Jump to content

BioDex

Medlemmer
 • Content Count

  480
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lost in Space er bra, mens The Expanse er fantastisk.
 2. Nå må du bestemme deg, er serien bra eller grusom?:)) Selv synes jeg serien er fantastisk, og det samme er hovedrollene spilt av Sandra Oh og Jodie Comer. Spesielt sistnevnte briljerer.
 3. Har sett mange som sverger til Yamaha, og nå har Soundgarden en del tilbud på disse receiverne. Denon blir heller ikke feil. What hifi gir de full pott i sine reviews. Selv har jeg testvinneren fra 2018, Sony 1080. Godt fornøyd med den, men blir nok kanskje litt veik for klipsch tårnene.
 4. Rå sub du har skaffet deg, har selv "lillebroren" på 12" og er meget godt fornøyd med den. Hvorfor ikke da kjøpe høyttalere av samme merke og i samme serien? Denne pakken fra komplett , er rett og slett et kupp. Kunne nesten selv tenke meg den, men tror tårnene blir litt store for min lille kjellerstue.
 5. Kommer flere gobiter i juli; Stranger Things, Another Life og siste sesong av Orange is the New black på netflix. The Boys ser ut som en lovende og annerledes superhelt serie som kommer på Prime. Og 1. juli starter siste sesong av Legion på Fox Norge.
 6. Og mye bedre etter min mening. Hygget meg med de 2 første sesongene av Arrow og første sesong av Flash, men synes kvaliteten på disse dabbet av etter hvert. Digger disse nye, litt rare, superhelt seriene som Doom Patrol, Titans, Umrella Academy og ikke minst Legion. Ser også fram til The Boys og Watchmen.
 7. Runaways og Cloak and Dagger?? Ja de er ikke kjempe gode, men fortsatt veldig mye bedre enn DC rælet fra CW. Beste DC serien er Doom Patrol. Titans var ikke så verst, og Swamp Thing og Watchmen ser lovende ut.
 8. Som sagt finner du serien på viaplay, men flust med andre gode serier på Prime. Billig å prøve; ca 30,- nok i mnd i 6 mnd.
 9. Da er det bare å gå i gang med Stranger Things 2. Anbefaler også The Umbrella Academy, Lucifer, Titans, Grimm, The 100 for å nevne noen....
 10. Serien er helt fantastisk, blant mine all time favoritt serier. Måtte se ses. 1 og 2 igjen før jeg så ses. 3 Gleder meg som bare det til ses. 4 senere i år.
 11. Hvor kan man se Doom Patrol her til lands uten å bryte lover??
 12. Vil det bli mulig å spille snes og N64 spill på Switch'n etterhvert??
 13. https://deadline.com/2019/01/amazon-prime-video-the-expanse-launch-date-season-3-season-4-1202538962/
×
×
 • Create New...