Jump to content

Gravitass

Medlemmer
 • Content Count

  1381
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

836 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8235 profile views
 1. Finnes det en løsning i dag som gjør at jeg kan bruke elbilen min til å drive hytta med strøm?
 2. NRK har allerde en sikker måte å sende inn varsel på, som ikke inkluderer epost, men Tor. https://www.nrk.no/varsle/
 3. Om du går til Google Maps og velger satellitt-visining og skrur på 3D, så greier Google Maps å bruke endel båndbredde. Hos meg så kommer jeg opp i 60 Mbps. Det blir vel noe lignende her, siden de skal ha mye bygningsmasse i 3D og en del detaljer rundt flyplassene. Men jeg regner med at det gjør det mulig å laste ned spesifikke områder for å ha offline, eller for å slippe at det tar all båndbredden.
 4. Det spørst hvordan du ser på det. I denne artikkelen så snakkes det om hvordan vi har påvirket salget i utlandet, og dermed hvordan utlendingene ser på elbilsalget her. Du kan jo tenke deg en person i f.eks Tyskland, som ikke har noe kjennskap til det norske bilmarkedet. Det er jo klart at han/hun blir mer imponert av "50% av nybilsalget til Norge er elektrisk!" versus "5623 nybilregistreringer er elbiler i Norge denne måneden". Om det oppfattes som høyt, så blir det mer attraktivt, uavhengig av hvor høyt det egentlig er. Og når noe er oppsiktsvekkende (som jeg vil hevde at elbilsalget i Norge er), så får det mye omtale, både i norske og utenlandske aviser/nettsteder.
 5. Da kan du installere Nova Launcher av TeslaCoil Software. Ta kontroll over grensesnittet selv, så kan du oppdatere så mye du vil uten at ting endrer seg!
 6. Kan jo nevne Tiltspot.tv som dere har skrevet om tidligere 🙂 https://www.gamer.no/artikler/intervju-ny-norsk-spillplattform-lar-deg-spille-gratis/468723
 7. Men når de desinfiserer så store områder, vil ikke den naturlige bakteriefloraen bli ødelagt og en ny (kanskje værre/mer skadelig) vokse frem?
 8. Helt enig. De kan jo prøv LG sin versjon der du trakk ut hele basen til telefonen og batteriet fulgte da med. Men jeg skulle likt å sett en løsning som f.eks pennen på Samsung Note9. Man trykker den litt inn, så kommer et håndtak ut, deretter kan du dra den ut. Vil tro at det ikke hadde vært så veldig vanskelig å gjøre noe slikt vanntett.
 9. Det kan jo være irriterende at dette skjer hele tiden, men man må ikke glemme at dette styrker brannvesenet. Når de rykker ut så blir de automatisk mer kjent med byen og alle de forskjellige anleggene de møter opp hos.
 10. Det kan jo være flere måter å opprettholde siden, som du skriver. Kanskje de er tvunget til å bytte design for å støtte nye web-standarder fra W3C. Det kan også ha noe med optimalisering og ytelse å gjøre, da Wikipedia er laget for å bli brukt på alle typer enheter, også de svakeste/tregeste enhetene.
 11. Nå som estimatet for hele strekningen er på 63 milliarder, er det ikke bedre å utrede hele strekningen i tunnel? Ja, tunnel er dyrt i utgangspunktet, men man kommer kanskje utenom mye av sikringsarbeidet som er nødvendig ved bakkenivå. Noen som har noe innsikt her?
 12. Kan man lage en "skrivebords-atombombe"? Altså, er atombomber skalerbare så vi kan lage mini-versjoner som f.eks kan bli detonert inne, eller må vi opp til et visst kilotonn-nivå før det i det hele tatt detonerer?
 13. Fra Wikipedia om solen: "Med en effektiv overflatetemperatur på 5 778 K (5 505 °C) har solen en tilnærmet hvit farge, men fra jordoverflaten fremstår den som gul på grunn av atmosfærisk spredning av blått lys." Betyr dette at om vi hadde gått i bane rundt en annen sol så hadde alle farger vært annerledes?
 14. Hvorfor har du behov for å åpne så mange faner på en gang?
×
×
 • Create New...