Jump to content

MariusJS

Medlemmer
 • Content Count

  10697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

MariusJS last won the day on November 29 2018

MariusJS had the most liked content!

Community Reputation

8243 :)

2 Followers

About MariusJS

 • Birthday 12/19/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

25267 profile views
 1. Har gjort dette over lengre tid nå, er null problem det. Er dere enda "smartere" så inkluderer dere enda flere
 2. Du kan jo også møte opp og nekte å bevege deg en meter før du har fått lønnslipper på det de skylder deg, da har du teknisk sett møtt opp på jobb
 3. Det spørs jo veldig på hva du mener med "plass" personlig sliter jeg feks fort i varebiler med manuell gir med at kneet burde vært ca der de har montert girspaken, og at jeg da må vinkle hele foten på en rar måte for å nå pedalene uten å sitte med diverse muskler i spenn under hele kjøreturen. Det er dog enorm forskjell på biler, jeg kjører nå en 1992 W124 ("E-klasse") Mercedes, der trenger jeg ikke en gang å ha setet helt bak, det samme gjaldt min forrige bil, en 2008 Modell E-klasse, mens feks i bilene fatter har hatt i nyere tid, en Volvo V50 og en Volvo V70 (begge 2007 modell) så måtte jeg ha setet helt bak og skulle gjerne hatt det enda lengre bak for maks komfort. Verste jeg har kjørt var en gammal Peugeot Expert, der satt jeg med knærne i rattet omtrent, og jeg måtte flytte det ene kneet hver gang jeg skulle gire... Vi har forøvrig en nyere Peugeot Expert på jobb også, den er ikke komfortabel for meg den heller, men langt bedre, samt at den har cruisecontrol, noe som gjør at man spesielt på langturer ikke trenger å tenke like mye på beinplass og giring. Den bilen som har overrasket meg mest er kanskje mutter sin "2020" Hyundai Ioniq, foruten at setene ikke var de beste så hadde jeg overraskende god plass. Uansett hvilke krav man har så er det jo uten tvil best å faktisk dra ut å prøve bilen først, så finner man ut om det er noe der man virkelig ikke klarer å leve med.
 4. Ikke verdens beste bilde, men denna sto utenfor jobb i dag
 5. Denna var helt strøken innvendig også!
 6. NRK kanalene kan du også streame gratis forøvrig
 7. Har bestilt Fiio BTR3K Du må gjerne si ifra når du har testet BTR5 og fortelle hva du syntes
 8. om læret smuldrer etter 2 år så er det vel bare å reklamere?
 9. Bare å gå opp en størrelse ifht det du vanligvis bruker, det funket iaf veldig bra her
 10. Stemmer, de fleste ISP'er blir neppe å gjøre noe om de så tar deg i å dele nett med naboen osv, men det er greit å huske at de er private aktører uten leveringsplikt, og de trenger ikke "deg" som kunde. Dette er ment mere generelt enn for noen spesifikke personer.
 11. Det går mest sannsynelig imot kontrakten du har med din ISP
 12. Prøvd å se om du har støv/møkk i ladekontakten?
 13. Du har en standard på USB Power Delivery, dessverre så er det jo noen få som kjører sitt eget løp, men det skal ganske mye til for at du skal kunne skade en enhet. Jeg har forøvrig 10+ enheter med USB C, og har sikkert totalt brukt minst 100 forskjellige kabler, uten at jeg har opplevd at noen av dem ikke fungerer i det hele tatt, så enten har du vært veldig uheldig, eller så har Sony gjort noe proprietært. Men jeg ser fortsatt ikke poenget ditt helt her, grunnen til at Apple virkelig fikk tyn var jo fordi de i tillegg til å ikke tilby en enkel adapter fra usb c til lightning hadde monopol på kablene og tok mange hundre kroner for kabler av shitty kvalitet, og brukte latterlig mange år på å tilby MFI sertifisering av USB C til Lightning kabler. Forøvrig har jo Apple selv mange enheter med USB C, så det at folk gir dem kjeft for å tviholde på noe annet enn alle andre bruker burde vel være fair?
×
×
 • Create New...