Jump to content

Chavalito

Medlemmer
 • Content Count

  6421
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

587 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19098 profile views
 1. Lenge siden noen har vært her, men uansett. Steam brukernavn - Worst Gamer Ever.
 2. Rykter (jada, rykter ja) sier at Threadripper 5000 kommer i mars i år, men det er visst kun Threadripper Pro 5000 WX serien som kommer. Og den vil jo bli dyr som bare fy, sikkert langt opp i 20 lakser området om ikke mer.
 3. Det har jo gått mest i Destiny 2 og World of Warships, men uten skikkelig Internet tilgang, så er det CoD Modern Warfare og Tomb Raider det spilles nå.
 4. Tusen hjertelig, buitre. Det opplegget funker knoge ser det ut som. Og AH cellen er normalt konstant da det er en begrensning som ikke skal røres (normalt da).
 5. Sorry very big, min feil. Jeg glemte å si at AG87 har en formel som beregner sum av B87 - AF87. 🙂 Så når summen i AG87 overskrider maks tillatt, skal makroen vise advarsel.
 6. Ja, jeg er klar over at makroen kjører ved enhver endring i arket, og det er ikke meningen. Prøvde det du foreslår, men funker ikke det heller, mulig jeg gjorde det feil da.
 7. Jeg har et lite problem med en Excel makro, se nedenfor. Den skal sjekke celle AG87 (sum av celler B87 – AF87) mot celle AH87 hvor det er lagt inn maks sum tillatt, og hvis maks sum overskrides, hopper det opp en melding. Funker greit nok, men problemet er at hvis verdien i AG87 er for høy, hopper den hersen meldingen opp uansett hvilken celle det blir skrevet i på det regnearket. Det samme gjelder for de andre cellene som er i makroen. Så makroen kan ikke brukes. Jeg har prøvd å finne noe brukbart på nettet, men null luck så langt. Noen som har en liten ide om hvordan jeg skal fikse dette? Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Range("AG87") > Range("AH87") Then MsgBox "Cuidado! Limite de Comer fuera de casa superado!" ElseIf Range("AG102") > Range("AH102") Then MsgBox "Cuidado! Limite de Informática superado!" ElseIf Range("AG103") > Range("AH103") Then MsgBox "Cuidado! Limite de Juegos superado!" ElseIf Range("AG109") > Range("AH109") Then MsgBox "Cuidado! Limite de Vinos, Martini, Cafes fuera de casa superado!" End If End Sub
 8. Jeg spilte litt Cyberpunk 2077 for en god stund siden, men nå går det mest i Destiny 2 og World of Warships.
 9. Det er en stoooor oppdatering, holder på å laste den ned nå, ca 36 Gb er den på. :-) For PC vel og merke.
 10. Da var Windows 11 til build 22000.100 installert på gaming riggen, jeg er i Insider Beta kanalen. Det gikk ikke uten problemer, men slike ting er jo til for å løses. Så langt har alt funket knall, ikke noe tull med spill eller prgrammer. Jeg hadde vel ikke ventet det heller da Windows 11 egentlig er Windows 10 med en del kosmiske forandringer. Får se åssen det funker videre framover.
 11. Nå blir det skøy her, holder på å installere Windows 11 på gaming riggen min
 12. Har oppdatert Windows 11 til build 22000.100, har ikke merket noe rart enda. Men som nevnt, jeg har null programmer installert i VM. Får se når Windows 11 kommer til Beta kanalen. 🙂
 13. Ja, nå har jeg installert Windows 11 build 22000.71 i VM og så langt ikke noen problemer. På den andre siden så har jeg ikke noen programmer installert i Windows 11, så ikke lett å si noe mer for øyebblikket.
 14. Skal jeg være helt ærlig, så tror jeg at Microsoft skyter seg selv i foten litt med kravene til Windows 11. Her i huset har vi 5 PC’er, kun en oppfyller kravene til Win 11. Jeg tviler på at folk som har PC som ikke oppfyller kravene til Win 11, oser avgårde og kjøper seg ny PC fordi Microsoft sier det. Blir nok å fortsette med Windows 10 en stund til her ja. Jeg lurte på å kjøpe en sånn derre TPM modul for HK (Gigabyte) til fruen, men jeg var litt treig av meg. Forrige uke kostet en slik TPM 2.0 modul ca. 160 kr, nå selges samme modul på eBay for ca. 1100 - 1600 kr. Det er litt for dyrt.
 15. Sier det samme jeg, blir nok å fortsette med Windows 10 da min lille bærbar er eldre enn 4 år.
×
×
 • Create New...