Jump to content

Frobe

Medlemmer
 • Content Count

  3918
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Frobe last won the day on August 28 2016

Frobe had the most liked content!

Community Reputation

3561 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16094 profile views
 1. Linker til rapporter for de som ikke har Ekstra: https://www.vegvesen.no/_attachment/2997130/binary/1373429?fast_title=Draft+-+FFI+Outdoor+leakage+studies+Data+Report.pdf https://www.vegvesen.no/_attachment/2997129/binary/1373428?fast_title=Draft+-+FFI+Closed+Room+and+Ventilation+Mast+Studies+Report.pdf
 2. Jeg ser at VW er begynt å reklamere for ID.3 i lokalavisen, med bilder der selgerne står rundt en pappmodell. Da er det tut og kjør for ID.3 suksess, den rakk å komme i salg i løpet av sommeren. Får man med seg en pappmodell som man kan bytte i en kjørbar bil før nyttår? Edit: Møller Bil Stavanger
 3. Jeg vil anta at minst 20% av bilistene i Norge ikke er i stand til å lukke opp panseret på bilen sin uten å sjekke bruksanvisning, YouTube eller måtte ringe en venn eller slektning.
 4. Volvo har brukt aluminium panser på V70 siden 2000, og glassfiber bakluke.
 5. Det var nok ikke så mye hydrogen som smalt her, siden det ikke slo ut på seismografer eller utøste airbager i biler i nærheten slik det gjorde i hydrogeneksplosjonen i Sandvika.
 6. Alternativet er å kjøre vannet utenom turbinene, magasinene må tømmes for å kunne ta imot snøsmeltingen som kommer i sommer. Da trenger man ikke være økonom engang for å skjønne at det lønner seg å selge kraft til utlandet.
 7. Flott at det har kommet noen flere konkurrenter til Tesla siden i fjor. Uansett så har Tesla fått solgt alt de klarer å produsere i verden, så flere salg til Norge ville bare gitt lengre ventelister.
 8. Skal tyskerne gjøre det ennå vanskeligere å forsvare fossilbilene? I dag er jo høyt karbonutslipp ved batteriproduksjon det eneste halmstrådet elbilhaterne kan bruke.
 9. Er det ikke vanlig i California at hydrogenbilene leases for en billig penge, og at hydrogenfylling er inkludert i prisen? Og hvis brukerne trenger å kjøre ut av California så får de tilbudt fossile leiebiler siden det ikke er mulig å fylle hydrogen andre plasser?
 10. Det blir spennende å se hvor lang tid Ford bruker på software til de nye bilene, hvis VW bruker et år på det.
 11. Godt å høre at VW nå er trygg på at de rekker å få ferdig software til ID.3 før neste sommer.
 12. Bøtene fra EU blir en form for ekstra skattlegging eller avgifter for fossilbiler, og det blir neppe mindre av dette i årene fremover. Selger de for mange fossilbiler så må bilprodusentene være med å dekke myndighetenes utgifter med dette.
 13. Får bare "Login failed" når jeg prøver. Brukernavn istedenfor epostadresse er vel typisk for de gamle Carwings/Connect EV kontoene?
 14. Det finnes minst 3 uoriginale apper for gamle Leaf hvis man har Android, men problemet der er vel serveren hos Nissan som er halvdød. Har man ny Leaf (2019->) så finnes kun original app. Den virker, men er simpel, og serveren er treg.
 15. Jeg er glad jeg ikke er lærer på yrkesfag og skal lære elever noe som er over deres kompetansenivå.
×
×
 • Create New...