Jump to content

Frobe

Medlemmer
 • Content Count

  3867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Frobe last won the day on August 28 2016

Frobe had the most liked content!

Community Reputation

3423 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15859 profile views
 1. USA har ikke et perfekt rulleblad når det gjelder å spre desinformasjon, men det har ofte vært mer målrettet mot det de definerer som fiender, dermed har vi ikke merket så mye til det i Vest-Europa. Nå har de riktignok fått en president som sprer desinformasjon, men vi vet fortsatt ikke om han er plantet av russerne eller om han er født slik.
 2. Med Model Y allerede i produksjon og salg så passerer nok Tesla 2 millioner i 2022.
 3. Det er nesten like mange Tesla Roadster som hydrogenbiler i Norge. Jeg har sett Roadster på veien, men har aldri sett en hydrogenbil på veien.
 4. I Norge er det helt greit om man ønsker å tro på det flygende spagettimonsteret eller at jorden er flat, men man kan ikke forlange at andre skal tro på det, og linking til alle mulige bøker og nettsteder vil ikke få folk her på forumet til å tro på det. Man bør sjekke horoskopet grundig flere ganger før man spammer tekniske forum med innlegg som tematisk ligger nærmere religion og overtro. Når det gjelder vitenskap så hjelper det ikke å henvise til uhorvelige mengder mulige "bevis" for å forsvare en hypotese hvis ingen av disse "bevisene" kan verifiseres.
 5. Dette var en rar tråd, med flere kvasi-religiøse innlegg, og en kverulant. På samme måte som alle har ansvar for å la være å spre smittsomme sykdommer, har man også ansvar for å ikke spre nocebo eller panikk, selv om det ikke er klassiske sykdommer.
 6. Det blir litt som å få en optimal krysning mellom Twizy og V70. Liten og nett utvendig for kjøring til jobb som motorsykkel med fire hjul, men stor nok innvendig til lange ferieturer med hele familien.
 7. Tesla har eneavtale med Panasonic, der Panasonic produserer battericellene, og Tesla monterer dem sammen i batterier.
 8. Sakset fra originalartikkelen hos TØI: "Vi vil også avslutningsvis presisere at vår analyse tar utgangpunkt i at bilførerne følger loven og ikke bruker håndholdte mobiltelefoner." Man kan også finne at drikking i bil øker trafikksikkerheten, men kun dersom man drikker vann for å holde seg hydrert. En tørst sjåfør er en dårligere sjåfør. Alt som kan redusere stress og øke våkenhet er positivt for sjåføren, mens ting som øker stress eller distraherer er negativt.
 9. Ja, brannvesenet kjenner nok til hvordan brannfolk har omkommet ved branner i parkeringshus i andre land.
 10. Ut fra det brannvesenet uttalte på nyhetene i kveld så virker det som om batteriet ikke tok fyr på mange av elbilene? Det hadde vært interessant å fått en statistikk på dette, her var det mange elbiler som sto parkert i branninfernoet.
 11. Jeg ser at Seabrokers la inn sprinkleranlegg da de bygget parkeringshuset vi bruker her på Forus. Har de større fokus på brannsikkerhet enn Avinor har?
 12. Dere som alltid bruker unnskyldningen om at dere ikke trenger å gjøre det rette fordi andre er verre enn dere, har dere tenkt dere om hva dere dermed gjør? Hvis rike Norge ikke tar seg råd til å kutte utslippene, da vil fattigere land bruke oss som unnskyldning for at de iallefall ikke trenger å kutte utslippene, siden de er slipper ut mindre per innbygger enn oss.
 13. Det er lenge siden jeg la han til i ignorer-listen min, det er bortkastet tid å lese trollingen hans.
 14. Flott, da kan lastebilsjåførene ikke lengre skylde på blindsoner hvis de kjører den noen myke trafikanter.
 15. WV e-Up! fikk bare 3 stjerner på den siste testen, i mangel av nødbrems. Det må være flaut for de gamle tyske bilfabrikantene når kinesiske biler og amerikanske nykommere får bedre resultat enn dem.
×
×
 • Create New...