Jump to content

Seal

Medlemmer
 • Content Count

  1335
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Seal

 1. Fikk ingen av de tidlig, fikk vel bare 3/6 taunt en gang totalt i de to kampene. Slettes ikke helt avhengig av det, selv om det åpenbart er en fordel da det er svært gode kort.
 2. Ingen problemer mot Secret Paladin med mitt Dragon Priest-dekk. De to siste kampene var selvfølgelig mot SP, men knuste begge uten noen problemer (dvs. begge ga opp ganske tidlig).
 3. Dette gleder jeg meg til å spille! Virker som det forandrer hele spillet på det visuelle, samtidig som det løfter spillet 10 hakk i realisme. Nydelig!
 4. Elsker det systemet der. Det gjør at man kan få mana mye kjappere, og det syns jeg spillet tidligere har trengt. Spesielt greit for oss som ikke spiller Arena for ofte.
 5. Likte starten egentlig jeg. Artig med samme univers men en så annerledes vinkling. Syns også de starter på rett tidspunkt. Vi får sakte men sikkert observere noen enkelttilfeller, men livet går stort sett som vanlig. Terningkast 5!
 6. Han er død der vi er i serien nå ja, det er korrekt, men det sier ikke at han ikke kan bli gjennoplivet.
 7. Syns det er veldig kjekt med den som gjør at man kan forme terrenget og. Litt kronglete å mestre, men kan virkelig gjøre susen.
 8. Gleder meg til dette. Vil tro det er naivt å tro at det ikke vil være likheter med BF3 og 4, men jeg har likevel trua på at dette ikke vil være for påtrengende. En ting jeg frykter langt mer er et uferdig spill på release, da det er veldig typisk EA og Dice blitt.
 9. Syns det er snodig det der. Må jo ha vært en god baktanke bak å lage muren sånn, vil jeg tro. Klarer likevel ikke så finne den.
 10. Det der er jeg utrolig enig i! Irriterende at man må plukke opp hvert eneste item som kan være interessant, for så å kaste sikkert 90% av dem igjen. Syns det er rart at de ikke har gjort dette enklere, kan ikke være den store greia.
 11. Hvem vet hva dette skyldes... Ikke akkurat mangel på uprofesjonelle og amatører i forsvaret.
 12. Er det helt sikkert. Har ikke utforsket det enda, men skal gjøre det. Har bare 50 timer, og ganske lite på europeiske byer, så har ikke hatt det store behovet enda.
 13. Ja... Syns det er synd at sånt ikke er i spillet fra før. Litt for få skikkelig fine elementer som kan pynte opp byen.
 14. Ja, det er jeg klar over. Men hvordan får han til den havnen, de båtene, bruene og statuene? Ikke sett noen av dem i min egen by.
 15. Han har vel brukt en del mods her? Eller har jeg oversett noe veldig fundamentalt?
 16. Blir veldig nysgjerrige på hva du trodde? At skarpe spyd som blir kastet fra kort avstand ikke ville trenge inn i kjøttet, eller påføre dem smerte? Selv i en så lukket og liten arena som den stadionen var, som i aller høyeste grad er bortebane for en stor drage i en sverm av spydkastende folk, så tok den knekken på mange, og kanskje viktigere; skremte bort så mange at slaget ble langt lettere å kontrollere. Og selv det kom den relativt greit ut av. Tenk hva de da kan utrette på en åpen slagmark der de ikke må fininnstille flammekasteren.
 17. Mulig jeg legger for mye i det, men kan være bevisst at vi fikk se WWs makt forrige uke, for nå å se hva én drage kan utrette. Kan være et frampek mot et fremtidig møte når den tid kommer. Syns for øvrig at scenen med bålet var en av de verste så langt i serien. Skikkelig grufullt.
 18. Hmm. Svømte bare ned å tok den opp med X, eller om du spiller pc, vanlig ta opp/interact knappen. Yes, prøvd om og om igjen, går ikke... Veldig irriterende egentlig.
 19. Tenkte på det samme. Ikke bare pga støtteproblemene, men også at folk kan bruke de til å klatre på, da de ikke var spesielt bratte.
 20. Noen andre som har slitt med kontrakten "Devil by the Well"? Får ikke tatt opp armbåndet som ligger på bunnen av vannet. Ser den, men blir verken rød med Witcher sense eller noen mulighet for å ta den. Noen som vet hvordan dette kan løses?
 21. DA har jeg endelig kjøpt spillet. Ferdig med eksamen og klar for sommerferie. Dette har jeg gledet meg til i 2 år!
 22. Sikkert noen her som har sett denne, men forhåpentligvis noen som ikke har det. Syns det var en kul idé, og hadde gitt spillet en ekstra edge:
 23. Vanskelig å si om han er tidenes beste paradise hotel-spiller, eller om han rett og slett bare er en konsekvens av alle påvirkningene.
 24. Jepp, og spammer "Well Played" og "Sorry" Hehe.. noen ganger når jeg har spilt noen artige kamper, så pleier jeg å avslutte med "Well played" før jeg setter nådestøtet.. Ikke for å være annoying mot motspilleren, men fordi det har vært en arti kamp :-) Men ser for meg at det også kan oppfattes som provoserende. Burde vi hatt mer emotes? Kan vel fort bli for mye spam av det også sånn sett.. Det har jo nesten blitt normen det da. Har du lite liv og motspilleren sier "well played", vet du at det er over. Er vel bare for å si det før kampen begynner å fade bort, ser ikke på det som provoserende i det hele tatt.
×
×
 • Create New...