Jump to content

Seal

Medlemmer
 • Content Count

  1335
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

360 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Fikk ingen av de tidlig, fikk vel bare 3/6 taunt en gang totalt i de to kampene. Slettes ikke helt avhengig av det, selv om det åpenbart er en fordel da det er svært gode kort.
 2. Ingen problemer mot Secret Paladin med mitt Dragon Priest-dekk. De to siste kampene var selvfølgelig mot SP, men knuste begge uten noen problemer (dvs. begge ga opp ganske tidlig).
 3. Dette gleder jeg meg til å spille! Virker som det forandrer hele spillet på det visuelle, samtidig som det løfter spillet 10 hakk i realisme. Nydelig!
 4. Elsker det systemet der. Det gjør at man kan få mana mye kjappere, og det syns jeg spillet tidligere har trengt. Spesielt greit for oss som ikke spiller Arena for ofte.
 5. Likte starten egentlig jeg. Artig med samme univers men en så annerledes vinkling. Syns også de starter på rett tidspunkt. Vi får sakte men sikkert observere noen enkelttilfeller, men livet går stort sett som vanlig. Terningkast 5!
 6. Han er død der vi er i serien nå ja, det er korrekt, men det sier ikke at han ikke kan bli gjennoplivet.
 7. Syns det er veldig kjekt med den som gjør at man kan forme terrenget og. Litt kronglete å mestre, men kan virkelig gjøre susen.
 8. Gleder meg til dette. Vil tro det er naivt å tro at det ikke vil være likheter med BF3 og 4, men jeg har likevel trua på at dette ikke vil være for påtrengende. En ting jeg frykter langt mer er et uferdig spill på release, da det er veldig typisk EA og Dice blitt.
 9. Syns det er snodig det der. Må jo ha vært en god baktanke bak å lage muren sånn, vil jeg tro. Klarer likevel ikke så finne den.
 10. Det der er jeg utrolig enig i! Irriterende at man må plukke opp hvert eneste item som kan være interessant, for så å kaste sikkert 90% av dem igjen. Syns det er rart at de ikke har gjort dette enklere, kan ikke være den store greia.
 11. Hvem vet hva dette skyldes... Ikke akkurat mangel på uprofesjonelle og amatører i forsvaret.
 12. Er det helt sikkert. Har ikke utforsket det enda, men skal gjøre det. Har bare 50 timer, og ganske lite på europeiske byer, så har ikke hatt det store behovet enda.
 13. Ja... Syns det er synd at sånt ikke er i spillet fra før. Litt for få skikkelig fine elementer som kan pynte opp byen.
 14. Ja, det er jeg klar over. Men hvordan får han til den havnen, de båtene, bruene og statuene? Ikke sett noen av dem i min egen by.
×
×
 • Create New...