Jump to content

Frobe

Medlemmer
 • Content Count

  4095
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Frobe last won the day on August 28 2016

Frobe had the most liked content!

Community Reputation

3762 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28368 profile views
 1. Mye vedfyring i vinter kan gi problemer med luftkvaliteten i byer og tettbygde strøk.
 2. Å slå av varmekablene på badet er ubehagelig nå, og blir ennå mer ubehagelig på vinteren.
 3. Frp og Sp sørger nok for at den får full moms og avgifter, de vil ikke ha elbiler som kan utkonkurrerer dieselgudebildene deres.
 4. Denne diskusjonen blir flisespikking, når man har opplevd at noen kaller selve PC-kabinettet for harddisken. De fleste har byttet ut glødelamper med LED, de har byttet en gammel pære med en moderne pære.
 5. Kullindustrien så tydeligvis på seg selv som den viktigste industrien i landet, og så ikke skriften på veggen om at de ikke var en del av fremtiden. Hvorfor må slike feil gjentas av generasjon etter generasjon, hvorfor er vi ikke i stand til å lære av historien?
 6. Trefeltsvei fungerer sikkert fint i Danmark (og andre plasser uten bakker og svinger), men alle som har kjørt E39 vet at det ikke gir god flyt i trafikken på Vestlandet. På trefeltsvei går trafikken godt under fartsgrensen, helt til man kommer til et forbikjøringsfelt der alle (inkludert de som holdt igjen køen) trør gassen i bånn. Når politiet ønsker å beslaglegge førerkort eller ta inn mange bøter stiller de seg opp med radaren i krabbefelt på E39.
 7. Senterpartiet ønsker å fjerne gulerøttene for elbiler, betyr det at regjeringen satser på pisk for å stoppe folk fra å kjøre fossilbiler?
 8. Selv med Autopass-rabatt, halv pris på bompasseringer, timesfritak og passeringstak betaler jeg omtrent 37 000 kroner årlig i bompenger på elbilen min...
 9. Hvis transportsektoren øker utslippene er det kanskje ikke lurt å følge Vegvesenets forslag om økte bompenger for elbiler, eller Frp sitt ønske om full moms for elbiler...
 10. Grunnen til at mange andre land måtte gå til ubehagelige tiltak eller opplevde ubehagelige dødstall var at befolkningen ikke lyttet til helsefaglig ekspertise. Nordmenn lyttet til myndighetene og fulgte helserådene, derfor slapp vi lettvint fra pandemien.
 11. Det jeg ikke rakk å gjøre etter 43 timer på jobb denne uka må tas neste uke.
 12. Hvorfor velger Tyskland kullkraft istedenfor å gjenåpne de tre atomkraftverkene som ble nedlagt i år? De sto for 12% av strømproduksjonen i fjor.
 13. Vil ikke luftmotstanden ved motorveihastighet øke med kvadratet av hastighetsøkningen?
×
×
 • Create New...