Jump to content

Frobe

Medlemmer
 • Content Count

  3861
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Frobe last won the day on August 28 2016

Frobe had the most liked content!

Community Reputation

3414 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15793 profile views
 1. Det blir litt som å få en optimal krysning mellom Twizy og V70. Liten og nett utvendig for kjøring til jobb som motorsykkel med fire hjul, men stor nok innvendig til lange ferieturer med hele familien.
 2. Tesla har eneavtale med Panasonic, der Panasonic produserer battericellene, og Tesla monterer dem sammen i batterier.
 3. Sakset fra originalartikkelen hos TØI: "Vi vil også avslutningsvis presisere at vår analyse tar utgangpunkt i at bilførerne følger loven og ikke bruker håndholdte mobiltelefoner." Man kan også finne at drikking i bil øker trafikksikkerheten, men kun dersom man drikker vann for å holde seg hydrert. En tørst sjåfør er en dårligere sjåfør. Alt som kan redusere stress og øke våkenhet er positivt for sjåføren, mens ting som øker stress eller distraherer er negativt.
 4. Ja, brannvesenet kjenner nok til hvordan brannfolk har omkommet ved branner i parkeringshus i andre land.
 5. Ut fra det brannvesenet uttalte på nyhetene i kveld så virker det som om batteriet ikke tok fyr på mange av elbilene? Det hadde vært interessant å fått en statistikk på dette, her var det mange elbiler som sto parkert i branninfernoet.
 6. Jeg ser at Seabrokers la inn sprinkleranlegg da de bygget parkeringshuset vi bruker her på Forus. Har de større fokus på brannsikkerhet enn Avinor har?
 7. Dere som alltid bruker unnskyldningen om at dere ikke trenger å gjøre det rette fordi andre er verre enn dere, har dere tenkt dere om hva dere dermed gjør? Hvis rike Norge ikke tar seg råd til å kutte utslippene, da vil fattigere land bruke oss som unnskyldning for at de iallefall ikke trenger å kutte utslippene, siden de er slipper ut mindre per innbygger enn oss.
 8. Det er lenge siden jeg la han til i ignorer-listen min, det er bortkastet tid å lese trollingen hans.
 9. Flott, da kan lastebilsjåførene ikke lengre skylde på blindsoner hvis de kjører den noen myke trafikanter.
 10. WV e-Up! fikk bare 3 stjerner på den siste testen, i mangel av nødbrems. Det må være flaut for de gamle tyske bilfabrikantene når kinesiske biler og amerikanske nykommere får bedre resultat enn dem.
 11. ism_InnleggNO har rett i at DAB er en teknisk mye bedre enn FM, og takler vanskelig topografi mye bedre enn FM. Det kan alle med erfaring i RF og elektronikk verifisere. Grunnen til at FM fungerte så bra som det gjorde i Norge var at vi hadde mange tusen mindre FM-sendere, og store hovedsendere som sendte med høy effekt. Dette nettet hadde det tatt 60 år å bygge opp til god funksjonalitet.
 12. Jeg savner fortsatt FM, men det betyr ikke at DAB+ er dårlig. Der man har dekning er lyden god. Det er forskjell på radioer, både i lyd, dekning og batteriforbruk. Kravet om å slå av FM var et stunt av DAB-forkjemperne som ønsket å ha dette på sin CV, men det har slått tilbake på dem. De fleste andre europeiske land har lært av dette, og de som hadde planlagte slukkedatoer har fjernet dem i det stille. Derfor vil Norge i lang tid fremover være eneste land i Europa uten nasjonale FM-sendinger. Nærradioene med FM-sendere har fått nytt liv, og vil nok kjempe for å få beholde FM-lisensene sine. Håper politikerne nå har våknet og ikke blir lurt en gang til.
 13. Mongstad har sikkerhetsgjerder og porter langt fra alt eksplosivt, mens lokale hydrogenprodusenter kan hvem som helst kjøre helt inntil. Hvor stort er skadepotensialet hvis noen ønsker å sabotere en hydrogenfabrikk, og hvor mye vil det koste å sikre mot sabotasje?
 14. "Den nye offisielle audiomålingen (TEAM) fra Nielsen viser i 1. kvartal en daglig dekning på 65,5%, noe som nesten er på nivå med daglig radiolytting før slukkingen startet." "Også ifølge Kantars spørreundersøkelse om radiolytting (CATI) rapporteres en vekst etter slukking og inn i 2019."
 15. I denne prisklassen er det rart at de ikke har spandert på Blåtann sender for moderne trådløse hodetelefoner, USB-kontakt for MP3 på minnepinne (eller for lading av mobil), og et bufferminne slik at man kan sette DAB-lyttingen på pause eller spole tilbake hvis man vil sjekke om man hørte riktig. Pure har ikke utseendet med seg, men ser de har mye bedre knapper for volum og betjening.
×
×
 • Create New...