Jump to content

KapteinKaos02

Medlemmer
 • Content Count

  324
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da var det nok en Z3 Compact.
 2. "alle" vil slutte med olje og gas, men svært få snakker om hva de som blir arbeidsledige som følge av dette skal gjøre. Det er ikke nødvendigvis slik at en som har arbeidet i oljeindustrien går rett inn i ny jobb.
 3. https://prisguiden.no/produkt/epson-eh-tw7000-402857
 4. https://www.komplett.no/product/1004816/tv-lyd-bilde/tv-video/tv-er/sony-75-uhd-smart-tv-kd75xf8596baep
 5. Renault Zoe er en typisk nr. to bil. Med 20 mils rekkevidde så hadde den dekka 90 - 100% av den daglige kjøringen. Den kunne hatt mindre batteri og blitt enda billigere.
 6. Har Nokia 8.1 leppe? På HMD Global sine nettsider vises den med leppe, men i Tek.no sin test har den ikke leppe. Finnes det to versjoner av telefonen eller?
 7. Skal skifte ut min Galaxy S7 men gidder ikke betale +-10K for en ny topp modell. Jeg vurderer disse modellene: Nokia 8.1 Motorola One Vision Xiami Mi A2 64GB Er det noen som har erfaring med disse? Eventuelt forslag til andre telefoner?
 8. Vil en bli kvitt lagg hvis jeg kobler opp et mesh nettverk og bruker kabel fra en av nodene til pc'n i kjelleren eller må jeg borre hull i gulvet å dra kabel?
 9. Jeg bor i en vertikaltdelt tomannsbolig i byggefelt. Feltet har akkurat fått fiber, så det er nok en del rutere i nærheten. Det er blitt bedre etter at Homenet "optimaliserte" det litt. Jeg har to gamere som klager på lagg. Det kan vel bare løses ved hjelp av kabel tenker jeg.
 10. Homenet har noe som de kaller for wifi home premium, mulig jeg må abonere på det.
 11. Hei! Er det noen som har erfaring med Genexis Platinum-7840? Har fått denne fra Homenet, og jeg er ikke fornøyd. Den varierer voldsomt i ytelse og dekning i huset. Er dette normalt? Jeg fikk 908 mbit ned og 909 opp med kabel. Ved Wifi så varierer det fra over 300 ned til ingen dekning allt etter hvor jeg er i huset. Den gamle Wifi boksen fra Telenor (ADSL) hadde ikke disse voldsomme variasjonene.
 12. Jeg har problemer med Google assistent, den virker bare når det passer den. Får ikke slått på Voice Match (den er grå) Noen andre som har eller har hatt dette problemet?
 13. Gjode det samme på en annen maskin jeg har. Det funka bra, men mangler Microsoft store og Edge. Det er ikke så nøye med Edge, men det hadde vært ok å hatt Store.
×
×
 • Create New...