Gå til innhold

Kun 1 av 3 har fått nyeste oppdateringen av Windows 10


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje ikke så rart det tar litt tid for mange da oppdateringer er segmentert by design for Win10.

 

Først slippes de for Insider preview fast lane og slow lane etter det. Så har vi tre såkalte branches. Current branch er hjemmemarkedet som får oppdateringene når de har blitt eltet ferdig i Insider programmet. Så kommer Current branch for business en stund etter der igjen, når eventuelle feil er luket ut på hjemmemarkedet. Og så har vi long term service branch for de med sære behov.

 

Om MS i tillegg ikke stresser utrullingen er det altså naturlig at man får slike tall.

Lenke til kommentar

Det siste året synes jeg det er blitt mer stress å holde maskinene våre (både Win 7 og Win 10) oppdatert via Windows Update.

 

Er man heldig fungerer alt automatisk.

 

Er man litt uheldig restarter privatmaskinen seg automatisk på kvelden, da standard innstilling på alle Win 10 maskiner er at forventet aktivitetsperiode er kl 8-17, etter kl 17 er det fritt frem for Win 10 å restarte maskinen...

 

Er man mer uheldig må man jobbe med å få Windows Update til å finne og laste ned oppdateringer. Finner man ikke riktig fiks kan maskinen stå i dagevis uten å finne en eneste oppdatering.

Googler man så ser man at man dessverre ikke er alene om disse problemene.

Lenke til kommentar

Installerte oppdateringen i går kveld/natt og ser nå at mappestrukturen i bildearkivet er helt blåst, den kan ikke telle engang. Tar alle siffer som begynner på 1 først "1, 11, 12" og fortsetter med 2, "2, 21, 22" etc. har samme benevnelse før tallene så kanskje det er problemet.

 

Edit: var litt rask her, mappestrukturen er uforandret i opprinnelige plassering, så det må være bildefremvisningen til W10 som ikke har blitt i skolealder ennå "klikke på bilder i startmenyet", heldigvis så var ikke strukturen i mappene mine ødelagt "ennå" :)

Endret av Nautica
Lenke til kommentar

Kan man se om man har fått oppdateringen noe sted?

 

Du kan gå til Windows ---> Cmd ---> og skriv winver. Da skal det komme opp et nytt vindu som viser hva versjon du har, den gamle er 1511 og den nye er 1607. Visst du vil oppdatere med en gang uten å vente på Windows Update så er det bare å gå inn her:

 

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tja, funker vel sikkert, i kjent w10 stil tok det drit lang tid å oppdatere, angrer på at jeg i det hele tatt begynte.

Måtte jo bare 4 restarter til for å få lyd også er det mye som er forandra på med tanke på plasseringer og slikt HATER jeg når jeg er blitt vandt med en ting.

 

Men alt i alt sikkert bra, men er nå litt så om så enda.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...