Jump to content

lysbryter

Medlemmer
 • Content Count

  1681
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 :)

About lysbryter

 • Birthday 09/02/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5046 profile views
 1. Det stemmer. For øvrig opplevde jeg etter å ha installert denne oppdateringen at jeg plutselig fikk oppdateringer til over 50 (!) apper i Google Play, til tross for at jeg var à jour før jeg oppgraderte.
 2. G973FXXU9FUBD/G973FOXM9FUBD/G973FXXU9FUBD Og: Security patch level 1 March 2021.
 3. Enda en ny og overraskende omfangsrik oppdatering tilgjengelig nå.
 4. At den store massen av amatører skal klare å slå de kapitalrike proffene på Wall Street, er nok naivt. Men de har definitivt fått seg en "støkk". Hør gjerne på NY Times' podcast "The Daily" fra 1. februar, hvor de dekker dette temaet.
 5. Batteritiden hos meg har blitt betydelig dårligere etter at jeg installerte den siste "fixen"...
 6. Tar det virkelig nesten en uke (fra torsdag i forrige uke) før de klarer å kunne handle på en ny plattform? Ja, tydeligvis, siden folk fremdeles ikke får det til uten begrensninger...
 7. Det er ikke godt å vite hva en skal tro (på). Men de som har kjøpt får håpe på at det beste er foran oss.
 8. Ikke sant. Squeezen har bare så vidt begynt. Håper jeg.
 9. Beklager at jeg trodde informasjonsutveksling og dialog var formålet her, da. Høres ut som diskusjon.no er litt for lavt nivå for deg.
 10. Men du snakker i "koder". Hva mener du skjer/vil skje?
 11. I klartekst, hva mener du vil skje / at vi bør gjøre?
 12. For litt siden så jeg co-CEO i Gatsby på FOX Business. De har opplevd eksplosiv vekst i nye kunder etter at konkurrenten Robinhood tuklet. Store volumer som trades nå, spesielt i AMC og NAKD av de jeg følger. Blir spennende å følge denne stillingskrigen i neste uke.
 13. Nordnet funker, ja. Kjøpte én GME der nettopp for å være med i klubben. Og stacka opp på NAKD i går, og har foreløpig papirtap der, så håper den blir en rakett etter hvert.
 14. Veldig kort, slik jeg oppfatter det: Etter at amerikanske plattformer i går begrenset/stanset vanlige folks mulighet til å kjøpe, stupte kursen (før den steg igjen). Det ga kraftige reaksjoner både fra næringsliv og ikke minst politisk hold. After-market og pre-market-kursene har - som i går - vært høye, og det spås nye slag når børsen åpner i dag kl. 15.30.
 15. One UI 3 upgrade er nå tilgjengelig!
×
×
 • Create New...