Jump to content

Gravitass

Medlemmer
 • Content Count

  1433
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

873 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8688 profile views
 1. Vi får håpe at det fører til endringer i hvordan Apple utvikler fremover. Problemet blir vel sikkert at selv om de åpner opp for nye nettlesermotorer så må teknologien støttes i OSet uansett.
 2. Problemet er jo at selv om vi måtte begynne å betale så kommer Facebook til å fortsette å samle inn ekstreme mengder data. Det vanlige argumentet for betalte tjenester er at det er bedre (personvernmessig). Men det tror jeg aldri at det kommer til å bli i Facebook sitt tilfelle.
 3. Hvorfor CO2? Hva med R32 og lignende? Det står jo ingenting om hvorfor CO2 er selvsagt for dette bruket.
 4. Uansett hvor mye du tester nettverk- og server infrastruktur før en lansering, så er det en stor sannsylighet for at det dukker opp problemer. I mange tilfeller så er det mulig å fikse i løpet av noen få dager. I noen tilfeller så var det ikke forventet så stor pågang (f.eks Fall Guys) og det tar ukesvis, om ikke månedsvis, å oppgradere systemene.
 5. Og bevege seg vekk fra gmail. Om Floc blir implementert så skal andre annonsenettverk begynne å bruke UID2, som innebærer at de bruker epost adressen din til å spore deg over alt. Om du da har den samme gmail adressen på alle tjenester så er det veldig enkelt å spore deg.
 6. Dette er jo fint for organisasjoner og bedrifter som har en IT avdeling. Om det oppstår problem så er det gjerne litt nedetid og frustrasjon, men ikke så mye mer enn det. Når det skjer med vanlige folk så kan det bli et stort problem. Slik som Webview for Android, om Digi nylig skrev om. Det er noe som blir oppdatert automatisk i Play Store for milliarder av telefoner. Nå fikk det ikke så veldig store konsekvenser, siden det ikke skjedde med alle telefoner og det hadde en lett fiks. Men hva med neste gang? Jeg har manuell oppdatering på telefonen pga. slike hendelser, pluss at det er praktisk å lese om hva som er nytt/fikset (om det er tilgjengelig, noe det uheldigvis blir mindre av).
 7. Jeg har samme problem med FOV på Destiny 2. Helt jævlig. Hørte rykter om at de skulle oppdatere så det gikk an å endre FOV på konsoll, bare så synd det kommer 4 år for seint.
 8. Jeg la nylig merke til at jeg kan velge "Very high" for musikkvalitet i Spotify. Sist jeg gikk gjennom innstillingene var "High" det høyeste alternativet. Kan det være at "Very high" er dette nye tilbudet?
 9. Jeg har brukt NordPass (i kombinasjon med NordVPN) og synes det fungerer ganske bra. De er relativt ny i gamet og det kommer forbedringer hele tiden. Support er veldig god og det virker som de leser all feedback. Jeg har ikke mye erfaring med andre passord managere, men jeg liker NordPass. Jeg bruker det med en android mobil og en windows laptop. De har en gratisløsning, men det koster ikke så mye for 2 års planen deres.
 10. TSMC og andre har store problemer med å følge etterspørselen. Samtidig så prøver bilfabrikantene å presse på for å få priortiert sine chipper (slik at de fortsatt kan selge biler). De spiser da opp kapasitet fra de andre kundene (men heldigvis så må de få samtykke fra hver enkelt). Apple er også veldig frempå og betaler sikkert ekstremt godt for å få prioritet. https://m.hexus.net/business/news/components/147344-taiwans-chipmakers-agree-prioritise-automotive-products/ De prøver å finne alternativer også, men det er ikke lett. https://m.hexus.net/business/news/components/147366-amd-talks-samsung-resolve-chip-shortages-rumour/
 11. Pergh har et poeng. Du må tenke på land (spesielt i øst-europa) som har få høyt utdannede jobber tilgjengelig og mange ildsjeler som elsker å programmere osv. De landene er heller ikke medlem av EU og kan ikke med enkelhet flytte til et annet land som tilbyr disse jobbene. Da er det i mange tilfeller enklere å gå til kriminalitet. Kanskje du også skal være forsørger for hele stor-familien også.
 12. Får håpe det blir i samme klasse som Uncharted 🙂
 13. Når det gjelder ulykken i Gjerdrum, så ser jeg at redningsmannskapene gjør en veldig bra jobb. Det har blitt brukt hunder, helikopter og varmesøkende kamera. Men jeg tenkte på at om det ikke burde vært brukt en bakkeradar fra helikopter? Altså den typen som de bruker når de skal lete etter vikinggraver o.l.?
 14. For de som vil ha mer informasjon enn dette, så er denne teksten veldig bra lesing: https://berthub.eu/articles/posts/reverse-engineering-source-code-of-the-biontech-pfizer-vaccine/
×
×
 • Create New...