Jump to content

robertaas

Medlemmer
 • Content Count

  21946
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

robertaas last won the day on March 7 2019

robertaas had the most liked content!

Community Reputation

6233 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for tips, men har enda ikke klart bestemme meg... og ser at tilgjengelig går ned og prisene litt opp. Noe som hadde vært greit er at det er innebugd sperre for kamera slik at man slipper tape over det. Det er veldig vanskelig å finne ut av hvilke modeller dette gjelder for.
 2. Tar litt tilbakemelding i plenum da flere er innom her med spørreundersøkelser: Ha klare definisjoner. Om jeg har en helgtur hvor jeg flyr Oslo-Frankfurt-Milano og returnerer to dager etter med Milano-Frankfurt-Oslo, har jeg da flydd 1, 2 eller 4 ganger? Pass på horisontal scrolling som for flere av spørsmålene gjorde at alle svaralternativer ikke er synlige... alle får ikke med seg at man kan/må scrolle. Kvalitetssjekk alternativene. "Star Alliance" er en allianse av flyselskaper og ikke et bonusprogram som man kan melde seg inn i. Du vil ikke få et representativt utvalg av befolkningen: -de som følger et nettsted eller tjeneste med info og diskusjonsmulighet om reise er ikke representative for befolkningen i Norge. -de som følger et webbasert diskusjonsforum om reise er ikke representative for alle som følger et nettsted eller tjeneste med info og diskusjonsmulighet om reise -de som bruker et webbasert diskusjonsforum om reise i Norge er ikke representative for alle i Norge som følger et webbasert diskusjonsforum om reise. -de som følger dette forumet er ikke representative for de som følger ett av de mange webbasert diskusjonsforum om reise i Norge. -de som velger å klikke på en link og gjennomfører en spørreundersøkelse er ikke representative for alle som ser linken.
 3. Noe som overrasker er at 10 Pro bruker USB 2.0. Samsung S20 bruker USB 3.2.
 4. Smarte menensker vet at de ikke skal i samme lomme, men det hender at når de raskt må putte noe i lommen at de også gjør feil.
 5. Folk kan ha nøkkelknippe og mobil i samme lomme. Det kan både gå ut over skjerm og kameralinse.
 6. Xiaomi har jo akkurat passert Huawei i salgsvolum over hele verden og vil da kanskje få mere av oppmerksomheten som myndighetene i USA hittil har rettet mot Huawei. Det kan bety at det kan bli problemer med googletjenester på mobilen. Xiaomi skal allerede ha fått problemer med "quick apps". https://www.gsmarena.com/xiaomi_passes_huawei_for_third_place_in_february_of_2020-news-42150.php https://www.gadgetsnow.com/apps/this-is-what-xiaomi-has-to-say-on-the-app-banned-by-google/articleshow/72141911.cms
 7. På samme måte som alle klarte seg uten i 2006? Og om 14 å vil mange lure på hvoran vi idag klarte oss uten en direkte dataforbindelse til hjernen. Bruke skjerm og hodetelefoner for å generere syns- og lydinntrykk liksom når man jo bare kan koble seg rett til hjernen og simulere det der?
 8. Nei, jeg testet samme modell med og uten BT og da er det alltid greit å se hvor langt begge kom fra en referanse. Jeg ville altså ikke bruke Supra Nitro som referanse. Det er alltid greit å bruke en god referanse. Etymotics kommer seg jo til 8/10 med ramme rangering så det er ikke umulig med bedre lyd i liten formfaktor.
 9. Samsung Galaxy som har hatt Apt-X siden S3. Men man må opp på S20 for å få Apt-X HD.
 10. Litt oppdatering. Etter at siste publisert sikkerhetshull for BT ble patchet på mobilen så fant jeg faktisk en trådløs hodetelefon som jeg allerede hadde med tråd, Supra Nitro X2. Den hadde også tråd mellom pluggene slik at man ikke mistet den så lett, man kan navigere uten å ta på øret og det skulle i teorien være mulig å lade mens man bruker den. Det positive: -langt lettere å ta av og på ytterjakke -kan snakke i telefonen uten å ha den på/med meg, men er man ikke i samme rom så hakker det. Det negative: -Ladekabelen bruker micro-USB. Jeg kvittet meg med alt som brukte det for 3 år siden og standardiserte på USB-C. Så det blit altså en ekstra kabel i reportoaret. Så flere andre tilsvarende produkter og de hadde alle den samme svakheten. -Det er bare med én kabel og den har USB-A i andre enden. For å kunne lade fra mobilen må jeg altså få tak i micro-USB til USB-C, men er usikker på om det er lurt da den inkluderte kavelen har advarselen "Only use this cable for charging. Built-in voltage protector". -Lyden var klart dårligere, men i første runde ikke så stor forskjell som fryktet. Så satte jeg på noen gamle opptak på Three Blince Mice og da ble forskjellen mye klarere. Denne typen hodetelefoner håndterer slike opptak dårlig, men de trådløse falt helt gjennom. Det var ikke lenger noe 3D-lydshow, det var ikke detaljer og instrumentene virket enda mindre virkelige. Stax Lambda: 10/10 Supra Nitro: 4/10 Supra Nitro X2: 3/10
 11. Den skal ha dårlig skjerm og mangler SD-leser.
 12. Kan ikke huske at jeg noengang har logget inn der og vil i alle fall ikke gjøre det nå om det aktiverer noe slik at jeg ikke får pengene tilbake.
 13. Hva er "wizzair-konto"? Jeg har også tur med dem dem samme dag, men har enda ikke hørt noe fra dem. Ser at de selger flighter som vanlig fra 4. april.
 14. Jeg kan ikke se at det er noen i denne tråden som ikke forstod det på fredag. Det jeg har gjort er å bare forklare hva konsekvensene blir om man ignorerer reiseråd. Har vært i kommunikasjon med noen som valgte å reise til utlandet på lørdag og måtte også forklare det der.
 15. Folk er forskjellige og prioriterer forskjellig. De som kun har prioritert reise får jo ikke gjort stort nå. Avbestilte turen til Japan i siste liten da jeg så at både oppholdet og returen ikke ville bli noe særlig, worst case ville jeg blitt pålagt karantene i Japan og ikke klart å komme meg hjem i tide. Har 10 andre bookede turer som det ser ut som ryker. Pga spesielle hendelser har jeg fx booket 4 helgeturer på rad hvorav én til Etiopia. Om jeg må bruke reiseforsikring for å få penger tilbake så regner jeg med at de vil stusse litt.
×
×
 • Create New...