Jump to content

Frobe

Medlemmer
 • Content Count

  3940
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Frobe last won the day on August 28 2016

Frobe had the most liked content!

Community Reputation

3597 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16246 profile views
 1. En god visuell oversikt over forskjellige lands kraftmiks i øyeblikket finner man på dette kartet: https://www.electricitymap.org/map Der ser man også godt hvordan krafteksporten foregår over landegrensene, og Norge er delt opp i ulike regioner. En annen ting Polestar har glemt å ta med i kalkulasjonen er at eierne av XC40 muligens vil prøve å chip-trimme bilene, og vil koble vekk utslippsreduserende deler etter garantien på bilen er slutt.
 2. Er det andre land enn Norge hvor kystvaktflåten nesten utelukkende består av innleide supplybåter?
 3. Problemene er neppe verre enn at VW har klart å fikse mesteparten på bilene som blir levert i 2021. Det spørs hva som fikses på bilene som allerede er produsert, bortsett fra oppgradert software.
 4. Canon G9 X var treg med RAW-lagring i følge dem som testet det, mens på G9 X II er dette ikke noe problem. Det har vært få klager på hastigheten med Sony RX100, men selv der er de blitt raskere for hver generasjon, spesielt da Mk IV kom.
 5. Vi har begge disse kameraene, jeg bruker Sony og kona Canon. Kjøpte Sony brukt for kr 3200 for 6 år siden, og Canon ny for kr 3000 på tilbud for 2 år siden. Kjøpte nettopp et brukt RX100 Mk 1 for kr 1000 som jeg har lagt i bilen. Sony har litt flere valgmuligheter, men jeg vipper sjelden på skjermen. Ser at jeg stadig oftere velger mk 1 på grunn av at kameravesken er mindre og lettere får plass i lommen. Canon er tynnest og får plass i vesken vi hadde S120 i. Jeg har aldri overført bildene trådløst, men antar at det nyere Canon vil ha en fordel der. Brukervennlighet er typisk Sony og Canon på godt og vondt, de er forskjellige. Jeg har noen kamera med touchskjerm, men foretrekker knapper. Merker ikke noen spesiell forskjell på bildene, men jeg har ikke brukt tid for å lete etter forskjeller.
 6. Har du tidsmaskin også, siden du kunne kopiere teksten min før jeg skrev den? Det var du som la ut linken jeg skrev kommentaren til, da kan du ikke ha googlet og funnet den i etterkant. Her er et par nyttige linker: https://www.dubestemmer.no/9-13-ar/kildekritikk https://support.google.com/websearch/answer/134479?hl=no
 7. Her kommer et sitat fra nettsiden du linket til ovenfor :"The claymation style and satan`s obfuscated voice make". Denne nettsiden er laget av en innkjøpsjef og en siviløkonom som jobber i Equinor (Statoil). Var dette den eneste undersøkelsen du kunne finne som satt elbil i dårlig lys?
 8. Nå har jeg bestilt den nye Remarkable. Blir nok mest brukt til lesing, men kanskje jeg får bruk for pennen også?
 9. Siden dette er Toyota så skal det vel batteriet lades med bensin, eller lades på en måte som gjør det vanskelig å lade med med nettspenning i garasjen hjemme?
 10. Med kun 4 personer så havner ID3 i sammen med de små trillingene (Mitsubishi/Peugeot/Citroen), i3 og gamle hydrogenbilen Toyota Mirai.
 11. Ofte er det god nok WiFi-dekning i garasje eller gårdsplass til å kunne laste ned oppdateringer trådløst.
 12. Flott at Forsvaret fikk sjansen til å avdekke så mange feil og svakheter, synd at det ble en dyr lærepenge. Kanskje man bør spandere kjøp av flere simulatorer slik at man kan feile hver dag uten risiko for liv og verdier?
 13. Den viktigste grunnen til å ha tunnel med såpass størrelse er at den må være stor nok til at mennesker kan krype inni den og grave. Hadde de uforstyrret kunne bore et horisontalt hull og lagt et 100 mm plastrør så kunne de lett smuglet store mengder narkotika, uten at det ville vært lett å oppdage for grensevaktene.
 14. Har egentlig ikke tid til å kommentere nå, er travelt opptatt med å bygge en høy mur mot naboene. Kona mener at vi heller burde montere låser i dørene og tettet taket, men hun har ikke peiling. Når alle ser at det er verdens beste mur rundt eiendommen så vil de ikke våge å gå opp oppkjørselen for å oppdage at dører og vinduer er ulåst. Jeg er et stabilt geni! 🙈
 15. Godt å høre at VW endelig ser ut til å ha laget en elbil som er mye bedre enn Golf. Bortsett fra prisen høres den fristende ut, men med så lite bagasjerom kan den ikke erstatte en stasjonsvogn.
×
×
 • Create New...