gjøre det dårlig på prøver/framføringer. Kom meg gjennom VGS med lite fravær og det har hjulpet meg å få jobb i ettertid. Å kunne henvise til lite fravær på et jobbintervju er gull verdt. Går han og kjæresten på samme skole? Hvis ikke, så kanskje hvis de hadde gjort det så hadde det vært en motivasjonsfaktor for å gå?
 20. Har lyst til å begynne med fondsparing, men har et spørsmål jeg sliter med å finne svar på. Fungere fond på samme måte som en aksje med tanke på at hvis du kjøper når alt er nede, at du da vil få større fortjeneste når det går opp igjen? Eller har det ikke noe å si siden det er langtidssparing? Skal spare i minst 5 år så i hvilket av disse scenariene ville jeg hatt høyest fortjeneste 1. Kjøper meg rett før børsfallet 2. Kjøper meg inn i mens alt er nede 3. Det har ikke noe å si når jeg kjøper meg inn siden fond ikke tar hensikt til slikt Er nybegynner på dette så setter pris på alle svar
 21. Samme situasjon her, gikk inn i desember og nesten halvert nå. Tenker å holde, men vurdere å spytte inn mer penger i litt diverse valutaer nå som det er så lavt.
×
×
 • Create New...