Gå til innhold

Samsung Galaxy S7/S7 Edge diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Det er nok en grunn til at oppdateringen er forsinket. De andre versjonshoppene har bestandig bragt med seg alvorlige bugs som minnelekkasjer eller ekstremt høyt batteriforbruk. For å (kanskje) fikse dette måtte man tilbakestille alt og tulle med å få ting på plass igjen.

 

Er glad for at når Nougat endelig kommer, så er det i hvert fall en sjanse for at ting vil fungere stabilt fra første stund.

 

Tror Samsung begynner endelig å fokusere på kvalitet fremfor kvantitet etter Note 7 fiaskoen.

 

Det er neppe en alvorlig feil med den i og med at Norden er en av de siste regionene som får Nougat. Hadde det vært en alvorlig feil, så hadde ikke Samsung rullet ut oppdateringen til andre land, og andre operatører hadde ikke godkjent den. Her er det gjerne Telia som enten roter eller ikke er fornøyde med noe, og er de ikke fornøyde med noe, så må det være et eller annet i radio firmwaren eller noe som ikke er riktig implementert for vår region. I såfall får de nå bare gjøre seg ferdige. Offisiell lanseringsdag var forresten 17 JANUAR. Vi er nå i MARS. Effektivitet må jeg si. 

 

Å si at Samsung endelig begynner å fokusere på kvalitet blir også litt feil da Marshmallow kjører veldig bra. Lollipop var ekstremt dårlig, men det var Google sin feil. Samtlige andre store produsenter har rullet ut Nougat til toppmodellene sine uten noe form for problemer (såvidt jeg har fått med meg), så å f.eks komme diltende flere måneder etter lille HTC eller whatever blir latterlig. Nå er det riktig nok ikke Samsung alene som skal kritiseres her, men Telia. Jeg var ikke klar over at Telia rører oppdateringene vi får engang, men etter denne nye informasjonen så skal jeg tenke meg om to ganger før jeg kjøper noe fra dem igjen. Jeg skal også vurdere å flytte til iOS neste gang da jeg begynner å mislike retningen Google og Android beveger seg, men det er en annen sak. Neste versjon av Android presenteres også veldig snart og previewen av den vil rulles ut til Pixel-enhetene mens Nougat er på rett over 1% av alle Android-telefoner i verden. Tipper at Android O havner på 0%. Google har mildt sagt bæsjet på leggen. 

 

Joda, det blir neppe mer "First world problem" enn dette...

Endret av µT.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser det begynner å bli en del som er utålmodige med Nougat-oppdateringen her og inne på Samsung Norge sin FB-side. Samsung svarer så dette: 

 

Vi er klar over at mange venter spent på denne, og som jeg har skrevet til flere her inne, så har den nå blitt lansert til Galaxy S7 som er operatørlåst til Telenor. NEE-versjonen, som de fleste får, er fremdeles under utprøving her i Norden. Å lansere NEE-versjonen, krever nemlig at alle operatører har godkjent oppdateringen for sine nettverk. NEE-versjonen gjelder for hele Norden, og må derfor ikke bare testes opp mot operatører i Norge, men Sverige, Danmark og Finland også. Dette blir en lang rekke operatører, og hvis én test ikke får klarsignal, må hele programvaren testes på nytt. Som jeg skrev innledningsvis er vi klar over at mange venter spent på Nougat-oppdateringen, og vi jobber hardt for å sende den ut så fort som mulig. Ønsker deg en fin tirsdag videre!

 

La oss bare si at det ikke blir Android på meg neste gang. 

Samsung  er store nok til og kunne bare rulle ut og så får opperatørene bare fikse sitt nett.

Lenke til kommentar

Greia her er vell at folk generelt ikke vet at en oppdatering finnes, så dersom de får en som gjør at ting virker rart eller telefonen ikke fungerer optimalt så klager de til Samsung og vl få ett dårlig inntrykk av Samsung, ingen andre, at noen av oss "nerder" tar lommeboka ett annet sted tror jeg de bryr seg ganske lite om ;)

 

For min del så er iOS uaktuelt da det mangler en del basic funksjoner, men er flere ting som ser interessant ut, som feks ubuntu til tlf, syntes også Windows Phone hadde en del kule ting så det er synd at appstøtten aldri kom dit :(

Lenke til kommentar

"Det er neppe en alvorlig feil"

 

og

 

"så må det være et eller annet i radio firmwaren"

 

 

Jeg er stort sett enig i resonnementet ditt men at feil i radiodelen av firmwaren ikke er alvorlig kan vel diskuteres..

 

Her er en liste over de mest kjente feil i Nougat. Synes mye går igjen fra tidligere lanseringer. Så håpet mitt er at dette blir luket bort under "drøyinga"

 

www.gottabemobile.com/samsung-galaxy-nougat-problems/amp/

Lenke til kommentar

 

"Det er neppe en alvorlig feil"

 

og

 

"så må det være et eller annet i radio firmwaren"

 

Jeg er stort sett enig i resonnementet ditt men at feil i radiodelen av firmwaren ikke er alvorlig kan vel diskuteres..

 

Her er en liste over de mest kjente feil i Nougat. Synes mye går igjen fra tidligere lanseringer. Så håpet mitt er at dette blir luket bort under "drøyinga"

 

www.gottabemobile.com/samsung-galaxy-nougat-problems/amp/

 

 

Joa, nå mente jeg vel egentlig at det ikke er en alvorlig feil i selve builden, men at radiodelen krever litt justering fra Telia sin side. Egentlig er vel problemet, i mine øyne, mangelen på kommunikasjon fra Samsung sin side. Er det en forsinkelse, så er det greit å vite hvorfor, i stedet for å si at "dette skjer denne datoen", forså å holde kjeft når ingenting skjer. HTC var flinke til dette tidligere, og samme med Google. Virker ikke som de er interesserte å informere og kommunisere med kundene sine, som er noe spesielt i disse dager hvor sosiale medier er over alt. 

 

Og før noen sier at de aller fleste ikke bryr seg om software-oppdateringer, så stemmer jo det, men de av oss som bryr seg, er å finne på Reddit, og det vet de alle. Men men, vi kan ikke være så langt unna oppdateringen nå. Forhåpentligvis får vi den i løpet av en ukes tid eller noe, eller i verste fall i oktober, 2019.

Lenke til kommentar

Jeg fikk Android 7.0 natt til i går. Dette førte til drastisk redusert batteritid i går får det blir bedre etterhvert.

Batteriet til min S7 edge kan tømmes på ca. en time nå, så jeg ser ikke helt hvordan de skal klare å gjøre det enda verre her.

 

Om nedlastingen er 1GB vil det jo normalt kreves mere plass enn dettte for også å foreta installasjonen. Hvor mye plass kreves det totalt ledig når man starter prosessen med nedlasting og oppdatering?

 

Og mister man mye av data og oppsett?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...