Jump to content

LoveAmiga

Medlemmer
 • Content Count

  4394
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

LoveAmiga last won the day on December 29 2017

LoveAmiga had the most liked content!

Community Reputation

4200 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Poenget var at den originale versjonen var laget på Amiga. PC og andre versjoner var ikke den originale versjonen, men porter
 2. Originalen ble jo laget på Amiga og kom jo bare ut på floppy
 3. Har 2 stykk hvite XBox 360 kontrollere på min PC. Ser akkurat lik ut som når jeg kjøpte de for mange år siden.
 4. Så derfor skal ikke brukene ha mulighet til å sette inn en 4TB SSD men kun en på 1TB? Mkay...
 5. Selvfølgelig. Har 200 spill installert på min PC. Hvorfor skal ikke det være mulig? Er bare å gi brukerne mulighet til å sette inn en ekstra 4TB SSD i stedet for en på kun 1 TB. Verre er det ikke.
 6. Er forskjell på mine behov og de som kommer til å bruke konsollene med 100vis av spill. Ikke jeg som får plassproblemer Går an å se at andre får problemer selv om det ikke berører meg.
 7. Hadde ikke vært noen problem hvis de hadde muligheten for mer lagring enn 2 TB. Regner med det blir mulig ganske kjapt.
 8. Min PC er fra 2012 den. Ikke mye bra specs her gitt Skjønner heller ikke hvor du tar fra at jeg ikke vil ha SSD som standard i dagens konsoller. Alt jeg har pratet om er at det skulle vært mulig for de som ville å spille fra ekstern SSD/HDD.
 9. Selvfølgelig er det på tide med SSD i 2020 som standard. Har jo selv brukt SSD'er som OS og spilldisker i 8 år nå på min PC og kunne aldri tenkt meg å bruke noe annet. Men kan ikke skjønne hvorfor ikke MS og Sony ikke gir muligheten til å spille fra en ekstern SSD/HDD for simple spill som ikke krever kjapp lasting i det hele tatt.
 10. Selvfølgelig. Dagens konsoller er jo bare PC'er med låst hardware.
 11. Jaja, kommer nok bare til å bruke PS5 som jeg bruker min PS3 nå, kjøpe 2-3 spill og så bruke den som en steamingboks Så det blir nok mer enn nok plass til mine spill der. Spiller heller på PC'n så slipper jeg ha noen begrensninger og kan gjøre som jeg selv vil. SSD har jeg jo hatt i min PC siden 2012, så er vel på tide det blir standard på konsoller i 2020 😮
 12. Ja, er jo greit nok det. Men hvis de planlegger at spillene skal bli så krevende å laste inn pga størrelsen, så er jo 2 TB max lagring alt for lite allerede.
×
×
 • Create New...