Jump to content

BioDex

Medlemmer
 • Content Count

  489
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var slett ikke mitt inntrykk av serien. Synes den var helt fantastisk, og de klarte å avslutte med bravur.
 2. Treadstone var ganske bra, bare en sesong da. Absentia er også verdt en titt, Stana Katic(Becket fra Castle) i hovedrollen.
 3. Alba Baptista er ikke i Umbrella Academy. At hun ligner litt på Ellen Page ser jeg, utseende og høyden. Men Alba har litt mer former for å si det sånn🙂
 4. Tror du er blant fåtallet som synes det ja. Jeg synes effektene i serien er fantastiske, og har lest på div. sider at serien får skryt for akkurat det.
 5. Har du sett Dark på netflix? Tysk serie, 2 sesonger til nå, siste sesong ventes til sommern. Trodde selv ikke jeg ville like den pga språket, men ble fort vant. Glimrende sci fi serie. Enda bedre er The Expanse på Amazon prime.
 6. Hvilke patetiske elementer trekker ned da?? Tror nok du er blant veldig få som mener T3 er bedre enn T2, men det er lov å mene det:) Selv mener jeg T2 er blant tidenes beste action filmer. Som i Alien franchisen er de 2 første filmene de klart beste.
 7. Hadde ingen problemer med å forstå hva som skjedde i serien, og jeg ble hekta fra første episode. Og hoppe over sesong 1 går ikke an.
 8. Lost in Space er bra, mens The Expanse er fantastisk.
 9. Nå må du bestemme deg, er serien bra eller grusom?:)) Selv synes jeg serien er fantastisk, og det samme er hovedrollene spilt av Sandra Oh og Jodie Comer. Spesielt sistnevnte briljerer.
 10. Har sett mange som sverger til Yamaha, og nå har Soundgarden en del tilbud på disse receiverne. Denon blir heller ikke feil. What hifi gir de full pott i sine reviews. Selv har jeg testvinneren fra 2018, Sony 1080. Godt fornøyd med den, men blir nok kanskje litt veik for klipsch tårnene.
 11. Rå sub du har skaffet deg, har selv "lillebroren" på 12" og er meget godt fornøyd med den. Hvorfor ikke da kjøpe høyttalere av samme merke og i samme serien? Denne pakken fra komplett , er rett og slett et kupp. Kunne nesten selv tenke meg den, men tror tårnene blir litt store for min lille kjellerstue.
 12. Kommer flere gobiter i juli; Stranger Things, Another Life og siste sesong av Orange is the New black på netflix. The Boys ser ut som en lovende og annerledes superhelt serie som kommer på Prime. Og 1. juli starter siste sesong av Legion på Fox Norge.
 13. Og mye bedre etter min mening. Hygget meg med de 2 første sesongene av Arrow og første sesong av Flash, men synes kvaliteten på disse dabbet av etter hvert. Digger disse nye, litt rare, superhelt seriene som Doom Patrol, Titans, Umrella Academy og ikke minst Legion. Ser også fram til The Boys og Watchmen.
×
×
 • Create New...