Jump to content

Gravitass

Medlemmer
 • Content Count

  1373
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

833 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8131 profile views
 1. Det kan jo være irriterende at dette skjer hele tiden, men man må ikke glemme at dette styrker brannvesenet. Når de rykker ut så blir de automatisk mer kjent med byen og alle de forskjellige anleggene de møter opp hos.
 2. Det kan jo være flere måter å opprettholde siden, som du skriver. Kanskje de er tvunget til å bytte design for å støtte nye web-standarder fra W3C. Det kan også ha noe med optimalisering og ytelse å gjøre, da Wikipedia er laget for å bli brukt på alle typer enheter, også de svakeste/tregeste enhetene.
 3. Nå som estimatet for hele strekningen er på 63 milliarder, er det ikke bedre å utrede hele strekningen i tunnel? Ja, tunnel er dyrt i utgangspunktet, men man kommer kanskje utenom mye av sikringsarbeidet som er nødvendig ved bakkenivå. Noen som har noe innsikt her?
 4. Kan man lage en "skrivebords-atombombe"? Altså, er atombomber skalerbare så vi kan lage mini-versjoner som f.eks kan bli detonert inne, eller må vi opp til et visst kilotonn-nivå før det i det hele tatt detonerer?
 5. Fra Wikipedia om solen: "Med en effektiv overflatetemperatur på 5 778 K (5 505 °C) har solen en tilnærmet hvit farge, men fra jordoverflaten fremstår den som gul på grunn av atmosfærisk spredning av blått lys." Betyr dette at om vi hadde gått i bane rundt en annen sol så hadde alle farger vært annerledes?
 6. Hvorfor har du behov for å åpne så mange faner på en gang?
 7. Jeg blir stadig vekk logget av forumet og det er umulig å logge på igjen med samme nettleser (Firefox på android). Dette skjedde med det forrige forumet også, men mye sjeldnere (det var da jeg brukte Chrome på android). Etter noen timer så kan jeg pluteøig være logget inn igjen, uten å ha gjort noe selv. Samtidig som jeg er logget ut så fungerer ikke knappen oppe i høyre hjørnet (tre linjer), når jeg trykker på den så kommer det et # etter skråstreken i adressefeltet, ellers ingen reaksjon. Er dette en kjent feil, eller er det noen andre som opplever det samme? Det er veldig frustrerende å måtte være innlogget på flere nettlesere på en gang.
 8. Remarkable har 500 kr avslag i helgen 🙂 https://remarkable.com/store/remarkable E-papir notatbrett
 9. Takk 🙂 jeg skal se hva jeg finner. Har hatt Onkyo tidligere og vært svært fornøyd, men har grublet litt på enten Denon eller Marantz. Hvordan er det med brukervennligheten på Denon for tiden? En venn av meg kjøpte Denon for noen år siden og GUIet var helt forferdelig og uintuitivt (men lyden var bra).
 10. Kan absolutt anbefale Hans Zimmer! Jeg var på livekonsert med "The World of Hans Zimmer" i dag i Genève, det er det råeste jeg noen gang har vært på! 😀 Ellers, jeg ser at dere skriver om Arendal og andre rå anlegg, men for en som vil prøve å putte en tå i vannet og kanskje en hel fot i løpet av det neste året, er det innenfor med Klipsch? Skal nok flytte til enebolig til neste år og tenker å sette opp noe fresht, men jeg er ikke helt på Arendal-nivå (enda). Tenkte da på noe slikt: https://www.komplett.no/product/1105633/tv-lyd-bilde/hoeyttalere/gulvstaaende/klipsch-rp-280f-prem-surroundpakke-sub
 11. Søk etter "Playlink" på Play Store eller Apple Store. Det er partyspill så mange kan bli med på, man bruker mobilen sin som kontroll til PS4. Overraskende gøyale spill 🙂 Vil anbefale "That's You!" og "Knowledge is Power", spillene er billige å kjøpe på Playstation og mobilappene er gratis.
 12. Får håpe en kraftig solstorm snart slår til, rettet mot kina. Heldigvis så er kina såstort at man kan treffe de uten å påvirke området rundt nevneverdig.
×
×
 • Create New...