Jump to content

µT.

Medlemmer
 • Content Count

  4985
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

793 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Den er ganske vond å kjøre, og vi hadde foretrukket å ta buss i stedet. 8/10. Men ja, spesielt å gi en så høy score når produktet stort sett feiler på det den er laget for.
 2. Denne ser så utrolig gøy ut å kjøre, og bare sitte i. Jeg kjører dog ikke bil, og trenger strengt tatt ikke bil, men skulle jeg hatt en grei bybil, så skulle jeg nok ha vurdert denne høyt. Mulig GPSen ikke var aktivert?
 3. Nå er det på tide at du integreres inn i samfunnet igjen, slik at du forstår hvordan ting fungerer.
 4. Er skremmende mange tullinger her som rett og slett ikke skjønner at ting koster penger, og at brudd på regler får konsekvenser. HVA! Må jeg betale for noe? Kan jeg altså ikke bare ta det jeg vil, og når jeg blir tatt, så er det helt greit for meg å begynne å syte?! Håper virkelig at dere barn faktisk er barn, for ellers synes jeg synd på menneskene rundt dere (om dere har noen). Uff...
 5. Amen! Er det noe jeg HATER i denne verden, så er det printere. Har selv en kablet printer som først ikke fungerte. Ga så opp noe tid etter. Neste gang jeg slår den på så bare virker den uten at jeg har gjort noe siden forrige gang. Logisk? Absolutt ikke. Enda verre er det med WiFi-printere som nekter å virke med mindre man først setter den opp med kabel - som ikke var inkludert i esken, så nå begynner eventyret hvor man må finne en USB-A kabel. Har man Wi-Fi-printer og gud forby får en ny router, så kan man like gjerne bare pakke sammen sakene, selge huset og forlate sivilisasjonen, for nå er denne printeren konfigurert for et nettverk som ikke lenger eksisterer. Vær klar til å sette av en del tid for å løse denne floken. Nei, printere kan brenne i helvete.
 6. Man kan si at det er sjeldent at økt konkurranse slår negativt ut for forbrukerne, men det gjør det i dette tilfellet. Et mer fragmentert marked vil igjen øke andelen av folk som laster ned ulovlig, siden det snart kreves ti ulike abonnement for ti like tjenester hvis man ønsker å fylle inn store hull i film og serie-samlingen sin. Man ender opp med å betale 1000 kr i mnd for noe som i utgangspunktet skulle få folk til å droppe kabel-TV, men nå er vi altså her igjen. Personlig holder jeg meg kun til Netflix, HBO, NRK TV og YouTube. Disney, eller monopolistkåte musen, kan dra til... Får ikke et blankt øre fra meg.
 7. Er personvern noe som bedriften setter pris på, så er ikke Android den rette plattformen. Man oppnår ikke noe som helst personvern med mindre man kontrollerer operativsystemet selv, og det kan kun oppnås ved rooting, og flashing av en ROM som ikke inkluderer Googles tjenester. Sekundet man har et Google-produkt installert, så kan man vinke farvel til personvernet.
 8. "We hear you loud and clear" har fått en helt ny betydning i det siste. Ellers burde ikke dette overraske noen. Er du en person som bryr seg, så har du i utganspunktet ikke en FB-konto. Problemet er alle de andre som ikke bryr seg. Personvernet er uansett dødt, og det er 100% vår egen feil.
 9. Surface Laptop (1 og 2) derimot har hatt null (alvorlige) problemer siden lansering. Ikke så rart da det er færre ting som kan gå gale i en laptop, versus hybrider. Har selv hatt en Laptop (1) siden lansering, og jeg har aldri opplevd noen seriøse problemer. Alle mindre problemer har vært typiske Windows-bugs.
 10. Tror du virkelig at fingeravtrykklesere tar fysiske bilder av fingrene våre? Tror du at face-unlock og Windows Hello lagrer bilder av ansiktene våre? Utifra denne kommentaren, så har ikke du peiling på hvordan dette fungerer. Les en bok, eller åpne google.com og lær litt mer om temaet før du uttaler deg. Takk, og ha det bra.
 11. Løsning kommer i Android Q. Så med andre ord er løsningen veldig mange år unna for de aller fleste Android-brukere. Setter man pris på personvernet sitt, så bruker man strengt tatt ikke Android - med mindre man koker opp et eget ROM osv, men sekundet man bruker en closed sourced app, så er personvernsmishandlingen på an igjen.
 12. Det hadde vært sinnsykt gøy, men krever nok en del båndbredde Det er dog snakk om syv år til den letter fra jorden, så kanskje har de kommet opp med en løsning innen da.
 13. Setter pris på at de gir det et navn man lett kan huske. Hadde dette vært NASA, kan jeg vel garantere at den hadde fått et navn som "LM3928-HSUEK-8374"
 14. Det stemmer at dette er en ny funksjon i web-versjonen til Netflix, men det er ikke en ny Netflix-funksjon. Windows 10 appen har hatt denne funksjonen i kanskje rundt ett år nå, eller mer, som er lenge før YouTube fikk denne funksjonen. Forøvrig er ikke pop-out vindu noe nytt. Det er video-apps og tjenester som har hatt dette i mangfoldige år.
×
×
 • Create New...