Jump to content

Sozinho

Medlemmer
 • Content Count

  529
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)

About Sozinho

 • Birthday 10/31/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Og for de som ikke vil kjøpe to for eventuelt å selge den ene, er det allerede flere som har utnyttet tilbudet og lagt ut nye og forseglede LG G7-telefoner til halv pris på FINN.no
 2. Fra jeg gikk fra Get til Altibox for litt over to år siden, har jeg ved flere anledninger kontaktet både dem og Viken Fiber for å høre om det er mulig å legge til History Channel eller musikkanaler. Enten som en del av basispakken, eller som ekstra kanalpakker. Hver gang rullerer de samme svarene: De skal ta med innspillet videre, de har ingen planer om dette på, og History Channel vil aldri komme siden de tilbyr Viasat History.
 3. Det er vel bare Canon som har komboen med cyan, magenta, gul, sort, og grå for foto, og pigmentsort for tekst på skrivere beregnet for hjemmebruk. Epson for eksempel har cyan, magenta, gul, sort, lys cyan, og lys magenta. Canon sin nyeste serie multifunksjonsskrivere heter Canon Pixma TS series. Den finnes som 5000, 6000, 8000, og 9000 series. 8000 serien har samme kombo patroner som skriveren du har nå, kan skrive ut på CD/DVD/Blu-ray, og har trådløst nettverk. Den finnes i fire farger: Canon Pixma TS8050 (sort) TS8051 (hvit) TS8052 (rød) og TS8053 (brun) http://www.canon.no/printers/pixma-ts8050-series 9000 serien har i tillegg støtte for utskrift på A3 og kablet nettverk. Den finnes i to farger: Canon Pixma TS9050 (hvit) og Canon Pixma TS9055 (Rød) http://www.canon.no/printers/pixma-ts9050-series
 4. Innstillinger - Skjerm - Statuslinje - Vis bare nylige varsler
 5. Jeg har vanlig S7 (NEE) og fikk den i natt.
 6. Nå finnes det allerede en egen tråd for Gear S3 da, som har eksistert helt siden august i fjor Samsung Gear S3
 7. Smart Switch finnes både som app til mobil, og for PC/Mac. Nedlasting er nederst på siden. Samsung Smart Switch
 8. Var nok ikke så ille som artikkelen skal ha det til, selv om det selvfølgelig skulle vært null prosent. De fleste av passordene er ugyldige
 9. Spotify har nok å gjøre når de overvåker Pastebin, for det var ikke bare en side med lekkede Spotify kontoer der. Tror de fleste stammer fra phishing. Ser det er en del eksempler på dette der også. Med 30 millioner kunder, så skal det ikke så mye til før 100 stykker havner på fisketur.
 10. Hvilke abonnement gir 220? netcom og telenor struper jo på 15-50mbit avhengig av hvilket abonnement du velger. Kunder hos Telia som hadde abonnement med fri fart før de innførte hastighetsbegrensning på abonnementene fikk beholde dette.
 11. Jeg spurte Altibox om app til Android TV, men det var det ikke planer om nå. Ser ut til at bare Apple TV eiere får dette i første omgang. Du kan bruke TV Overalt appen til Altibox og caste til Shield da om ikke annet inntil videre. Chromecast støtten er dog i beta.
 12. TV Overalt appen har jo allerede Chromecast støtte, dog i beta utgave ennå. Støtte for Apple TV kommer etter hvert. Mangler bare en app for Android TV nå.
 13. Jeg har hatt flere SanDisk minnekort på Samsung Galaxy Note 3, S6, og Note 4 som har sluttet å fungere etter kort tid. Etter å ha kikket rundt på nettet viser det seg å være mange som har hatt samme problem, og med kommentarer om at Samsung spiser SanDisk minnekort til frokost. Ble anbefalt å prøve minnekort fra Samsung. Byttet til et Samsung Pro minnekort og det har fungert over et år nå uten problemer.
 14. Etter å ha lansert enda en 5.0.1 oppdatering tidligere denne måneden, har Samsung endelig klart å gi ut 5.1.1 til Nordic countries (NEE) også. Versjonsnummeret er N910FNEE1POK1.
 15. Utrolig synd hvis den ikke kommer til Norge. Etter å ha vært utrolig fornøyd med både Note 3 og Note 4, hadde jeg allerede bestemt meg for å oppgradere til Note 5 da den ble lansert. Er totalt uaktuelt å gå for en mindre telefon når man har blitt vant til Note-serien. Og S6 Edge Plus kan Samsung ha for seg selv.
×
×
 • Create New...