Jump to content

tsetsefluen

Medlemmer
 • Content Count

  1201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

421 :)

Recent Profile Visitors

5984 profile views
 1. Har hatt problemer med mine enheter rundt 2 år. Samme med andre jeg kjenner. Er nok slitasje etter mye bruk og mange ladinger. For folk som bruker mobilen og eller nettbrett mye, kan det lønne seg å kjøpe billige enheter.
 2. Jeg er takknemlig for dette nettstedet
 3. Hva med stengt om natten? Det er jo relativt populært med trusler på sosiale medier for tiden. Og er det noe viktig å vite når det gjelder data og mobiler for eksempel så er det bare å google eller ta å lete i menyene inne på diskusjon.
 4. Hei! Har oppdatert til nyeste Android og etterpå så ble det problemer med noen spill. Gjelder også dama mi sitt nettbrett som er av Samsung. Det er det samme spillet som trøbler pluss noen andre hos meg. Jeg har Sony 5.
 5. Ordnet seg av en grunn. YouTube rar ikke lenger opp hele bredden.
 6. En ting til her,er at med nyeste Android så slipper man den irriterende pipelyden når man tastet inn bank-id. Deilig å slippe ulyden.
 7. Joda.enklere å bruke mobilen på steder som egentlig ikke er tilpasset mobilen
 8. Gjelder enkelte spill og. Noe som kan gjøres i menyene?
 9. Hei! Lurer på en sak her. Hvordan håndterer dere skjermen når YouTube spiller av en video? Får ikke med meg bunnen og toppen av deler av videoen.
 10. Kjøpte meg den i dag. Min Compact 2 begynte å restarte seg selv med 30 prosent igjen av batteriet. Og jeg som ladet den omtrent alltid opp fra 20 prosent til åtti. Og jeg hadde ikke hatt min i mere enn 14 måneder.
 11. På Reddit går det rykter om en Compact fra Sony. Blir spennende.
 12. Lurer på en ting her. Og det om jeg skal kjøpe en ny mobil eller reklamere på den jeg har nå? På min ett år og fire måneder gamle Compact 2 så går batteriet fort ned. Sikkert fordi jeg har en ekstrem skjermbruk, men likevel. Kjenner til folk som bruker mobilen eller nettbrettet like mye som meg, og batteriet varer i et par år før tingen blir skiftet ut .
 13. Interessant. Håper det blir enklere for folk å linke til tester for eksempel gjort av Tek. Gleder meg som en unge.
 14. Ta heller i bruk enten siden av mobilen eller baksiden. Da slipper en det problemet.
 15. Fin måte å redde folk fra brennende høyhus i Saudi Arabia. Eventuelt leketøy for rikinger VIP på flyplasser og liknende. Flere idéer?
×
×
 • Create New...