Jump to content

TSport

Medlemmer
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker for tilbakemeldingen. Det jeg var mest i intessert i var et bilde på ca 2M avstand, ikke 5+. Tar ofte portretter på nært hold og dette fungerer fint på S10+ mens S20U var "ubrukelig" grunnet et veldig begrenset fokusområde. Hadde håpet at P40 Pro var bedre på dette.
 2. @1morgoth1 Kan du prøve å ta noen bilder av et ansikt eller lignende på et par meters hold og sjekke bildene på PC for å se om hele ansiktet er i fokus?
 3. Mens jeg hadde telefonen så opplevde jeg at denne nærgrensen ikke var spesielt nær. Og fokusområdet var også meget snevert pga optikken. Det innebærer bl.a at kun deler av et ansikt er i fokus når man tar portretter. Det er dette Samsung ikke kan fikse i sw.
 4. Da har Samsung selv bekrefta at de ikke får fikset alle fokusrelaterte problemer siden det ligger i begrensningene til hw. https://www.phonearena.com/news/samsung-galaxy-s20-ultra-camera-focus_id124089
 5. https://www.phonearena.com/news/Galaxy-S20-Ultra-update-brings-nasty-green-screen-glow-bug_id123876
 6. Det er utrolig skuffende. Telefonen med (i teorien) beste hardware har håpløs software. Telefonen med bra allround pakke mangler Google services. Og resten halter etter. Vanskelig å finne en verdig arvtager til S10+ synes jeg.
 7. Rent teknisk så har du rett. Men S20 ULTRA er jo markedsført som top of the line. Og fokuset (kremt) er på kameraet. Da bruker man ikke en kjipere teknologi med større skrytetall.. Eller vent..
 8. Jeg må innrømme at den var veldig smooth. Men kameraet var ustabilt. I alle fall på min. Man skal ikke forsøke gjentatte ganger for å lykkes med fokusering. S10 sliter "aldri" med slikt. Helt uakseptabelt på en mobil til 16K. Må sies at om jeg ikke hadde sammenlignet side om side så hadde jeg sikkert ikke tenkt over det.
 9. Hadde en S20U i en liten periode. Testa kameraet og bestemte meg for å beholde S10. Prøvde å ta et bilde av hunden minst 5 ganger så det er ikke snakk om dårlig fokusering el.lign. Hadde så klart siste fw. S20 til venstre, S10 til høyre:
 10. Nå begynner det å ligne på noe.. Https://www.sammobile.com/news/latest-galaxy-s20-update-fixes-annoying-focus-issue-with-zoom-camera
 11. Testa en utstilt S20 Ultra idag. Håper ikke folk velger denne kun p.g.a zoom funksjonen. Alt over 10x var kornete og "ubrukelig" både mens jeg tok bildet og når jeg sjekket sluttresultat. Man kan jo argumentere med at 10x er bra nok men da tror jeg at de andre versjonene i S serien er omtrent like bra på bildekvalitet. Bare betydelig rimeligere.
 12. Ahh. Daså. Sikkert bare innbilning fra min side. Samt alle andre som klager på nettet.
 13. Jeg har prøvd alt som går an. Men det er muligens 2 ting som ødelegger litt for meg. Har på (orig) skjermbeskytter og jobber med henda. Hadde aldri noe trøbbel med S9 på dette området. Får meg til å lure på om S20 blir levert med skjermbeskytter? Hvis utstillings-modellen er uten så vil den nok oppleves som kjapp og presis for mange.
 14. Godt å høre. For min del fungerer fremdeles ikke fingerscanneren på S10+ pålitelig nok til å ikke skape daglig irritasjon. Den er visst klin lik i S20 serien.
×
×
 • Create New...