Gå til innhold

Den store iPhone 6 / Plus / 6S / 6S Plus tråden


Lami

OPPDATERT AVSTEMNING  

178 stemmer

  1. 1. Skal du ha den nye iPhone 6S eller 6S Pluss?

    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S
      50
    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S Pluss
      44
    • Kanskje etterhvert
      11
    • Nei, jeg tror jeg står over denne modellen.
      73


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg kan ikke se en eneste grunn til å droppe Spotify for å få dette?

 

...og da er det jo bare å beholde Spotify for din del...

 

For min del vil jeg vente og se når den lanseres. Først da kan jeg vite hva Apple Music har å by på. Faktisk bør det kanskje gå en stund også, 6-12 måneder vil jeg tro, før jeg for min del kan felle en slags dom/konklusjon. 

 

Å bytte fra en tjeneste til en annen er da ikke noe spesielt hvis det man bytter til fungerer litt bedre for en selv...:-)

Lenke til kommentar

Jeg tenker at hvis de har like mange artister (dvs. nesten alt) og funksjonaliteten er like god eller bedre, så kan vi spare en del penger, samt at flere i familien får musikk på mobilen.

Vi er 2 voksne, 2 tenåringer, og 2 på barneskolen.

Jeg og de to tenåringene har Spotify. De to minste har lyst på men får ikke.

Med Spotify hadde det kostet 600,- å få alle i familien med, mens med Apple Music blir det 150,-!

 

Jeg er meget fornøyd med Spotify på alle områder så det skal mye til, men Apple skuffer neppe  :)

 

EDIT: Når Spotify forstår at vi kan halvere utgiftene og få dobbelt så mange personer med på Apple Music, så skal du se at de kommer med familie-tilbud de også. Så ingenting er avgjort  ;)

Endret av ozone
Lenke til kommentar

Spotify kom med familieabonnement i oktober/november 2014... :p

 

https://www.spotify.com/no/family/

 

Den er riktignok ikke like rabattert som Apple Music sin, men du kunne i teorien ha spart et par tusen om du gikk over til den tjenesten når de lanserte den i fjor (ville kostet deg 350 i mnd).

 

Må faktisk si at jeg gleder meg til å teste ut Apple Music. Nå veksler jeg omtrent 50/50 mellom å bruke Spotify og iTunes, så hadde vært deilig å få alt inn i en app. Det eneste som er kjipt med å forlate Spotify er at jeg har har ganske mange spillelister sammen med andre, og tviler på at de kommer til å gå vekk fra Spotify med det første.

Lenke til kommentar

Jeg kan aldri tenke meg at Apple sin løsning blir like fleksibel som Spotify sin. Apple Music på Android enheter? PS4? Xbox One?

 

For meg er fleksibiliteten det viktigste. Det jeg liker med Spotify er at jeg har en god applikasjon som fungerer på alle plattformer. Hvis jeg skal begynne med "streaming" fra skyen med ymse varierte applikasjoner så blir bildet veldig annerledes.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Neida, spotify har kommet til PS4 først nå nylig og jeg ser ikke på det som avgjørende. Kommer AM til Android og WM10 så begynner det å bli vesentlig mer interessant igjen :).

 

Den siste avgjørende faktoren for min del vil være om applikasjonen blir som Wimp var vs Spotify, forferdelig tung og keitete applikasjon og derfor endte jeg med Spotify. Det hjalp ikke at Wimp hadde "bedre redaksjonelt innhold".

 

Ser det ikke som usannsynlig at jeg går fra Spotify til Apple Music, men gjennomføringen blir avgjørende. Det jeg liker med Apple Music etter å ha lest en del er at de kanskje vil endre litt på den fiendtligheten mange artister har hatt mot Spotify og denne slags musikktjenester.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Jeg hører skurring fra høyttaler på min iPhone 6. Hører skurringen ganske godt når jeg holder høyttaleren inntil øret. Hører det kun når det ikke spilles av lyd, og skjermen er på. Er det normalt? Mistet også 6% batteri i 4 timer i standby, og 10% med lett surfing i 40 minutter. Er ikke det litt mye?

Hører også skurring fra min iPhone 5S, ikke 6 derimot.

Lenke til kommentar

 

Jeg hører skurring fra høyttaler på min iPhone 6. Hører skurringen ganske godt når jeg holder høyttaleren inntil øret. Hører det kun når det ikke spilles av lyd, og skjermen er på. Er det normalt? Mistet også 6% batteri i 4 timer i standby, og 10% med lett surfing i 40 minutter. Er ikke det litt mye?

Hører også skurring fra min iPhone 5S, ikke 6 derimot.
Å holde inne hjem knappen og standbyknappen i 10 sekunder til den skrur seg av og på fikset det.
Lenke til kommentar

Skal bli spennende med Apple Music! Utvalget blir nok ikke noe problem. Dessuten kan man også bruke musikk man har kjøpt i iTunes, og muligens også musikk man har rippet fra CD. Håper appen bruker mindre batteri enn Spotify. Er for øvrig meget godt fornøyd med Spotify, og den har også equalizer, der man kan stille inn frekvensbåndene selv. Det kan man ikke i IOS' egen musikk-app; man må velge mellom forhåndslagde lydalternativ (rock, pop, jazz, etc). Om det kommer en egen app for Apple Music, vil tiden vise. 

 

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar

Det hadde iallfall vært fint for lommeboken. Jeg ser uansett ingen grunn til å bytte ut min iPhone 6+ med en ny iPhone uansett hvor god den måtte være. Tror ikke den vil være revolusjonerende nok til at jeg ser verdien i å bytte. Tipper jeg venter til neste år før jeg bytter. Da er sikkert batteriet så slitent uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...