Gå til innhold

Fear The Walking Dead - Generell Diskusjon - (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

fear_the_walking_dead.jpg?itok=nxZgxHSl

 

Fear The Walking Dead har premiere om 6 uker, Søndag den 23 august, amerikansk tid, tenkte derfor å lage en tråd hvor vi kan diskutere denne serien nå når traileren for serien endelig har blitt sluppet på ComicCon.

 

Handlingen dreier seg om først og fremst om starten på zombie-apokalypsen i The Walking Dead universet og sentrerer seg rundt en gruppe overlende. Vi blir kjent med karakteren i dagen(e) før Ground Zero utbruddet starter til forskjell fra TWD.

 

Hoved karakterene i serien er som følgende:

 

Cliff Curtis som Travis Posada, en skilt lærer som beskrives som en god mann i begynnelsen av 40 åra og har et sønn Chris fra sitt tidligere ekteskap med Liza. Han har delt barnerett sammen med Liza. På tidspunktet vi møter han i serien er han forlovet med Madison.

 

Lorenzo Henrie som Chris Posada, Travis sin sønn. En smartass teenager som også blir beskrevet som en rebell og "the angriest kid in town". Han klandrer også sin far for skilsmissen mellom han og moren slik at famileforholdet ble ubalansert.

 

Kim Dickens som Madison Bennett, en veileder på videregående og forloveden til Travis. Hun har to barn fra tidligere som en enslig mor. Alicia og Nick.

 

Frank Dillane som Nick Bennett, Madison sin dop-sønn som droppet ut av høyskolen og blir beskrevet som "for gammel til å bo hjemme og for redd til å flykte". Han og Alicia krangler ofte med hverandre.

 

Alycia Debnam Carey som Alicia Bennett, Madison sin ambisiøse tenåringsdatter som er i et forhold med kjæresten Matt. Hun krangler som nevnt med broren Nick ofte, mange ganger hvor broren tar initiativet til å starte en krangel uten grunn.

 

Maestro Harrell som Matt Sale, Alicia sin kjæreste.

 

Elizabeth Rodriguez som Liza, Eks-kona til Travis. Hun er i 40 åra og har flyttet til utkanten av Los Angeles for å komme seg litt vekk for å komme over ekteskapet til Travis som blir beskrevet som katastrofalt sett fra hennes perspektiv.

 

Rubén Blades som Daniel. (Mer kommer senere.)

 

Mercedes Mason som Ofelia, Daniel sin datter.

 

Colman Dominga som Strand, beskrevet som en smart og sofistikert mann med en mystisk fortid.

 

 

Vi har sålangt blitt lovet null skog i denne serien foreløpig noe traileren til serien ser ut til å bekrefte da settingen minner mer om World War Z og Dawn of the dead om noen av dere har sett disse filmene.

 

Det at serien ikke har blitt basert på en grafisk novelle som TWD lover også meget godt, da serien må stå på sine egne to ben for å bevise seg. Tror derfor dette kan komme til å bli en større utfordring for AMC en The Walking Dead. Det er dermed kanskje mer sannsynlig at AMC har helt på mer penger på budsjettet med den første sesongen av FTWD enn med første sesongen av TWD.

 

Ser kanskje mest frem til dette at det starter i sentrum av en by med 4 millioner innbyggere og at hovedkarakterene må jobbe seg ut av byen fra dette, noe som kanskje er større utfordring (zombiemessig) enn vi noensinne har sett gjengen fra TWD møte på sålangt det har kommet i den serien. 

 

Serie premieren søndag den 23.08 nådde 10.1 millioner seere i USA alene. Nesten det dobbelte av hva The Walking Dead hadde den gang serien hadde premiere med episoden "Days gone bye" med 5.35 million seere.

Endret av GeneralUser
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser meget lovende ut. Håper Fox Norge får rettighetene til serien, vet de jobber med saken. Og med start i slutten av august blir ikke ventetiden på hoved serien så lang.

 

Slik jeg hører det så kommer den ikke til FOX, men en streamingtjeneste. Fox International Channels har brukt nok penger på Outcast for alle regioner nå. 

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Sesong 2 av Fear The Walking Dead vil bestå av 15 episoder. Delt opp i 2 perioder trolig med juni-juli som en av periodene serien sender episoder.

 

Ikke enda bekrefta til en norsk kanal eller streaming, selv om jeg hører småsnakk om at den kommer til en streamingtjeneste. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det var en sak jeg gravde mye om. Fikk egentlig høre om det for noen uker siden, derfor jeg slapp denne kommentaren. Men jeg måtte forsikre meg om at det var sikkert før jeg skrev det i går. I dag bekrefta HBO Nordic det selv. 

 

Ikke enda bekrefta til en norsk kanal eller streaming, selv om jeg hører småsnakk om at den kommer til en streamingtjeneste. 

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Ikke lenge igjen nå. Regner forøvrig ikke med at denne serien kommer til å ha en pangstart som orginal serien, ta den tar for seg tiden før the outbreak og under. Hadde vært kult om dem vinklet det slik at en av hoved karakterene er patient zero, men det er kanskje heller tvilsomt. Det jeg er mest spent på er om dem kommer til å ha hele første episode uten zombier eller "the infected" som dem visstnok skal kalles i denne serien eller om vi kommer til å se at utbruddet starter. Kommer uansett til å være forberedt på en treg start.

Lenke til kommentar

Det er en treg start, men det er potensiale der. Redd for at ting riktignok går litt for fort framover. Og at de ikke kommer til å spille bra nok på forvillelsen og uforståeligheten som er en av de tingene den kan skille seg fra TWD på.

Men jeg må si. Hovedkidsa er en massiv forbedring fra Carl og Sophia.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Seertall eller kreativt? 

Personlig synes jeg Fear har mye potensiale, men den klarer ikke å oppfylle det så veldig mye i piloten. Noen små glimt, men ting de viser i traileren fra episode 2 og 3 er spennende synes jeg. Godt mulig at disse 6 episodene er bare en oppladning før alt går haywire. Sesong 2 er på 15 episoder, så den kan utfolde ting kanskje lengre. 

Lenke til kommentar

Var da ikke så aller værst til å være første episode.

Første som slo meg, kan viruset ha oppstått som følge av dårlig laget dop? Men så fikk vi jo se han langeren bli drept for så å bli zombie, så slo ifra meg sen tanken :p

 

Spent å se om vi får svar på hva som smittet alle. Skaperene har vel sagt at de ikke vil gå inn på det i the walking dead, så kanskje det er håp for at de gjør det i denne serien? :p

Lenke til kommentar

Temmelig god episode og likte karakterene godt. Tror at det vi kommer til å se videre at den amerikanske regjeringen kommer til å holde kortene tett til brystet når det kommer til hva viruset faktisk er. De kommer ikke til å gi noen groundbreaking info om hva viruset er før det er for sent for å prøve å unngå panikk. Vi så jo i The Walking Dead at Michonne forklarte at flyktningsleirer ble satt opp av forsvaret eller hæren, men at disse fort ble overrun da kun en zombie ville være nok i et så tungt befolket generelt lite område.

 

Tror dog at dem kommer til å bruke LANG tid på å komme seg ut av Los Angeles. Det er det mest befolket område og by i hele USA med 18,5 millioner innbyggere.

Lenke til kommentar

Likte starten egentlig jeg. Artig med samme univers men en så annerledes vinkling. Syns også de starter på rett tidspunkt. Vi får sakte men sikkert observere noen enkelttilfeller, men livet går stort sett som vanlig. Terningkast 5!

Endret av Seal
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...