Jump to content

tsetsefluen

Medlemmer
 • Content Count

  1272
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

441 :)

Recent Profile Visitors

6409 profile views
 1. @theNiceOne det er helst svar fra religiøse jeg ønsker. Ateister vet jeg allerede svarende de gir, nemlig nei og umulig. Jeg vil utvide horisonten min. Takk likevel!
 2. Hei! Leser mye nyheter og av og til så står det skrevet om en kjent person som døde der og da. Av og til tidligere enn andre mennesker gjør. Så er saken. Kan det mennesket være forbannet av andre? Folk som ikke liker fjeset til kjendiser og så videre? For de kjente utretter ikke noe særlig i motsetning til vanlige arbeidsfolk og det kan gjøre noen skikkelige sinte. Og hva kan skje om noen innehar evnen og kunnskap til å kaste forbannelser og er frådende rasende?
 3. Larris. Skulle ha solgt den til meg.selv ville jeg ikke ha hodetelefoner 👍
 4. Nå har jeg ikke lest alt her inne. Men hvis folk fra Japan er veldig intelligent mens folk fra Vietnam lever i fattigdom og ikke har struktur på samfunnet og annet viktig? Begge mennesketyper er jo asiatere og ikke ulike utseendemessig.
 5. Kvinner er ikke dårlige til å spille fotball. De spiller naturligvis annerledes enn det menn gjør grunnet fysikk. Det samme gjelder håndball. Og de blir oftere skadet enn menn grunnet forskjellige kropper.
 6. Er det sånn at Wi-Fi detter ut eller er den svak? Har veldig lyst på denne modellen..
 7. Min kabel og strømforsyning fra Sony passer perfekt til Lenovo nettbrett. Så noen ganger kan en ha flaks.
 8. Tror nok aktivister i hvite liv teller,er mer interessert i rekruttering og reklame for det de står for. De er nok fikk som tilhører et visst høyremiljø som står bak og som ønsker pr.
 9. Folk fra Stavanger sliter jeg å forstå.
 10. Et tips til å forebygge slike pikante situasjoner er å først prøve med uskyldige klipp. Dukker klippet opp på rett tv, så er man sikker nok til porno. Lykke til videre!
 11. Kanskje du bare bruker mobilen din til sms og til å ringe med? De fleste som må lade ofte, har mye skjermbruk.
 12. For dere som røyker og er nødt til å vente lenge, kan jeg anbefale snus eller tyggegummi med nikotin. Noe lesestoff er også kjekt for å fordrive tiden på en billig måte.
 13. Hadde en Sony som trakk mye strøm. En gang gikk den fra nesten full om kvelden til helt tom om morgenen. Det gikk bedre etter hvert, litt for litt.
 14. Samme opplevelse her med nye nettbrett.
×
×
 • Create New...