Jump to content

Gravitass

Medlemmer
 • Content Count

  1368
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

832 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8074 profile views
 1. Hvorfor har du behov for å åpne så mange faner på en gang?
 2. Jeg blir stadig vekk logget av forumet og det er umulig å logge på igjen med samme nettleser (Firefox på android). Dette skjedde med det forrige forumet også, men mye sjeldnere (det var da jeg brukte Chrome på android). Etter noen timer så kan jeg pluteøig være logget inn igjen, uten å ha gjort noe selv. Samtidig som jeg er logget ut så fungerer ikke knappen oppe i høyre hjørnet (tre linjer), når jeg trykker på den så kommer det et # etter skråstreken i adressefeltet, ellers ingen reaksjon. Er dette en kjent feil, eller er det noen andre som opplever det samme? Det er veldig frustrerende å måtte være innlogget på flere nettlesere på en gang.
 3. Remarkable har 500 kr avslag i helgen 🙂 https://remarkable.com/store/remarkable E-papir notatbrett
 4. Takk 🙂 jeg skal se hva jeg finner. Har hatt Onkyo tidligere og vært svært fornøyd, men har grublet litt på enten Denon eller Marantz. Hvordan er det med brukervennligheten på Denon for tiden? En venn av meg kjøpte Denon for noen år siden og GUIet var helt forferdelig og uintuitivt (men lyden var bra).
 5. Kan absolutt anbefale Hans Zimmer! Jeg var på livekonsert med "The World of Hans Zimmer" i dag i Genève, det er det råeste jeg noen gang har vært på! 😀 Ellers, jeg ser at dere skriver om Arendal og andre rå anlegg, men for en som vil prøve å putte en tå i vannet og kanskje en hel fot i løpet av det neste året, er det innenfor med Klipsch? Skal nok flytte til enebolig til neste år og tenker å sette opp noe fresht, men jeg er ikke helt på Arendal-nivå (enda). Tenkte da på noe slikt: https://www.komplett.no/product/1105633/tv-lyd-bilde/hoeyttalere/gulvstaaende/klipsch-rp-280f-prem-surroundpakke-sub
 6. Søk etter "Playlink" på Play Store eller Apple Store. Det er partyspill så mange kan bli med på, man bruker mobilen sin som kontroll til PS4. Overraskende gøyale spill 🙂 Vil anbefale "That's You!" og "Knowledge is Power", spillene er billige å kjøpe på Playstation og mobilappene er gratis.
 7. Får håpe en kraftig solstorm snart slår til, rettet mot kina. Heldigvis så er kina såstort at man kan treffe de uten å påvirke området rundt nevneverdig.
 8. Jeg regner med at det skal stå "Siste 24 timer" under valg av filter for søk på forumet?
 9. Jeg får ikke logget inn på mobil lenger. Jeg får bare denne feilkoden: 2S119/1 Dette er på Firefox for android. Jeg får heldigvis til å logge inn i andre nettlesere på mobil. Når jeg får denne feilkoden så er der en knapp for å kunne rapportere dette (kontakt oss). Denne funksjonen fungerer ikke, da det ikke er mulig å skrive noe i "Din melding" og nedenfor feltene står det "Sikkerhetssjekk", som ikke fungerer. Det er bare et tomt felt, også får jeg beskjed om at jeg ikke besto sikkerhetssjekken... Har skrudd av alle utvidelser for sikkerhetsskyld, men det gav ingen effekt.
 10. Forsåvidt, men alle skrev om bind for øynene, noe som jeg ikke tror vil bli effektivit i akkurat dette tilfellet. Det blir for kortvarig test. Du kan ikke ha bind for øynene i flere dager i strekk.
 11. Altså, el-overfølsomhet er umulig å måle med et instrument og helsevesenet er da helt avhengig av at personer beskriver symptomer og ubehag. Når de som tror at de har el-overfølsomhet da rapporterer det videre til legen sin, så har de ikke mye å arbeide ut i fra. Disse personene lurer ikke legene eller NAV, de lurer seg selv, fordi de er blind for andre mulige årsaker. Dette er jo ett av de bruksområdene der det hadde vært utrolig nyttig for legene å kunne plugge en kabel i hjernen til pasienten og oppleve verden gjennom den personen. Når det gjelder blindtest, som blir diskutert en del her, så tror jeg ikke det er løsningen. Vi har allerede flere labber for å overvåke søvnmønsteret til pasienter, altså de overvåker pasienter kontinuerlig gjennom natten (med masse måleapparat tilkoblet, f.eks EEG). Om de kunne gjort det samme med el-overfølsomme, men over lenger tid (f.eks en uke) der pasienten hele tiden rapporterer mengden smerte, så begynner vi å nærme oss noe. Om det samtidig skjer inne i et skjermet rom (skjermet for stråling) mens de sporadisk skrur av og på en strålingskilde f.eks Wi-Fi.
 12. Samme som med AV1, den nye, åpne teknologien for videokompresjon. Den skulle være ett åpent (og teknisk bedre) alternativ til H.265. Det ble effektivt stoppet av patenttroll, uheldigvis. https://www.digi.no/artikler/mener-patenttrusselen-mot-det-apne-videoformatet-av1-kan-vaere-en-ren-bloff/462395 Ellers så syns jeg dette batteriet høres for godt ut til å være sant. Er ikke Nikola en veldig fersk aktør i markedet? Som det står i artikkelen, så tror jeg eneste mulighet for at dette kan være sant er om de kjøpte teknologien fra noen andre.
×
×
 • Create New...