Gå til innhold

lysbryter

Medlemmer
 • Innlegg

  1 692
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

5 452 profilvisninger

lysbryter sine prestasjoner

42

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg fikk S23 for en snau uke siden og er godt fornøyd så langt med oppgraderingen fra min aldrende S10. Noe jeg ikke var klar over før jeg fikk mail om det i dag, er at et halvt års forsikring mot "utilsiktet skade og væskeskade" åpenbart er inkludert gjennom hva de kaller Samsung Care+. Det er jo greit å huske på.
 2. Batteriet er skiftet hos en mobilsjappe i Oslo sentrum. To ganger med likt resultat. Har ikke noe grunnlag for å uttale meg så mye om det, men kan det tenkes å være snakk om uoriginalt batteri som yter dårligere?
 3. Jeg bruker nettopp AccuBattery, ja, og verken den appen eller de innebygde funksjonene som sier noe om batteri- og ressursbruk viser noen åpenbare "strømslukere". Ifølge AccuBattery har jeg med nytt batteri 83% battery health, opp fra 78 eller der omkring (fritt fra hukommelsen) på det som snart var tre år gammelt. Bortsett fra batteriet, er jeg fremdeles veldig fornøyd med denne mobilen, så det var skuffende ikke å oppleve noen merkbar forbedring i batteritid.
 4. Et annet tema: Jeg byttet nylig batteri på min snart tre år gamle S10, men batteritiden opplevdes ikke som bedre. Gikk tilbake til mobilsjappa og de byttet igjen, men fremdeles oppleves batteritiden like dårlig. Jeg har forsøkt å lade helt opp og helt ut, men har ikke (vil ikke) resette hele mobilen. Andre som har relevante erfaringer med dette?
 5. UI 4.1-oppdateringen kom til meg i går. Hvis det fremdeles er noen andre som følger med i denne gamle tråden.
 6. Etter oppgraderingen til Android 12 har jeg ikke lenger avspillingskontroll for radio- og podkast-appene mine på lock screen. Jeg må åpne mobilen med pin-kode, fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning bare for å kunne pause en avspilling (hvis jeg ikke bruker Galaxy Buds og kan bruke snarveiene der). Er det noen som kan minne meg på hvordan jeg kan få dette på plass igjen?
 7. Oppdatering med Android 12 er nå tilgjengelig!
 8. Kjedelig. Jeg har ikke opplevd noe tilsvarende, alt fungerer bra på min S10.
×
×
 • Opprett ny...